Bucătărie maestru IHK

Hotelfernschule Poppe+Neumann

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Bucătărie maestru IHK

Hotelfernschule Poppe+Neumann

Studiu

Chef este mai mult decât un titlu. Cele mai tradiționale de masterat gastronomice grade este baza pentru intrarea cu succes în nivelul de management și management în hoteluri și restaurante, în catering comunitate, în catering - dar, de asemenea, în industrie, educație și multe alte domenii. Aici, profesia de bucatar ofera mai mult decat munca orientată spre oaspete în bucătărie. Bucătarii sunt considerate lideri perfecte pentru planificarea, crearea și comercializarea de produse și servicii gastronomice. Și, de asemenea, în afara de catering perspectivele nenumărate și oportunitățile pe care le au.

perspective

Poppe & Neumann absolvenți ai bucătar-șef IHK munca la nivel mondial ca

  • Director, Operations Manager
  • bucătari Chef, manager de bucătărie
  • designeri alimentare
  • Consultanți, consultanți de afaceri
  • specialiști în vânzări în industria
  • inspectorii alimentare
  • Produse alimentare si bauturi manager
  • profesori specialiști în școlile profesionale și în instituțiile de învățământ publice sau private

sau de studiu, deoarece acestea au dobândit cu maestrul artizan, admiterea colegiu sau afaceri de succes rula. Maestrul artizan este și rămâne - naționale și internaționale - blocul central de formare pentru cariere pentru cariera ta viitoare într-o poziție de conducere / management în industria hotelieră și de catering, în catering, catering, industrie și - nu în ultimul rând - baza solidă pentru o cu succes de auto-ocuparea forței de muncă.

Cursul se adreseaza

Bucătarii au completat nou-veniți de formare profesională, muncitori calificați și necalificați și lucrătorii familiali cu cel puțin 5 ani și jumătate de experiență profesională în zona de bucătărie

continutul cursului

Bucătarul curs de master certificat de stat și aprobat CCI este caracterizat de matur, pe baza documentelor de studii profesionale practica. La fel ca toate Poppe și învățare la distanță Neumann este, de asemenea, CCI curs bucătar-șef conceput pentru ocuparea forței de muncă și de formare pot fi aranja optim.

Baza pentru conținutul cursului este „Regulamentul privind examenul pentru a deveni recunoscut de calificare certificat bucătar-șef“ al Camerei de Comerț din Frankfurt am Main.

Dacă nu ați luat încă testul de aptitudini instructor care face parte din pregătirea pentru examenul maestru bucatar si unul dintre cerințele de admitere.

Ausbildereignung examinare CCI (ADA)

Pregătirea pentru CCI instructor de test de aptitudini acoperă prima parte a maestrul artizan „profesională și de lucru calificări educaționale“ din continuă (epistole) din șapte unități de învățare:

  1. Introducere Lecția
  2. Acțiune: Verificați cerințele de formare și de formare planul
  3. Acțiunea: Pregătirea de formare și asistență în recrutarea de stagiari
  4. Acțiunea: educația efectua I
  5. Acțiunea: educația efectua II
  6. Acțiune: formare completă
  7. Examen Simulare Formare de formatori

proiect final

Imediat înainte de testarea absolvenților noștri să ia parte într-o zi și jumătate de verificare intensificarea Seminar și, ulterior, în loc examenul scris, orale și practice, înainte de IHK Frankfurt am Main parte.

Pregătirea pentru examenul de maestru bucatar este format din 16 litere de predare și o carte de companie periferic împreună și tratate - practic - următoarele subiecte, în conformitate cu cadrul DIHK:

calificări legate de afaceri

Subtestul „competențe legate de economia“ este format din următoarele domenii de calificare:

  • Economie și Administrarea Afacerilor
  • Contabilitate
  • Juridice și fiscale
  • administrare

În acest cadru poate fi verificat:

  • Structuri financiare,
  • Funcții de afaceri și interacțiunea lor
  • Start-up-uri și forme juridice - Combinări de întreprinderi
  • aspecte fundamentale ale contabilității
  • Contabilitate financiară
  • contabilitate de gestiune
  • Evaluarea cifrelor economice
  • bugetarea
  • relaţii juridice
  • Considerații fiscale
  • organizație de afaceri
  • managementul personalului
  • dezvoltării personalului

calificări acțiuni specifice

prioritate calificare: „angajat conduită și să promoveze“

  • a determina nevoile cantitative și calitative de personal
  • crearea unor locuri de muncă specificații, planuri de locuri de muncă și descrieri
  • Selectați Personal, implementați și să motiveze având în vedere caracterul adecvat al acestora, precum și cerințele operaționale
  • Personalul introduce în zona lor de responsabilitate, comenzi de lucru emite și instrucțiuni și supraveghează executarea corespunzătoare a acestora
  • Măsurile de dezvoltare a personalului pentru a se califica și de motivare vizate, ținând seama de nevoile operaționale și interesele angajaților sunt de planificare și cauza
  • Angajații cu privire la evaluarea performanțelor și comportamentului și eliberează certificate calificate

Calificarea accentul de „plan, de executare și monitorizare a proceselor“

  • dezvolta concepte pentru produse alimentare și oferă servicii de catering
  • exploatarea și dezvoltarea organizarea locului de muncă luând în considerare, de asemenea, posibilitatea de externalizare
  • Crearea de muncă și programarea
  • calculează costurile și să determine prețurile
  • să asigure siguranța muncii, igienă și măsuri de protecție a mediului

Calificări se concentreze: „achiziționează produse și să mențină“

  • surse deschise și utilizare
  • compare și să evalueze ofertele
  • magazin de produse alimentare în mod corespunzător
  • bunuri durabile adecvate pentru munca de a pregăti și de a menține
  • Aplicarea măsurilor de igienă și de protecție a mediului și de a folosi energie punct de vedere economic
  • să stabilească investițiile necesare

Calificarea accent de „tehnologie alimentară și cunoștințe nutriționale pentru a aplica“

  • Materie primă, de sezon, ospitalier, preț și program alimentar bazat pe evenimente și să explice
  • Rata de alimente pentru a mărfurilor vândute și forței de muncă
  • evaluează conținutul nutrițional cantitative și calitative a produselor alimentare
  • aplică metode de stare nutrițională, - cunosc oferte de produse alimentare la o dieta durabile de sănătate conștient precum și cele mai comune boli legate de regimul alimentar

Calificări se concentreze: „pentru a consilia oaspeții și produse pe piață“

  • să dezvolte activități de promovare
  • a crea oferte individuale pentru ocazii speciale
  • Tehnici de prezentare de master
  • Pregătirea apelurilor de consultanță și vânzări

Zulassungssvoraussetzungen

Ei au o calificare profesională ca bucătar.

Formatorii alunecare (ADA) - acest lucru se va finaliza, dacă nu este deja prezentă, ca parte a cursului dvs. de masterat la Poppe & Neumann După finalizarea cu succes a formării dumneavoastră aveți cel puțin 3 ani de experiență relevantă în momentul testării.

Acest lucru înseamnă că puteți începe la șase luni după antrenament cu învățare la distanță, pe măsură ce continuați să lucreze în timp ce studia și, astfel, au timp de a testa experiența profesională necesară.

Nu au un grad în bucătărie

Formatorii alunecare (ADA) - acest lucru se va finaliza, dacă nu este deja prezentă, ca parte a cursului dvs. de masterat la Poppe & Neumann aveți timp de testare de cel puțin opt ani de experiență relevantă Acest lucru înseamnă că puteți începe cu 5 ½ ani de experiență profesională cu învățarea la distanță, în timp ce în cursul procedurii studii continuă să lucreze și, astfel, au timp de a testa experiența profesională necesară.

Durata de studiu și costul

Organizarea timpului

De învățare la distanță (30 luni inclusiv. examen, 24 de luni AdA fără AdA examen)

În această fază de învățare la distanță veți obține lecția într-o serie lunară. Curriculum-ul vă pregătește pentru examenul pentru bucătari IHK.

Seminar 1 (test de aptitudini formator 4 zile)

După finalizarea cu succes prima parte a învățării la distanță „formarea formatorilor“, după evaluarea și notarea sarcinilor de control străin de aceasta, vă invităm să luați un seminar și examinare bloc de 4 zile.

Acest seminar ghiduri de mai mulți ani Christoph Ladewig, proprietarul și managerul Hotelului Fernschule Poppe & Neumann (chiar și de mai mulți ani de auditor al IHK Frankfurt am Main).

Va invitam la hotel formarea școlii de corespondență Poppe & Neumann și au avut grijă de noi, desigur, înainte de aceasta, că vă aflați sănătos în timpul celor patru zile și să fie hrănite.

Seminar și testare au loc la hotel de formare, ceea ce înseamnă că sunt pregătite primele două zile intensive pentru examen IHK scris, care are loc pe site-ul.

După proba scrisă examenul oral și predarea se practică și în a patra zi a pus înainte de - a călătorit în formare Hotel - Comitetul de Audit al Camerei de Comerț examinarea dumneavoastră.

Seminar 2 (5 zile)

După finalizarea cu succes a întregului învățământ la distanță, după evaluarea și notarea sarcinilor de control străine, noi (perioada de participare) invita la prima parte a seminarului intensificarea de verificare.

În blocul de cinci zile „se pregătească pentru scris economia legate de examen Qualifkationen“ Ei sunt de profesori calificați - pregătite în detaliu cu privire la ulterioare examen scris „abilități legate de afaceri“ - lungi profesioniști de succes din industrie. În cadrul seminarului, conținutul probei scrise vor fi tratate intensiv și orientate spre audit.

Acum ai șase săptămâni pentru a consolida conținutul și, astfel, a stabilit scena pentru blocul seminarului ulterior.

Seminar 3 (5 zile)

A treia parte a fazei de participare este de a pregăti - din nou sub conducerea facultății noastre - pentru ulterioare examen scris „abilități de acțiune specifice“, precum și cerințele de examen practic și oral.

Șase săptămâni mai târziu (ora CCI are nevoie pentru evaluarea examenelor scrise) toți participanții călătoresc din nou la proba practică și orală IHK. Datorită pregătire și supraveghere perfectă păstra următorul maestru în mâini.

Desigur, vă vom informa în prealabil cu privire la facilitățile de cazare și de alimentație publică în timpul seminarii și examene.

de bază

Vă puteți înscrie întotdeauna - desigur, începe în fiecare lună, pe 1 sau 15

Taxe de școlarizare

Atribuiți fi instructorii de curs, inclusiv școlarizare test de aptitudini € 149,00 pe lună (costul total € 4,470.00).

Fără test de instructor de aptitudini (deoarece ați stocat deja) sunt taxele de școlarizare lunare € 147.00 (costul total € 3,528.00).

perioada normală

Perioada normală pentru curs, inclusiv testul de aptitudini instructor este de 30 de luni. Fără instructor de test de aptitudini este de 24 de luni.

Desigur, puteți - fără costuri suplimentare - sau reducere a duratei de învățare la distanță în mod individual și întindere. Singurii depinde de cât de mult timp va trebui să învețe și, desigur, presupunând că ați îndeplinit cerințele de admitere la momentul testării.

Finanțare și promovare

plată lunară

La Poppe & Neumann plătească taxele de școlarizare în confortul ratelor lunare de curs.

salva taxele

Puteți face până la € 4,000.00 pe an pentru antrenament la Poppe & Neumann fiscală drept cheltuieli aferente. Pentru ca vei primi la sfârșitul anului calendaristic un certificat pentru anul compensarea impozitului pe salarii.

Bildungsscheck

Pentru a contracara penuria iminentă de muncitori calificați, multe state au lansat propria lor finanțare din Fondul Social European. Ca o instituție de învățământ recunoscută, puteți beneficia de această finanțare specială pentru costurile de formare.

Această școală oferă programe în:
  • Germană
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
24 - 30 luni
Cu normă întreagă
Price
Preţ
4,470 EUR
Fără test de instructor de aptitudini (deoarece ați stocat deja) sunt taxele de școlarizare lunare € 147.00 (costul total € 3,528.00).
Locations
Germania - Germany Online
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Germania - Germany Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala