Bioinformatica certificat avansat

Generalități

Programul de descriere

bioinformatica on-line

Complementa stiintele vietii tale sau MD grad avansat, cu un bioinformatică avansat certificat de grad, oferindu-vă instrumentele necesare pentru a gestiona și de a studia date.

Ieșind din investigații fără precedent în fenomene biologice de-a lungul ultimelor decenii, în cerere fi ELD de bioinformatica organizează și se traduce vaste fluxuri de date din organisme vii generate de Proiectul genomului uman si alte studii mai recente. Dacă sunteți în căutarea un rol ca un expert în bioinformatica, aveți nevoie de o apreciere aprofundată a biologiei, chimiei și știința calculatoarelor. Acest lucru avansat certi fi cat on-line se pregătește să se alăture unui cadru talentat de specialisti creativi in ​​industria farmaceutica si biotehnologie fast-paced.

Studenții care câștigă un Certificat de avansat bioinformatică se pot aplica aceste credite față de gradul Bioinformatica Master. Rețineți că numai 9 credite din Certificatul avansat poate fi folosit pentru programul Bioinformatica Master.

4 Cursuri obligatorii (12 credite)

Core Cursuri obligatorii (9 credite)

  • Bioinformatica I: analiza de secvență BI-GY 7533 3 Credite
  • Următoarea generație de analiza de secvență BI-GY 7653 3 Credite
  • Instrumente de calcul Perl & Bioperl BI-GY 7643 3 credite

Alege 1 Elective (3 credite)

  • Proteomica BI-GY 7543 3 Credite
  • Transcriptomics BI-GY 7633 3 Credite
  • Fundamentele Informaticii CS-GY 6003 3 Credite
Ultima actualizare Sept 2016

Despre facultate

NYU Tandon School of Engineering is one of the nation’s most respected schools of engineering, applied sciences, management and technology. Now, NYU Tandon Online (formerly NYU-ePoly) offers the oppor ... Citeste mai mult

NYU Tandon School of Engineering is one of the nation’s most respected schools of engineering, applied sciences, management and technology. Now, NYU Tandon Online (formerly NYU-ePoly) offers the opportunity to earn an advanced graduate degree or certificate fully online. Citește mai puţin