Blended Executive MBA

Programul Blended Executive MBA de la Deusto Business School își propune să abordeze noile realități și provocări cu care se confruntă în prezent directorii. Mai mult ca niciodată, liderii de afaceri solicită o educație continuă de înaltă calitate, care să ofere cunoștințe, abilități și o viziune globală asupra afacerii lor.

Blended Executive MBA ajută directorii să dezvolte o viziune globală a companiei și a afacerilor lor în general, subliniind crearea de valoare pe termen lung și sustenabilitatea firmei. Aceste aspecte sunt transmise prin rigurozitatea și expertiza personalului academic: cele mai recente cunoștințe științifice susținute de cercetarea academică și competența în selectarea elementelor-cheie pentru a ajuta directorii să creeze valoare în contextul de astăzi.

Deusto Business School MBA a Executive MBA de la Deusto Business School este probabil una dintre cele mai inovatoare programe executive, predate în Spania și pe scena internațională.

Aceste studii utilizează un model inovator de învățare care a fost ajustat cu atenție la agendele și obiectivele profesionale ale participanților la curs. Combinația dintre metodele digitale (80% din program) și sesiunile față în față (20%) înseamnă că programul respectă în totalitate tendințele cele mai recente în educația executivă internațională.

Fapte reale

  • Durata: 16 luni (februarie 19 - iunie 20)
  • Data de începere: 4 februarie 2019
  • Format: Blended (80% on-line și 20% față în față)
  • Săptămâni față în față în Deusto Madrid, INSEAD Paris și Deusto Bilbao
  • Pret: 33.800 € (Candidații admiși înainte de 25 iulie vor beneficia de o taxă de pasăre timpurie de 20%)
Program predat în:
Engleză
Spanish (Spain)
Acest curs este Online & Campus Combinate
Duration
16 luni
La zi
Price
33,800 EUR
După locații
După dată
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Deusto: Acelera tu carrera con el Executive MBA Blended