Bachelor International Management

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Lumea devine din ce în ce mai internațională: media sociale, Instagram și Snapchat contribuie la răspândirea tendințelor și a informațiilor la nivel internațional în doar câteva secunde, schimbând în mod semnificativ marketingul marilor branduri internaționale. Recrutarea angajaților din întreaga lume, dar și trimiterea angajaților în străinătate, este una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă companiile. Societățile mari și companiile mijlocii sunt din ce în ce mai globale, iar cerințele privind gestionarea lanțului de aprovizionare internațional sunt, de asemenea, în creștere.

Pentru a supraviețui cu succes în acest mediu de piață, sunt necesari din ce în ce mai mulți profesioniști care nu numai că sunt pasionați de munca pentru companii mari, dar au și perspective internaționale și o mare sensibilitate pentru cooperarea interculturală. Vă pregătim pentru industria din învățământul la distanță Management internațional la IUBH prin încorporarea ultimelor tendințe și evoluții actuale.

perioada de studiu

 • Perioada standard de studiu: 36 de luni
 • Sunt posibile diferite modele de timp
 • Începerea studiului este posibilă în orice moment
admitere
(Tehnic) Abitur sau calificare de acces la universitate
Fără Abitur:
 • Certificat de master sau pregătire avansată
 • Cel puțin doi ani de pregătire profesională urmată de cel puțin 3 ani de experiență profesională (cu normă întreagă)
acreditare
Sigiliu AR, ZFU (număr de aprobare: 1104519)

Curs Prezentare generală

În cadrul cursului de învățământ la distanță de management internațional, veți obține cele mai importante elemente de bază, precum și toate abilitățile interculturale care sunt cruciale în industrie. Pe lângă subiectele de marketing și managementul personalului, programa include și tendințele și evoluțiile actuale în domeniul digitalizării. Cursul se distinge de administrarea clasică a afacerilor prin concentrarea puternică internațională a modulelor individuale.
Programul nostru de licență este modular, ceea ce înseamnă că studiați folosind domenii care sunt împărțite în așa-numitele „module”. În cadrul acestor module există uneori un curs introductiv și un curs aprofundat care vă pregătesc sistematic pentru finalizarea acestui modul. În cadrul modulelor, veți primi puncte ECTS (Sistemul european de transfer de credit) pentru fiecare finalizare reușită, care vă documentează performanța. Aceste puncte ECTS sunt comparabile la nivel internațional și bineînțeles recunoscute.

specializare

În al cincilea și al șaselea semestru, alegeți specializările dvs. în valoare de 30 ECTS. Puteți combina specializări din toate domeniile după cum doriți.
Câteva specializări exemplare sunt:

 • Conducere avansată
 • Industria media internațională
 • Diplomație publică și PR
 • Marketing online și social media
 • Diversitate și consiliere
 • Transport internațional.

Gradul acreditat

Toate cursurile curente la IUBH sunt acreditate de FIBAA (Fundația pentru Acreditarea Administrației Internaționale a Afacerilor).
Acreditarea este acordată numai dacă conținutul și structura unui program de studiu îndeplinesc toate cerințele calitative.

FIBAA este un fel de TÜV pentru educația academică care verifică calitatea cursurilor de licență și master în numele Consiliului de acreditare. Acreditarea este reînnoită la fiecare cinci ani (prima acreditare) sau la șapte ani (re-acreditare) - o garanție pentru calitatea învățăturii noastre.
FIBAA premiază sigiliul său premium pentru cursuri de calitate excepțională. Cinci cursuri la IUBH au primit deja acest sigiliu special. IUBH este una dintre universitățile de top din Germania cu cinci sau mai multe sigilii premium.

Cariera ta viitoare în Managementul Internațional

Cu diploma de licență în învățământ la distanță Management internațional, ușile către management în toate industriile sunt deschise pentru tine. Mulți absolvenți lucrează pentru companii medii sau industriale. Experții de afaceri cu expertiză în domeniul mass-media au o cerere extremă, deoarece schimbarea digitală modelează procesele de producție și vânzări nu numai în marketing. Dacă sunteți interesat și de alte culturi și piețe din întreaga lume, aveți cele mai bune oportunități de carieră în companii orientate spre export. Puteți găsi poziții tipice în domeniile managementului de proiect, consultanță, comerț electronic internațional, dar și în cercetare.

Ultima actualizare May 2020

Despre facultate

Mit unserem IUBH Fernstudium bieten wir Studierenden die Möglichkeit, sich flexibel und praxisorientiert auf ihren Karrierestart vorzubereiten.

Mit unserem IUBH Fernstudium bieten wir Studierenden die Möglichkeit, sich flexibel und praxisorientiert auf ihren Karrierestart vorzubereiten. Citește mai puţin
Vizitează site-ul școlii