Industria de licență Inginerie industrială 4.0

Gradul nostru de licență în Inginerie Industrială (B.Eng.), Vă pregătește cu cunoștințe de specialitate la nivel extins de IT și de inginerie și abilități de afaceri pentru a face față provocărilor ingineriei industriale, înainte. Inovațiile care pot fi rezumate sub termenul industrial 4.0 sunt, prin urmare, avute în vedere separat, pentru a utiliza dezvoltările industriale rapide din ultimii ani, pentru a face profilul absolvenților noștri pentru piața muncii mai interesantă.

Punem un accent deosebit pe flexibilitate maxima, calitate excelenta, o orientare practică puternică și o gamă largă de servicii și inovații pe care le va face part-time studierea mai ușoară. tutorii noștri sunt, de asemenea, în orice moment ca o persoană de contact, astfel încât în ​​studiul tău totul decurge fără probleme.

Toți studenții care se înscriu, vor primi, de asemenea, un iPad Mini Retina *. Astfel, aveți scripturi, clipuri video instructive și podcast-uri întotdeauna. * În funcție de perioada de acțiune, a se vedea www.iubh-fernstudium.de/iPad

Date despre învățare de licență de afaceri Inginerie Industrie 4.0 distanță

 • Studii: Inginerie Industrială (B.Eng.)
 • Durata de studiu: fie de 6, 8 sau 12 semestre
 • Limba: Germană
 • CREDITE: 180 ECTS
 • Teste: 4-6 examene pe semestru, magazin la 36 de centre de studiu in Germania, Austria și Elveția sau în întreaga lume, prin 130 de Institute Goethe. Chiar și pur online bazat posibil!
 • EXEMPLU DE PROGRAM: liber 4 studiu saptamani
 • EXTINDEREA: gratuit
 • CERINȚE DE INTRARE: (tehnic) liceu sau a unui certificat de master completat sau un program minim de formare de 2 ani, cu 3 ani de experiență profesională.
 • ACREDITAREA: FIBAA, Zfu
 • STUDIU DE START: în orice moment

Perspective de viitor pentru devenire ingineri industriali

Dezvoltarea continuă este în cadrul industriei este o constantă - complexitatea și viteza de schimbare nu este crescut în mod semnificativ. Inovațiile care sunt ascunse în spatele termenului industrial 4.0, oferă doar oportunități pentru IMM-uri - dar, de asemenea, riscuri în cazul în care această evoluție este neglijată. Cererea de ingineri calificați care 4.0 înțeleg cu adevărat industria subiect este enorm. Programul vă oferă posibilitatea de a răspunde nevoilor rezultate din industrie și oportunități de intrare excelente în domenii interesante de activitate. Prin alegerea de puțuri în IUBH de învățământ la distanță de la noi oferim. 5 Semestru posibilitatea de a te specializa și, prin urmare, și mai mult creșterea profilului.

Cerințe pentru studii

Bachelor de învățare la distanță (B.Eng.) Inginerie industrială este, în principiu de admitere deschis. Din partea ta de doar o singură universitate de admitere este, prin urmare, necesară pentru înscriere.

Studiind cu (specializat) Abitur

În calitate de solicitant cu o calificare de admitere la universitate (Abitur) sau colegiu tehnic (liceu tehnic), puteți introduce imediat și fără examinare în cadrul studiilor de licență la IUBH.

Fără a studia Abitur

Chiar și fără (tehnic), liceu este o intrare posibil, dacă vă aduce următoarea experiență:

 • Un cel puțin doi ani de formare profesională și
 • cel puțin trei ani de experiență profesională.

De asemenea, un certificat de master sau o avansare în carieră (z. B. ca IHK Fachwirt / in) dau dreptul titularului să studieze de start.

Curs proces

este un program de probă (care nu trebuie să fie confundat cu liber studiile proces de patru saptamani) necesare! Știi liceu nu are un (profesional) și educația / ocupația dumneavoastră nu are nici un fundal de afaceri, sau în centrul / activități profesionale dumneavoastră de formare nu se referă în mod specific la unul dintre programele noastre de licență. Acesta ar fi cazul dacă ai fi antrenat ca bucătar, mecanic sau educatori. În cazul în care această formare trebuie să fie de cel puțin doi ani și tu în plus, experienta verfügst peste trei ani, o intrare prin studiu de eșantion în programul de licență de alegere este posibilă.

Aceasta include primele trei semestre de studiu și se termină în mod automat atunci când acest timp de două treimi din cursurile planificate sau Modulele sunt finalizate cu succes. Vei studia continuă apoi în mod regulat.

Detalii privind autorizarea Simțiți-vă liber pentru a face referire la regulamentele noastre de examinare de studiu. Sau, chiar mai bine, setați-te cu consiliere nostru de studiu, împreună, alții ați descris posibilitățile de a studia fără școală.

Prin modul în care: Cerere de informații Acum gratuit materiale și a obține o surpriză!

Program predat în:
 • Germană

Vezi 34 mai multe cursuri de la IUBH Fernstudium »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
6 - 12 semestre
Part time
La zi
Price
- Preturile variaza in functie de modelul de timp.
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă