Educație engleză (BA cu certificare de predare)

Acreditate de Consiliul Național pentru Acreditare a Profesorilor (NCATE), engleza Education Program Columbia College echipează studenții cu abilitățile și certificarile necesare pentru a preda oriunde în Statele Unite ale Americii, inclusiv Districtul Columbia si Commonwealth din Puerto Rico.

programe de gradul câteva oferă mai multe hands-on experiență relevantă decât Programul Columbia College Educație engleză. Până în momentul când absolvent, vei fi acumulat mai mult de 500 de ore de experiență de clasă în școlile din zonă.

Deveni un expert în domeniu

Elevii vor avea opțiunea de a lua o mare varietate de cursuri, inclusiv afro-american Literatura, Literatura Young Adult, Literatura Multicultural sau Studii de gen, cum ar fi literatura gotic sau ficțiune detectiv.

majors engleză Educație au participat la Institutul de Vara de prestigiu pentru Studii culturale și literare la Colegiul Wheaton din Norton, Massachusetts.

Un grad limba engleză Educația se bazează pe o gamă largă de discipline, inclusiv psihologie, sociologie, dezvoltare adolescent, scris și vorbit în public, în plus față de metodele de predare.

EXPERIENTA face diferenta

Dr. Sandra Young si Dr. Allan de unghii au mai mult de 13 ani de experiență combinată de predare la nivel de mijloc și de liceu și încă 16 de ani care lucrează cu profesori de pre-service. Acești educatori place ceea ce fac și se angajează să pregătirea studenților pentru o carieră de succes educaționale.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Columbia College »

Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Sept 2019
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept 2019