Bachelor of Digital Media

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Prezentarea generală a studiilor

 • Dezvoltați abilități digitale esențiale, inclusiv design grafic și web, gestionarea social media, crearea de conținut, producția video și audio, animația și povestirea digitală.
 • Încredințați-vă într-o gamă largă de domenii digitale solicitate de companii, departamente guvernamentale și non-profit, care aduc din ce în ce mai mult funcții digitale în interiorul companiei.
 • Creați un portofoliu standard pentru industrie care să vă adauge CV-ul și să beneficiați de experiența hands-on utilizând cele mai recente programe digitale.
 • Învățați să aduceți la viață idei creative, prin modalități vizuale de a ajuta companiile și brandurile lor să comunice mai eficient cu oamenii.
 • Completați expertiza dvs. media digitale cu electives dintr-o serie de discipline, inclusiv afaceri, marketing, IT și analiza datelor, precum și de comunicare.

Instantaneu

Studiați o diplomă media digitală online de 100% concepută special pentru învățarea online. Luați controlul complet asupra studiului dvs. - accesați asistența șapte zile pe săptămână, planificați-vă studiul pentru a se potrivi în jurul vieții dvs., consultați resursele de învățare 24/7 și conectați-vă la mediul online interactiv oriunde, oricând și pe orice dispozitiv.

Învățați să vă deblocați creativitatea și să vă aduceți ideile la viață într-o manieră vizibilă - fie că este vorba de o animație care atrage interesul cuiva, de un videoclip care îi face pe oameni să acționeze, de un joc online care ajută studenții sau de o campanie social media merge virale!

Gradul de media digital University of South Australia Online este un element primar în gama largă de abilități practice și tehnice de care angajatorii ne spun că au nevoie. Veți învăța într-un mediu creativ care integrează cele mai noi tehnologii și practici creative, folosind cel mai recent software Adobe Creative Cloud la care veți avea acces gratuit.

La sfârșitul diplomei tale, vei ieși ca un povestitor vizual excelent, cu o bază amplă de competențe de design esențial, inclusiv producție video și documentare, animație și efecte vizuale, umaniste digitale și design grafic.

Ce veți învăța

Bachelor of Digital Media este o diplomă inovatoare care vă oferă abilitățile tehnice și capacitățile pentru o carieră în industria media creative.

Veți afla despre:

 • digitale și veți dezvolta abilități în producția video și documentare
 • procesul creativ, formele digitale de text interactiv și imaginea, designul web, multimedia și designul digital
 • istorice și culturale ale mediilor media contemporane din mediul digital
 • modul în care sectorul GLAM (galerii, biblioteci, arhive și muzee) a fost radical transformat prin inovații tehnologice

Poți să îți adaptezi gradul la interesele tale și să-ți lărgi perspectivele de carieră prin alegerea ta. Puteți selecta patru electivi din orice alte diplome University of South Australia Online .

Structura gradului

Rețineți că este posibil ca cursurile să nu fie afișate în ordine de studiu.

Primul an

 • Abordări critice față de învățarea online
 • Introducere în mediile digitale
 • Introducere în producția video
 • Comunicare interculturala
 • Introducere în mediile sociale
 • Grafică digitală și imagistică
 • Introducere în sectorul GLAM - galerii, biblioteci, arhive și muzee
 • Proiectul Digital Media 1

Al doilea an

 • Proiectare animație
 • Arhivele și Lumea digitală
 • Scriere pentru medii digitale
 • Proiectare pentru tehnologii digitale
 • Studii curatoriale inovatoare
 • Proiectul Digital Media 2
 • Electiv x2

Al treilea an

 • Web design
 • Documentar digital
 • Obiecte de arta, arta si arhive
 • Digital Mediascapes
 • Gestionarea mediilor digitale
 • Proiectul UO Digital Media 3
 • Electiv x2

Studiați Digital Media 100% online

Dr. Claire Aitchison, dezvoltator academic: University of South Australia Online oferă o perspectivă asupra gradului de media digitală și despre modul în care a fost proiectat pentru a se potrivi adulților ocupați din mers.

De ce licențiat de Digital Media

Experiența practică este un accent important al acestui grad. Chiar de la început, veți lucra la proiecte pe care le puteți adăuga la portofoliul dvs. digital și, eventual, să le utilizați pentru a ateriza la următorul mare rol.

Profesorii noștri au ani de experiență profesională, astfel încât veți fi învățați de la unii dintre cei mai experimentați, inovatoare și tehnologie savvy în domeniu. De asemenea, veți beneficia de relațiile noastre strânse cu experții din industrie. Avem relații puternice cu agenții de creație, cum ar fi Kojo Productions, Creative Frame și Centrul de Resurse Media.

Într-un domeniu dinamic și inovator, este important să rămâi în fruntea tendințelor digitale. Studiile dvs. vor acoperi cele mai actuale practici folosind cele mai noi tehnologii și medii digitale care conduc și informează modul în care comunicăm.

Veți învăța într-un mediu online imersiv, susținut de designeri și educatori calificați într-o varietate de discipline media digitale. Veți avea ocazia să vă angajați și să vă conectați cu ceilalți și să practici critica muncii altora - lucru pe care lucrătorii din industria creativă îl fac tot timpul. Interacțiunile dvs. cu cadrele didactice și cu colegii vor reflecta relațiile de colaborare pe care le veți experimenta ca profesioniști în domeniul media digital, care vă vor pregăti pentru viitoarea carieră.

Cariera ta

Aproape jumătate dintre cei angajați în ocupații creative lucrează în cadrul industriilor non-creative - acestea sunt adesea denumite roluri creative "încorporate" - și aceste tipuri de locuri de muncă sunt în creștere. Pe măsură ce mai multe întreprinderi aduc funcții digitale și de proiectare în interior, se creează mai multe oportunități pentru persoanele cu aceste abilități.

Rolurile creative se regăsesc în aproape toate domeniile - de la afaceri, asistență medicală, servicii financiare, IT, organizații comunitare, departamente non-profit și guvernamentale. Carierele profesionale sunt în prezent în creștere și populare în rândul profesioniștilor din industriile creative din cauza flexibilității pe care o aduce.

O diplomă universitară University of South Australia Online vă poate ajuta să urmați următoarele cariere:

Creator / producător de conținut digital: posedă o vastă abilitate tehnică și o excelentă înțelegere a mediilor digitale pentru a crea postări pe blog, clipuri video, memuri, GIF, infographics, podcasturi; și să lucreze cu instrumente de analiză și optimizare a motoarelor de căutare.

Manager media digital și social: platforme și instrumente de cercetare socială; elaborarea de strategii și planuri de campanii media sociale, implementarea și monitorizarea activității sociale; integrarea elementelor mass-media sociale în funcții de comunicare mai largi; și să dezvolte politici de implicare în mediul social pentru locul de muncă.

Jurnalist online: combină abilitățile tradiționale de raportare cu tehnologia digitală pentru a dezvolta povesti interesante și interesante și pentru a interacționa cu publicul în moduri noi; prezintă știri și trăsături pe teme actuale, sub formă de text, fotografii, audio și / sau videoclipuri, și difuzează știrile prin intermediul tehnologiei media digitale și a canalelor media sociale.

Designer de comunicare vizuală: responsabil pentru o gamă largă de elemente de design de comunicare vizuală, inclusiv design și dezvoltare a site-ului, producție video, artă, ilustrație și design grafic; și să utilizeze aplicațiile software pentru a crea elemente de design vizual pentru editori, dezvoltatori web și companii multimedia.

Web designer: planificați, creați și codați pagini web pentru a se potrivi nevoilor clienților; revizuiți elementele de design ale site-ului și arhitectura informațiilor să analizeze nevoile clienților și să dezvolte documentația relevantă; design grafic, animații, aplicații și manipularea imaginilor digitale; lucrează cu sisteme de management al conținutului; să respecte standardele de accesibilitate pe web; și să colaboreze cu alți specialiști de web, inclusiv cu dezvoltatori web și cu designeri grafici.

Responsabil de marketing și comunicare digitală: să dezvolte și să gestioneze campanii de marketing digital; utilizează o serie de tehnici, inclusiv căutare plătită, optimizarea motorului de căutare și strategii de plată pe clic; supraveghează strategia de social media pentru o companie; creați campanii de marketing prin e-mail; raport privind performanța site-ului web și alte activități digitale.

Curator de realitate virtuală: gestionează achiziția, păstrarea, afișarea și promovarea colecțiilor inovative virtuale și / sau augmentate; să colaboreze cu designeri de tehnologie care lucrează în 3D și să folosească programe de calculator pentru a crea animații care să imite o lume sau să facă o întreagă nouă; și să fiți la curent cu ultimele tendințe din industrie.

Freelancer: a crea o bază de clienți și a strânge un portofoliu solid de lucru pentru ai prezenta potențialilor clienți atunci când caută o muncă creativă; interacționează cu clienții și înțelege nevoile acestora; să fie extrem de organizată și flexibilă și să lucreze pentru termene limită. Lucrările freelancing comune includ scrierea, editarea, designul web și designul grafic.

Limba engleză cerințe

 • Total IELTS [6.0]
 • IELTS lectură [6.0]
 • IELTS scris [6.0]
 • IELTS vorbind [6.0]
 • IELTS asculta [6.0]

Cerințe IT

Ca regulă generală, orice computer desktop sau laptop achiziționat în ultimii trei ani ar trebui să fie capabil să răspundă nevoilor dvs. de învățare online. Deși dispozitivele mobile, cum ar fi tabletele și smartphone-urile, vor putea accesa majoritatea conținutului dvs. de curs online, este probabil să existe elemente ale majorității cursurilor în care vă recomandăm să utilizați un computer desktop sau laptop. Calculatorul dvs. ar trebui să poată:

 • rulați un browser modern (Internet Explorer 10, Firefox 24, Safari 5 sau Chrome 32 sau versiuni ulterioare)
 • rulați Java și în unele cazuri Flash (dispozitive care rulează pe sistemul de operare iOS al Apple, cum ar fi iPad-urile, iPhone-urile, nu rulează Flash)
 • executați programe pentru a crea documente, foi de calcul și prezentări
 • utilizați o cameră web și setul cu cască (sau urechile cu microfon)
 • Unele diplome University of South Australia Online necesită un examen online. Programul de examinare online - Remote Proctor Now - are cerințe specifice de capacitate. Vă rugăm să consultați cerințele sistemului înainte de efectuarea examenului pentru a vă asigura că computerul este compatibil.

Accesați software și resurse IT gratuite

În calitate University of South Australia Online student University of South Australia Online , veți:

 • Obțineți acces gratuit la suita completă Office 365 ProPlus, care include versiuni complete de software Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Publisher, Access și Lync. Instalați suita completă pe până la cinci dispozitive diferite (compatibile cu PC și Mac).
 • Obțineți stocarea personală de 1 Tb care se sincronizează cu PC-ul sau dispozitivul mobil prin OneDrive - este ca o unitate de hard disk suplimentară care vă permite să deschideți oricare dintre fișierele dvs. de pe oricare dintre dispozitivele dvs. ori de câte ori aveți nevoie de ele.
 • Obțineți acces gratuit la Lynda.com - Accesați mai mult de 5000 de cursuri video pe o gamă largă de subiecte, cum ar fi suita Microsoft Office, managementul timpului și abilitățile de studiu, sănătatea și bunăstarea, abilitățile de comunicare și prezentare, fotografierea, filmarea și proiectarea propriului dvs. jocuri sau aplicații mobile.
 • Fiți capabili să vă conectați cu alții utilizând Skype for Business, Yammer și Outlook Web App.

Există unele grade care au cerințe software specializate. Acest software am pus la dispoziția studenților pentru a putea accesa gratuit - veți putea descărca și instala oricare dintre programele necesare pe dispozitivul dvs. oriunde și oricând.

Cum să aplicați

Procesul de aplicare este ușor - urmați acești pași simpli:

1. Trimiteți o anchetă online

Dacă sunteți gata să aplicați, primul pas este să completați și să trimiteți formularul nostru de anchetă online. Aici vi se va pune o serie de întrebări pentru a vedea dacă sunteți eligibil (ă). În urma solicitării dvs. online, unul dintre consilierii noștri va contacta la momentul preferat pentru a discuta despre procesul de depunere a cererilor.

2. Vorbiți unui Consilier de Grad și începeți cererea

Dacă sunteți eligibil, veți primi un e-mail care descrie cerințele de intrare și documentația relevantă de care aveți nevoie pentru a fi luate în considerare.

Pentru a vă verifica calificările academice, va trebui să încărcați documente relevante, cum ar fi pergamentul dvs. oficial, certificate sau transcrieri. Dacă aveți experiență de lucru, va trebui să vă încărcați CV-ul, precum și orice alte documente, cum ar fi referințe de muncă, recunoaștere profesională sau acreditare sau certificarea de formare.

E-mailul dvs. va conține informații despre documentele specifice pe care trebuie să le furnizați, precum și un link pentru a începe aplicarea. Vi se va cere să creați un cont și să vă stabiliți parola proprie.

3. Completați cererea și trimiteți documentele

Pentru a continua cu oferta dvs. condiționată, va trebui să completați cererea și să furnizați dovezile necesare privind studiul sau experiența dumneavoastră anterioară.

Furnizor CRICOS nr. 00121B

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University of South Australia’s 100% online degrees give you full control and flexibility over your study choices. With more than 25 years of experience providing online and distance education, yo ... Citeste mai mult

The University of South Australia’s 100% online degrees give you full control and flexibility over your study choices. With more than 25 years of experience providing online and distance education, you can be confident you’re gaining a high-quality university qualification from a globally-recognised institution. Citește mai puţin