Bachelor of Science (Onoruri) în domeniul bancar și financiar (top-up) (Universitatea din Essex)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Universitatea din Essex

Structura și conținutul

Acest program de gradul combină două subiecte de Banca și Finanțe și este potrivit pentru studenții care doresc să urmeze o carieră în sectorul bancar și servicii financiare.

Acest program este, de asemenea, aliniat la programa de certificare a managementului investițiilor (IMC). IMC oferă baza ideală pentru cei care planifică în viitor să se înscrie în programul Chartered Financial Analyst (CFA), deoarece acoperă 30% din curriculumul CFA de nivel I.

După absolvire, studenții pot obține calificările profesionale de la Asociația Contabililor Autorizați Chartered (ACCA) mai repede decât colegii lor. Ei pot aplica pentru scutiri pentru 7 lucrări fundamentale ACCA.

Cerințe de intrare

Acest program de studiu acceptă o gamă largă de calificări, care includ:

  • Diplomă de diplomă politehnică
  • Diploma Kaplan
  • Alte diplome private și / sau calificări străine vor fi evaluate de la caz la caz

În toate cazurile, decizia finală de admitere la program revine Universității.

Engleză Cerințe:

  • Solicitanții trebuie să îndeplinească cerințele de limbă engleză în limba engleză

Perspective și oportunități de carieră

După absolvire, studenții pot alege să urmărească următoarele roluri (dar nu se limitează la acestea):

  • Analist financiar
  • Equities Analyst
  • Analist de credit
  • Investitor de cercetare de investiții
  • Responsabil de conformitate sau analizor de risc
  • Reprezentant comercial

Metode de livrare

Elevii vor participa la o combinație de cursuri, tutoriale și ateliere de lucru despre program. Fiecare unitate este prevăzută cu 24 de ore de sesiuni academice de inducție / seminar pe durata trimestrului. Programele sunt programate pentru 5 zile pe săptămână, 3 ore pe zi. Elevii sunt așteptați să fie în campus pentru cursuri, ateliere de lucru și auto-studiu.

Metode de evaluare

Fiecare unitate este evaluată prin orice combinație de teste pe jumătate, eseuri individuale, rapoarte, prezentări individuale și de grup. Metodele de evaluare pot varia în funcție de cerințele individuale ale unităților.

Absolvire și diplomă

Studenții care completează cu succes și trec modulele prevăzute în structura cursului vor primi premiul de licență în științe (onoruri) în domeniul bancar și finanțelor de la Universitatea din Essex.

Premiile de diplomă vor fi aceleași cu cele acordate absolvenților din campus.

Taxele de program

Taxa totală acoperă înregistrarea universității, prelegeri / tutoriale / ateliere și evaluări, cum ar fi sarcini / teste / examene / proiecte (unde este cazul), materiale de program în format digital, grad (dacă este câștigat) și transcriere.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Kaplan’s vision is to become Singapore’s “Private Education Institute of Choice”, and we are committed to helping our students achieve their career and educational goals through lifelong learning oppo ... Citeste mai mult

Kaplan’s vision is to become Singapore’s “Private Education Institute of Choice”, and we are committed to helping our students achieve their career and educational goals through lifelong learning opportunities. Citește mai puţin
Singapur , Singapur , Singapur + 2 Mai mult Mai Puțin