Ba (onoruri) în arte și umaniste (scriere creativă)

The Open University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Ba (onoruri) în arte și umaniste (scriere creativă)

The Open University

Acesta este unul dintre mai multe rute de specialitate disponibile în BA (Onoruri) Arte și Umanistice (R14).

Gradul începe prin dezvoltarea înțelegerii lumii în care trăim printr-o varietate de perspective, perioade și subiecte - inclusiv istoria artei, studiile clasice, scrierea creativă, limba engleză, literatura engleză, istoria, limbile moderne, muzica, filosofia și studiile religioase .

Apoi, veți lua două module de scriere creative specializate, explorând o serie de abordări pentru scriere. Veți dezvolta abilitățile dvs. de scriere în mai multe genuri, inclusiv ficțiune; poezie; scrierea vieții; și scripturi pentru film, radio și scenă. Fiind susținută să vă dezvoltați propriile lucrări de scris și prin angajarea în materialele modulului, veți dezvolta abilități importante în argumentul complex și comentariul critic.

Alături de studiul dvs. de scriere creativă, puteți studia, de asemenea, oa doua specializare din unele dintre subiectele enumerate mai sus, ceea ce vă dă dreptul să includeți ambele subiecte în numele gradului dvs. sau să completați diploma cu module alese dintr-o gamă largă de opțiuni.

Principalele caracteristici ale cursului

 • Specializați în scrierea creativă într-un grad larg și flexibil de arte și umaniste
 • Dezvoltați și reflectați asupra propriei dvs. practici de scriere
 • Au ocazia de a dezvolta un proiect bazat pe studiu independent
 • Dezvoltați o serie de aptitudini care vor fi valoroase la locul de muncă și de a continua studiul

Detaliile Cursului

Acest grad are trei etape, fiecare cuprinzând 120 de credite.

 • Veți începe etapa 1 cu o introducere largă în domeniul artelor și științelor umaniste urmată de până la două module alese dintr-o varietate de subiecte.
 • Apoi, la etapele 2 și 3 , veți fi specializați în scrierea creativă, în combinație cu oa doua specializare în artă și umanistică sau module de studiu din cadrul curriculum-ului artelor și umaniste.

Cerințe de intrare

Nu există cerințe formale de intrare pentru această calificare.

La Universitatea Open, credem că educația ar trebui să fie deschisă tuturor, astfel încât să oferim o educație universitară de înaltă calitate oricui dorește să-și realizeze ambițiile și să-și îndeplinească potențialul.

Chiar dacă nu există cerințe de intrare, există anumite abilități de care veți avea nevoie pentru a reuși. Dacă nu sunteți pregătiți pentru studiul OU, vă putem îndruma către resursele care vă pregătesc, dintre care multe sunt gratuite.

Competențe pentru dezvoltarea carierei

Angajatorii acordă o mare valoare gândirii critice la nivel înalt, abilităților de analiză și de comunicare dobândite prin studierea unui grad umanist. Îți vei spori abilitățile de IT, de scris și de gândire independentă; și să dezvolte capacitatea de asimilare și evaluare a informațiilor relevante în construirea unui argument. Acestea sunt abilități cheie în organizații complexe, mult căutate în lumea dincolo de studiu - indiferent dacă deja lucrați, faceți o activitate voluntară sau vă schimbați cariera.

Relevanță Carieră

Studiul artelor și științelor umaniste necesită o înțelegere a activităților umane în medii culturale diverse și în diferite circumstanțe istorice. Amploarea de studiu și o gamă de texte și obiecte analizate culturale, combinate cu pregătire în gândire clară și comunicare, fac din acest curs grad relevant pentru o mare varietate de cariere, inclusiv:

 • administrația publică, administrația locală, serviciul public, instituții de artă, și servicii sociale
 • publicitate, jurnalism, publicarea, industrii creative și relații publice
 • educație
 • lucru legal
 • afaceri, bancare și de vânzare cu amănuntul
 • resurse umane
 • caritate și campanii.
Această școală oferă programe în:
 • Engleză
The Open University

Ultima actualizare January 1, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Înscriere Deschisă
Duration
Durata
3 - 16 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Locations
Regatul Unit - Milton Keynes, England
Data începerii : Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Înscriere Deschisă
Regatul Unit - Milton Keynes, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala