Business BA (Hons) (Marketing) (CMI)

Generalități

Programul de descriere

Marketingul este o parte esențială a unei afaceri, nu doar în atragerea de clienți, ci și în alimentarea informațiilor către echipa de management pentru a sprijini o luare de decizii și o planificare eficientă. Pe parcursul acestui curs, modulele noastre vă vor oferi cunoștințe de specialitate alături de o serie de abilități practice care vă vor permite să deveniți un practicant eficient în acest domeniu.

Privire de ansamblu asupra curs

Acest program acoperă instrumentele și teoriile majore ale marketingului și cum să le aplici în situații din lumea reală. Afacerea online (marketing) ( Arden University vă va dezvolta abilitățile de comunicare și vă va pregăti pentru următorii dvs. pași profesioniști.

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile de afaceri în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va echipa, de asemenea, pentru a câștiga cunoștințe de marketing pentru a vă ajuta să faceți următorii pași în lumea afacerilor.

Acreditarea Institutului de Management Chartered (CMI) din acest program înseamnă absolvenților cărora li se va acorda o diplomă de nivel 5 în leadership și management pentru a vă ajuta să ieșiți în evidență de mulțime.

Module de curs

Nivelul 4

Dezvoltarea abilităților personale și de management
Veți avea nevoie de abilități de management deosebite, fie că lucrați într-o corporație multinațională, fie o microbusiness. Pornind de la propriul dvs. management personal, veți colabora la managementul echipei, apoi veți învăța să aplicați teoriile motivației, gestionării conflictelor și abilitării pentru organizații mai mari.

Înțelegerea mediului de afaceri
Puneți-vă în considerare structura de afaceri și responsabilitățile părților interesate. Veți începe să înțelegeți conceptele de bază ale afacerii, cum ar fi oferta și cererea, concurența, piețele și efectele guvernamentale cu acest modul.

principiile marketingului
Acest modul începe cu definiții de bază, după care, veți învăța să analizați întreprinderile și piețele mai largi. Veți învăța, de asemenea, să descompun piețele pe segmente și să aplicați instrumente de marketing dinamice strategiei dvs. de marketing.

Introducere în finanțe
O înțelegere de bază a finanțelor este un avantaj excelent, iar acest modul vă va conduce prin modul în care companiile își gestionează cărțile, pregătesc conturile și informează deciziile de afaceri. Veți fi mai bine echipat pentru a avea un impact asupra organizației dvs.

Oameni din organizații
Organizațiile de succes știu să-și conducă și să-și motiveze personalul, iar acest modul explorează lucrurile care îi fac pe oameni să bifeze. Veți afla cum funcționează cel mai bine echipele și cum să gestionați eficient schimbările.

Comunicări de marketing
Construiți strategii de marketing utilizând segmentarea, direcționarea și poziționarea cu acest modul. De asemenea, vă veți aprofunda în CRM (Managementul relațiilor cu clienții) și veți învăța alte abilități precum planificarea media, branding și marketing digital.

Nivelul 5

Gestionarea diverselor culturi
Afacerile globale ne impun să luăm în considerare culturile naționale. Acest modul întreabă cum vor funcționa produsele noastre pe diferite piețe, cum să faciliteze o forță de muncă multiculturală și alte probleme esențiale pentru afacerile moderne.

Procese de afaceri
Modul tău de lucru ar trebui să fie proiectat și gestionat pentru a profita la maxim de timp și bani. În acest modul, veți analiza probleme precum evaluarea comparativă, gestionarea lanțului de aprovizionare și dacă un proiect a avut succes.

Întreprindere și antreprenoriat
Antreprenorii de la toate nivelurile au nevoie de anumite instrumente și tehnici care să le permită să prospere. Acest modul vizează avansarea în afaceri mari, de la inovația inițială până la creșterea timpurie și nu numai.

Analiza afacerii
Modul în care organizațiile utilizează cantitatea uriașă de date pe care le produc poate fi diferența dintre succes și eșec. Acest modul are în vedere găsirea, extragerea, colaborarea, analiza și interpretarea datelor, dezvoltarea abilităților de proiectare a propriului proiect de colectare a datelor.

Informații de piață
Înțelegeți întrebarea de milioane de dolari: ce face oamenii să decidă să cumpere? Descoperiți cum se desfășoară cercetarea, iar brandingul afectează deciziile de cumpărare. Veți învăța să măriți concurența și să aveți grijă de clienții dvs., indiferent dacă vindeți către companii sau public.

Planificare de marketing
Acest modul parcurge mixul de marketing și veți arunca o privire detaliată asupra teoriilor și tehnicilor centrale în planificarea și execuția strategiilor de marketing ale noilor produse și servicii.

Nivelul 6

Probleme de management contemporan
Folosind cea mai actuală gândire, acest modul analizează problemele cu care se confruntă managerii de azi, inclusiv durabilitatea, alegerile morale și etice și valorile corporative. Veți reflecta asupra lumii în schimbare, inclusiv a globalizării, a comunităților în care trăim și a modurilor în care se schimbă peisajul nostru economic.

Management strategic
Aflați cum puteți proiecta foaia de parcurs pentru a duce afacerea dvs. la succes în acest modul, aplicând o serie de teorii și tehnici strategice. Vei analiza fuziunile și achizițiile, lucrând cu partenerii, planificarea națională și internațională și modul în care organizațiile își îndeplinesc planurile prin gestionarea eficientă a schimbărilor.

Gestionarea Sinelui și a altora
Acest modul continuă tema de susținere și dezvoltare pe tine și pe ceilalți. Aflați tehnici de gestionare a stresului, gândire pozitivă și dezvoltare asertivă, alături de instrumente pentru creativitate și luarea deciziilor. Veți examina totul, de la recrutare până la conducerea echipei.

Management International
Aflați în modul în care companiile internaționale funcționează cu echipe din întreaga lume. Învățați să gestionați echipe îndepărtate cu diferențe culturale, folosind cele mai eficiente tehnici.

Metode de cercetare și disertație
Cu îndrumătorul tău de supraveghere, veți determina o zonă interdisciplinară legată de gradul dvs. de cercetare, oferindu-vă posibilitatea de a vă specializa într-o zonă a programului care v-a interesat cel mai mult.

Parteneriate industriale

Când vă înscrieți la cursul de marketing (Marketing) BA (Hons) , veți avea opțiunea de a participa la următoarele programe de dezvoltare a competențelor de afaceri:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Cisco Networking Academy
Obțineți o lume reală bazată pe cele mai valoroase abilități tehnice de astăzi. Utilizați echipamente, software și simulatoare reale pentru a obține cunoștințe tehnice în cel puțin 1 sau 2 domenii de locuri de muncă de înaltă cerere.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Trasee de vânzări
Există 140 de trasee și 520 de insigne dintre care să aleagă, care acoperă multe aspecte ale afacerii, calculului și folosirii Salesforce ca instrument de management.

Cum functioneazã?
Participarea cu partenerii noștri din industrie este complet voluntară. Participarea sau decizia dvs. de a nu studia aceste suplimente suplimentare nu va avea niciun efect asupra gradului dvs. sau a notelor pe care le primiți.

Ce spun studenții noștri:

yXbULR6cmdmsX-cO1ecGRe7-kWY9k7DSt-UsQbS5VrdYLarZeXuWWwByrJnpiNEtwg0j5omBKEwuaQVDKu_uqHMmQJCI8IjVNOlZ0U4Hapa7-taMBdSI_VVZF7Z82wt8n94XEYin

"Cu siguranță l-aș recomanda pe Arden pentru că înveți să cercetezi și să rezolvi singur problemele și ai nevoie de o copie de rezervă cu îndrumătorii, dacă este nevoie."

Marcel Wahrhaftig,
Business BA (Hons) (CMI)
Germania

118147_klSkK5E0.png

"Învățarea la distanță mi-a dat o mulțime de flexibilitate care a fost esențială. Mă simt onorată să studiez în timp ce lucram și am crescut o familie".

Laura Benson,
Business BA (Hons) (Marketing)
Regatul Unit

Cerinte de eligibilitate:

Pentru a fi eligibil pentru acest curs, trebuie să aveți în mod normal:

  • Două subiecți la nivel GCE A sau echivalent, plus trec la gradul C sau mai mare la trei subiecți la nivel GCSE sau echivalent; SAU
  • A terminat un program de acces recunoscut sau echivalent.
  • Pentru studenții a căror învățare anterioară nu a fost predată în limba engleză: IELTS 6.0 sau echivalent (nu mai puțin de 5.5 în orice element).

Dacă aveți experiență de lucru

Încurajăm și analizăm în mod pozitiv cererile celor care sunt capabili să-și demonstreze motivația de a studia programul. Vă vom solicita declarația dvs. personală, împreună cu CV-ul și referințele în sprijinul cererii dumneavoastră.

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Citeste mai mult

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Citește mai puţin