Citește Descrierea Oficială

Analiza criminalistică online (CIA) BS pregătește studenții pentru o carieră de succes în domeniul bazat pe date, bazat pe dovezi, al justiției penale. Informațiile criminale implică analiza și prezentarea datelor privind infracțiunile cu intenția de a ghida procesul de luare a deciziilor și de politică publică. Această Poliție de Informații (ILP), influențează toate aspectele legate de aplicarea legii, de la patrulare până la investigații.


Numărul total de credite necesare pentru gradul: 120

BS online în analiza criminalistică este un program de absolvire a bacalaureatului, ceea ce înseamnă că trebuie să fi participat la o instituție acreditată la nivel regional și să dețineți o diplomă de asociat sau ați obținut un minim de 57 de credite de la un colegiu sau universitate de patru ani înainte de înscrierea programul.

Majoritatea studenților își vor câștiga BS CIA în doi ani sau mai puțin.


Beneficiile programului

Programul online BS CIA pregătește studenții care au o pasiune pentru aplicarea legii, dar nu doresc să fie un ofițer de poliție tradițional, să concureze și să exceleze pe piața locurilor de muncă contemporane pentru controlul criminalității. Elevii dobândesc competențe în cartografierea criminalității, analiza tactică a criminalității, analiza criminologică și profilul geografic și să învețe cum să:

 • Analizați dovezile cantitative și calitative referitoare la infracțiuni
 • Identificați, evaluați, analizați și prezentați date;
 • Utilizați tehnologia eficient - o serie de cursuri hands-on pregătesc elevii să folosească instrumente de rețele sociale, geospatiale și alte instrumente de analiză a datelor.
 • Angajați abilități de gândire critică și comunicare eficientă


Pregătirea pentru certificările din industrie

 • Completarea gradului de analist online al criminalității vă ajută să pregătiți elevii pentru examenul Certified Crime Analyst în New York.
 • De asemenea, construiește fundația în educație și experiența de lucru pe care trebuie să deveniți un analist certificat de aplicare a legii prin intermediul Asociației Internaționale a Analistilor Criminalității (IACA)
 • Analist Certified Intelligence Criminal (CICA), prin intermediul Asociației Internaționale a Analistilor de Informații în domeniul Aplicării Legii.


Perspectiva carierei

Absolvenții vor avea un avantaj competitiv datorită componentelor curriculare grele de date care sunt strâns legate de o varietate de căi de carieră realiste care sunt din ce în ce mai solicitate.

 • Aproximativ 25% din agențiile de aplicare a legii sunt susținute de analiștii responsabili cu criminalitatea și acest număr crește
 • Există acum 14 centre de analiză a crimelor NYS în statul New York.


Criterii de admitere

 • Trebuie să fi urmat o instituție acreditată la nivel regional și să dețină o diplomă de asociat sau să fi obținut un minim de 57 de credite de la un colegiu sau universitate de patru ani înainte de înscrierea în program.
 • GPA minim: 2.5
 • Transcriere, Reluare
Program predat în:
Engleză
Utica College Online

Vezi 48 mai multe cursuri de la Utica College Online »

Ultima actualizare May 15, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Mai 2019
Aug. 2019
Duration
2 anii
Part time
După locații
După dată
Start Date
Mai 2019
End Date
Apr. 30, 2021
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
End Date
Iulie 31, 2021
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian. 2020
End Date
Dec. 31, 2020
Termen limită de aplicare

Mai 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Apr. 30, 2021

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Iulie 31, 2021

Ian. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Dec. 31, 2020