Ba (onoruri) în domeniul artelor și umaniste

The Open University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Ba (onoruri) în domeniul artelor și umaniste

The Open University

De la poezie la cvartete de coarde, și de la sculptura la povestiri scurte, gama extraordinara de cultura umană oferă posibilități bogate de studiu.

Acest curs larg și de absorbție a dezvolta o înțelegere profundă a lumii în care trăim și cum am ajuns aici, care acoperă o varietate fascinanta de perspective, perioada si subiecte - inclusiv istoria artei, studii clasice, scriere creativă, limba engleză și literatura engleză, istorie, limbi moderne, muzică, filozofie și studii religioase.

Principalele caracteristici ale cursului

 • Studiază o gamă largă de discipline și se specializează în una sau două discipline
 • Aflați cum să abordați artele dintr-o perspectivă academică, să construiți un argument și să comunicați ideile în mod eficient
 • Dezvoltați-vă aptitudinile de gândire critică, de analiză și de munca autodidactă, care sunt foarte apreciate de angajatori
 • Este relevant pentru o gamă largă de cariere, cum ar fi publicitatea, educația, munca juridică, jurnalismul și multe altele

Detaliile Cursului

Acest grad are trei etape, fiecare cuprinzând 120 de credite.

 • Veți începe etapa 1 cu o introducere largă în domeniul artelor și științelor umaniste urmată de până la două module alese dintr-o varietate de subiecte.
 • În continuare, la etapele 2 și 3 , puteți să vă specializați în unul sau două discipline sau să combinați module din cadrul curriculumului artelor și științelor umaniste.

Cerințe de intrare

Nu există cerințe formale de intrare pentru această calificare.

La Universitatea Open, credem că educația ar trebui să fie deschisă tuturor , astfel încât să oferim o educație universitară de înaltă calitate oricui dorește să-și realizeze ambițiile și să-și îndeplinească potențialul.

Chiar dacă nu există cerințe de intrare, există anumite abilități de care veți avea nevoie pentru a reuși. Dacă nu sunteți pregătiți pentru studiul OU, vă putem îndruma către resursele care vă pregătesc, dintre care multe sunt gratuite.

Competențe pentru dezvoltarea carierei

Angajatorii acordă o mare valoare gândirii critice la nivel înalt, abilităților de analiză și de comunicare dobândite prin studierea unui grad umanist. Îți vei spori abilitățile de IT, de scris și de gândire independentă ; și să dezvolte capacitatea de asimilare și evaluare a informațiilor relevante în construirea unui argument. Acestea sunt abilități cheie în organizații complexe, mult căutate în lumea dincolo de studiu - indiferent dacă deja lucrați, faceți o activitate voluntară sau vă schimbați cariera.

Relevanță Carieră

Studiul artelor și științelor umaniste necesită o înțelegere a activităților umane în medii culturale diverse și în diferite circumstanțe istorice. Amploarea de studiu și o gamă de texte și obiecte analizate culturale, combinate cu pregătire în gândire clară și comunicare, fac din acest curs grad relevant pentru o mare varietate de cariere, inclusiv:

 • administrația publică, administrația locală, serviciul public, instituții de artă, și servicii sociale
 • publicitate, jurnalism, publicarea, industrii creative și relații publice
 • educație
 • lucru legal
 • afaceri, bancare și de vânzare cu amănuntul
 • resurse umane
 • caritate și campanii.
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
The Open University

Ultima actualizare January 1, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
3 - 16 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Regatul Unit - Milton Keynes, England
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Regatul Unit - Milton Keynes, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala