Read the Official Description

Dacă dețineți deja o diplomă HND sau Fundație în contabilitate și finanțe sau o calificare echivalentă, completați-o până la o diplomă completă de contabilitate și finanțe BA în 18 luni cu acest curs online. Obținerea diplomei de licență completă vă poate îmbunătăți perspectivele de carieră, va întări CV-ul și vă va permite să vă deplasați la o diplomă de master la o dată ulterioară, dacă vreți.

Este o alegere populară pentru profesioniștii ocupați sau pentru cei care se întorc la muncă, care doresc să obțină toate beneficiile pe care le oferă un grad complet, dar au nevoie de un model flexibil de studiu.

De asemenea, puteți studia acest curs dacă aveți:

 • ACCA F1-F6 sau ACCA F1-F5 și F8
 • CIMA Advanced Diploma
 • ABE Diploma Avansată în Administrarea Afacerilor
 • IBAM Diploma avansată în administrarea afacerilor

Ideal pentru contabili aspiranți și altele

Acest nivel de contabilitate on-line și de finanțare top până grad vă va oferi o înțelegere aprofundată a conceptelor de contabilitate și de afaceri; ideal dacă doriți să deveniți profesionist contabil sau să lucrați în sectorul serviciilor financiare. Cu toate acestea, având o bună înțelegere a contabilității și a finanțelor este un avantaj în orice profesie de azi. Deci, chiar dacă nu doriți să lucrați în servicii financiare, veți găsi acest nivel de valabilitate on-line valoros.

Instructori care lucrează la cele mai recente standarde profesionale

Personalul nostru didactic este calificat profesional și are experiență academică și academică. De asemenea, ei învață pe cursurile de organism profesional, cum ar fi ACCA și CIMA, ceea ce înseamnă că înțelege standardele profesionale cele mai actuale. Asta e important pentru că aveți nevoie pentru a fi sigur că ceea ce veți învăța este de până la data și relevante pentru lumea afacerilor de astăzi.

Module

Vă vom oferi sfaturi despre planul de studiu - ordinea de funcționare și disponibilitatea modulelor - când sunteți invitat să vă înscrieți.

Dacă avem un număr insuficient de studenți interesați de un modul opțional, acest lucru nu poate fi oferit. În plus, în cazul în care cererea este ridicată, unele module pot fi supuse unui plafon.

Pentru a completa acest grad de completare va trebui să completați un total de 120 de credite. Acesta va fi alcătuit din următoarele module de bază și două dintre cele 20 de module de credit opționale din zona preferată de contabilitate și finanțe.

Miez

 • STRATEGIA FINANCIARĂ
 • Studiu independent
 • Managementul performanței contabilității de evaluare

Facultativ

 • De raportare financiară
 • Declaratie de Analiza financiară
 • Piețele de investiții și financiare
 • Impozitarea personală (ruta fără examen)

Deveniți un contabil calificat, mai rapid decât majoritatea

Am conceput diploma pentru a vă ajuta să obțineți scutiri maxime de la o serie de calificări profesionale *. Acest lucru scurtează timpul necesar pentru a deveni un membru deplin calificat al corpului dumneavoastră profesional ales.

Există întotdeauna o cerere pentru absolvenții de contabilitate

Studenții noștri din trecut au plecat să lucreze pentru practicile publice locale, firme de contabilitate multinaționale și a preluat o carieră de contabilitate în băncile comerciale și alte întreprinderi mari. În calitate de contabil va avea posibilitatea de a lucra în multe domenii diverse, oriunde în lume.

*Consultați organismul profesional din regiune pentru a afla mai multe despre scutirile disponibile pentru dvs.

Program taught in:
Engleză
Acest curs este Online
Start Date
Aug. 2019
Duration
1 - 2 anii
Part time
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date