Privire de ansamblu generală BA în Științe Politice Politic - uneori angajarea, uneori exasperant - este modul în care oamenii vin împreună pentru a guverna în mod colectiv.

La Departamentul de Științe Politice UMaine, veți învăța de la profesori care fac cercetarea de ultimă oră și, de asemenea, de îngrijire profund cu privire la predarea și studenții de consiliere. Unele se concentreze facultate pe ideile fundamentale despre politică, merge înapoi mii de ani la timpurile contemporane. Alții examinează operațiunile de politică și astăzi de guvern în Statele Unite și în întreaga lume.

Facultatea noastră promova o atmosferă intelectuală deschis și stimulativ, care promovează schimbul liber de idei în clasă și dincolo. studenți și facultate noastre vin împreună pentru a discuta despre filme politice, viziona dezbaterile candidat, și să vorbească despre politică.

facultății noastre sunt recunoscute pe plan internațional pentru expertiza lor și să împărtășească în mod frecvent opiniile lor cu publicul prin intermediul Maine, naționale și internaționale mass-media.

Și, dacă este un stagiu în Washington, DC, legiuitorul statului Maine, sau implicarea în comunitate prin cercetare politică angajat, elevii noștri să învețe din afara clasei. Absolvenții noștri urmează căi de carieră variate, cu multe practică a legii, care rulează organizații non-profit, și servind și care afectează guvern.

Cerinte program

Științe politice analizează natura politicilor din diverse perspective. Cerințele pentru specializări în departamentul de a preda elevilor să se gândească critic despre fundamentale teoriile, principiile, instituțiile și practicile de politică în contextele lor sociale și istorice. cursul de lucru în departamentul este necesară în patru principale sub-domenii ale disciplinei științei politice - politica americană, relații internaționale, politică comparată și teorie politică -, astfel încât elevii vor dobândi cunoștințe și competențe pentru continuarea studiilor la facultatea de drept sau absolvent de școală , sau vor fi pregătite pentru o carieră în serviciul public sau alte domenii conexe.Cerinte majore:

(Informații desigur detaliate sunt disponibile în Universitatea din Maine, catalog online) 1. POS 100: Guvernul american 2. Un minim de 36 de ore de credit la cursuri de POS cu grade de "C" (2.0) sau mai bine. Cele 36 de ore trebuie să fie distribuite după cum urmează:

  • Politica american 6 ore de credit
  • Relații internaționale 6 ore de credit
  • Politica comparativ 6 ore de credit
  • Teoria politică 6 ore de credit
  • POS Electives 12 de ore de credit (POS 100 poate fi utilizat ca o electivă)

Notă: cel puțin 21 din cele 36 de ore de la trebuie să fie la nivel de 500 300, 400 sau. De asemenea, cel puțin 18 din cele 36 de credite POS necesare trebuie să fie finalizat la Universitatea din Maine.Cerințe suplimentare Gradul:

  • Studenții trebuie să aibă un minim de 72 de ore de credit în afara lor majore.
  • Elevii trebuie să completeze un minor academice sau un al doilea mare academice.
  • Toți elevii trebuie să completeze Universitatea din Maine cerințele de educație generală.

DATE DE APLICARE

UMaine îl face ușor de aplicat - în termenii dumneavoastră. Aplica on-line, e-mail o aplicație care se descarcă sau utilizați aplicația comună.

umoba01

Ce pot face cu un grad de Științe Politice?

Un număr bun de studenți științe politice intră direct în cariere în guvern la nivel național, statale și locale. Ei lucrează în toate ramurile de guvernare, cât și pentru partidele politice, campanii, grupuri de interese și non-profit. Mulți studenți își continuă studiile la școli postuniversitare și de drept, inclusiv la Universitatea Harvard, Universitatea din Maine, Facultatea de Drept, Universitatea Columbia și școlile din Boston College Law, si la Universitatea din Toronto, Universitatea din Massachusetts, Universitatea din Connecticut si Universitatea din Boston programe de doctorat. Alții găsesc liberal educația de arte au primit le pregătește pentru o carieră în afaceri sau alte preocupări. UMaine studenți științe politice absolvent cu o varietate largă de oportunități în fața lor.

Program predat în:
Engleză

Vezi 15 mai multe cursuri de la UMaineOnline (University of Maine) »

Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
Price
33,480 USD
$ 279 / cr. în stare și $ 349 / cr. in afara statului
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date