Bachelor International Management

Lumea devine din ce în ce mai internațională: media sociale, Instagram și Snapchat contribuie la răspândirea tendințelor și a informațiilor la nivel internațional în doar câteva secunde, schimbând în mod semnificativ marketingul marilor branduri internaționale. Recrutarea angajaților din întreaga lume, dar și trimiterea angajaților în străinătate, este una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă companiile. Societățile mari și companiile mijlocii sunt din ce în ce mai globale, iar cerințele privind gestionarea lanțului de aprovizionare internațional sunt, de asemenea, în creștere.

Pentru a avea succes în acest mediu de piață, este nevoie de tot mai mulți profesioniști, care sunt nu numai dornici să lucreze pentru companii mari, ci și au o viziune internațională și o mare intuiție pentru cooperarea interculturală. În învățământul la distanță al IUBH, vă pregătim perfect pentru industrie prin încorporarea celor mai recente tendințe și evoluții actuale.

Gradul acreditat

Toate programele actuale ale IUBH sunt acreditate de FIBAA (Fundația pentru Acreditarea Administrației Internaționale de Administrare a Afacerilor).

Acreditarea este pronunțată numai dacă un program de studii îndeplinește toate cerințele calitative în ceea ce privește conținutul și structura.

FIBAA este un fel de TÜV pentru învățământul universitar, care verifică calitatea programelor Bachelor și Master în numele Consiliului de Acreditare. Acreditarea este reînnoită la fiecare cinci (prima acreditare) sau șapte (re-acreditare) ani - o garanție pentru calitatea învățăturii noastre.

Pentru cursuri de calitate excepțională, FIBAA își acordă sigiliul premium. Cinci cursuri de la IUBH au primit deja acest sigiliu special. IUBH este astfel una dintre cele mai mari universități din Germania cu cinci sau mai multe sigilii premium.

Cariera ta viitoare în Managementul Internațional

Cu diploma de licență în Managementul Internațional, ușile pentru managementul tuturor industriilor sunt deschise pentru dumneavoastră. Mulți absolvenți lucrează pentru întreprinderi mijlocii sau industriale. Economiștii cu experiență în domeniul mass-media sunt foarte solicitați, deoarece transformarea digitală modelează procesele de producție și vânzări nu numai în marketing. Dacă sunteți interesat și de alte culturi și piețe din întreaga lume, aveți oportunități excelente de carieră în companiile orientate spre export. Veți găsi poziții tipice în domeniul managementului de proiect, al consultanței, al comerțului electronic internațional, dar și al cercetării.

Curs Prezentare generală

În Managementul Internațional de Învățământ la Distanță veți obține cele mai importante elementele de bază, precum și toate competențele interculturale care sunt esențiale în industrie. Pe lângă marketing și managementul personalului, curriculum-ul se axează, de asemenea, pe tendințele și evoluțiile actuale în domeniul digitizării. Studiul se deosebește de administrația clasică a afacerilor față de relația internațională puternică în modulele individuale.

Programul nostru de licență are o structură modulară, adică studiați pe baza unor domenii care sunt împărțite în așa-numitele "module". În cadrul acestor module, există uneori un curs introductiv și un curs de specializare, care vă pregătesc sistematic pentru completarea acestui modul. În cadrul modulelor, veți primi credite pentru fiecare absolvire reușită (Sistemul european de transfer de credite) care vă documentează realizările. Aceste credite ECTS sunt comparabile pe plan internațional și, desigur, recunoscute.

specializări

În semestrul al cincilea și al șaselea vă alegeți specializările în valoare de 30 ECTS. Puteți combina specializări din toate domeniile după cum doriți.

Unele specializări exemplare sunt:

  • Conducere avansată
  • Industria media internațională
  • Diplomație publică și PR
  • Marketing online și social media
  • Diversitate și consiliere
  • Transport internațional.

modele de studiu

Adaptați învățarea la distanță la viața voastră.

Aveți posibilitatea să completați diploma de licență în ambele variații full-time și două part-time. În ceea ce privește conținutul, aceste modele sunt identice, dar cu variantele cu jumătate de normă, timpul dvs. de învățare săptămânal este redus.

Studiul cu frecvență redusă este adecvat în special pentru cei care au deja un volum de muncă ridicat sau care doresc să își reducă costurile lunare.

full-time

durată

În studiile cu normă întreagă puteți alege numărul maxim de cursuri pe semestru. Dacă nu finalizați studiile în timpul stabilit, studiul este prelungit pentru încă 18 luni. În acest timp, puteți utiliza toate ofertele de învățământ la distanță, ca și înainte, gratuit. Dacă observați că aveți mai puțin timp decât vă așteptați, puteți trece la un model de timp diferit cu o perioadă de 3 luni până la sfârșitul lunii.

part time

durată

Studiile part-time vă reduc școlăriile lunare. În același timp, numărul de cursuri pe care le puteți alege pe semestru este, de asemenea, în scădere.

În cazul în care nu puteți finaliza diploma în timpul stabilit, studiile vor fi prelungite pentru încă 18 luni. În acest timp, puteți utiliza toate ofertele de învățământ la distanță, ca și înainte, gratuit. Dacă observați că aveți mai mult timp decât ați așteptat, puteți trece la un model de timp diferit cu o perioadă de 3 luni până la sfârșitul lunii.

Program predat în:
  • Germană

Vezi 34 mai multe cursuri de la IUBH Fernstudium »

Ultima actualizare Mai 14, 2019
Acest curs este Online
Duration
36 - 72 luni
Part time
La zi
Price
312 EUR
în lună. Prețurile variază în funcție de modelul de timp.