sdcc02

Bachelor of Arts în asociații creștine

Studii on-line San Diego Christian College Christian Ministries a fost creat oferi studenților cunoștințele și skillset pentru a reuși pe calea slujirii la alegerea lor. Programul scoate în evidență de conducere, teologie, închinare și consiliere biblică, împreună cu alte lucruri esențiale din minister. Acest program de gradul este oferit on-line, în campus sau într-un format hibrid.

Elevii din acest program va avea posibilitatea de a lua cursuri de interesante și informative, cum ar fi Cult (CM 340), care este un studiu de cult concentrandu-se pe contraste de cult adevărate, fals, și în van așa cum se vede într-un studiu al exemplelor biblice din Vechiul și Noul Testament. Accentul este pus pe dezvoltarea creativității și a echilibrului în experiența de închinare corporativă.

Pentru a afla mai multe despre urmărirea de gradul dvs. de asociații creștine din San Diego, San Diego, și de ce Christian College ar putea fi alegerea perfecta pentru tine, completați formularul de pe aceasta pagina!

Creștin Ministries Opțiuni de carieră

  • ministrul Campus
  • Misionar
  • Colegiul Profesorul
  • Cercetătorul religios
  • -Non-Profit director bazată pe credință

Marturii

"Scopul meu este de a utiliza în cele din urmă meu grad creștin Ministere oamenilor de viață antrenor / sfat pentru a face schimbări drastice în viața lor. Cu bazele Eu sunt de învățare prin programul SPA. Sunt destul de sigur voi ajunge acolo! "~ Sheila Simons

"Dumnezeu a plantat o sămânță în inima mea de a învăța și de a ajuta pe alții să facă același lucru. Am fost binecuvântat într-un mod mare de a fi capabil de a obține acest lucru și mult mai mult prin studiile mele creștine Ministerele și Leadership grad. "~ Ron Owen

Program predat în:
Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la San Diego Christian College »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
4 anii
Price
- $ 439 Costul pe credit
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă