START DATA se potrivi cu tine! STUDIU ONLINE, 100 de puncte. UK'S GRADUL PATRIMONIUL NUMAI. EXPERIENTA 26 ANI.

CND in parteneriat cu Staffordshire University oferă grade on-line cu adevărat FLEXIBIL, astfel încât să puteți "câștiga în timp ce înveți." Se aplică direct - nu UCAS, intrare cu 100 de puncte. software gratuit CAD, GRATUIT TIIC de membru, NUS carte de & contact de tutore nelimitat. Muncă și să câștige experiență practică alături de gradul dumneavoastră.

La Academia Națională de proiectare ne tratăm toți studenții noștri ca indivizi. CND nu are termeni sau semestre. Elevii pot alege propriul data de începere și de studiu în ritmul lor propriu - nu ritmul de alți studenți. La CND fiecare student are propriul plan, studiu individual.

La CND avem un traseu unic și flexibil "grad dublu" pentru realizarea BA (Hons) -vezi site-ul nostru pentru detalii complete Student împrumuturi sunt disponibile pentru toate gradele CND. Există perspective de carieră excelente ca liber profesionist designer de interior sau de patrimoniu care lucrează în cadrul unei practici de proiectare sau chiar pentru National Trust sau organizație de patrimoniu similară. În mod alternativ CND ofera o cale de progresie garantat pe Master nostru on-line, MA în Design Interior. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru.

În sectorul patrimoniului unic de design interior, absolvenții trebuie să aibă nu numai abilități excelente de proiectare, ci și o cunoaștere aprofundată a istoriei designului. Pe măsură ce numai gradul Heritage Interior Design în Marea Britanie, absolvenți CND de la acest curs sunt în cerere mare. In stransa colaborare cu industria de design si institute de proiectare internaționale, CND a proiectat acest grad de patrimoniu specific pentru a îndeplini cerințele lor. Aceasta este o oportunitate unică de a combina dragostea ta de istorie cu abilitățile dumneavoastră de design creativ.

Gradul BA (Hons) Patrimoniu Design Interior derulat de Academia Națională de Design oferă studenților oportunitatea perfectă de a studia lumea de design interior, cu un accent pe stilul de patrimoniu.

BA (Hons) Patrimoniu interior Module Design:

abilități de cercetare și istorie de proiectare planificare spațială proiectare în context istoric tehnici de proiectare Design Tradițional pentru clădiri enumerate patrimoniu de perete, podea si ferestre tratamente profesionale de proiect practică de patrimoniu comercial convertiri patrimoniului proiect de cercetare de studiu independent care urmează să fie negociat cu tutorele dumneavoastră personal

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la National Design Academy »

Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
3 - 5 anii
Part time
Price
4,500 GBP
Plățile pot fi efectuate în rate
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date