UK PRIMA ONLINE BA (Hons) RETAIL PROIECTARE GRADUL. START cursul CÂND VĂ suits - NU UNIVERSITATEA! Aplică DIRECT, 100 de puncte.

CND in parteneriat cu Staffordshire University oferă grade on-line cu adevărat FLEXIBIL, astfel încât să puteți "câștiga în timp ce înveți." Se aplică direct - nu UCAS, intrare cu 100 de puncte. software gratuit CAD, GRATUIT TIIC de membru, NUS carte de & contact de tutore nelimitat. Muncă și să câștige experiență practică alături de gradul dumneavoastră.

La Academia Națională de proiectare ne tratăm toți studenții noștri ca indivizi. CND nu are termeni sau semestre. Elevii pot alege propriul data de începere și de studiu în ritmul lor propriu - nu ritmul de alți studenți. La CND fiecare student are propriul plan, studiu individual.

La CND avem un traseu unic și flexibil "grad dublu" pentru realizarea BA (Hons) -vezi site-ul nostru pentru detalii complete Student împrumuturi sunt disponibile pentru toate gradele CND. Există perspective excelente de carieră ca un designer de interior independent sau în cadrul unei practici de proiectare. În mod alternativ CND ofera o cale de progresie garantat pe Master nostru on-line, MA în Design Interior. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru.

În industria globală mare de vânzare cu amănuntul Design interior, absolvenți nu trebuie să aibă numai abilitățile de design interior, cerute de companiile de top de proiectare, ci cunoștințe solide de branding, merchandising vizual si experienta clientului. In stransa colaborare cu industria și institutele oficiale internaționale de design, CND a proiectat acest vânzare cu amănuntul Interior Gradul special pentru a îndeplini cerințele lor. Nu numai că va fi calificat absolvenți CND designeri de interior cu experiență practică, ei vor, de asemenea, pe deplin conștient de cerințele comerciale ale industriei de retail. Cum acest grad inovator este unic in Marea Britanie, absolventii acestui grad sunt foarte căutate. Dacă sunteți în devenire designer de interior care îi place să facă cumpărături, atunci acest lucru este gradul pentru tine!

BA (Hons) de vânzare cu amănuntul Design interior Module Cercetare & contextualizarea Space industria de retail de planificare Customer Experience Branding Visual comunicare si merchandising durabile de design și tehnologie practica profesională comercială proiect de design de vânzare cu amănuntul Alegerea de expoziție de design sau de design de vânzare cu amănuntul într-un proiect de cercetare cu amănuntul context mai larg independent de studiu, care urmează să fie negociat cu tutorele dumneavoastră personal într-o zonă de interes pentru tine

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la National Design Academy »

Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
3 - 4 anii
Part time
Price
4,500 GBP
Plățile pot fi efectuate în rate
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date