sdcc04

Bachelor of Arts în Dezvoltare Umană

Conceput pentru a satisface nevoia tot mai mare pentru profesioniștii creștini în carieră, cum ar fi consilierea, serviciile sociale și de resurse umane, on-line de Resurse Umane programul de gradul de dezvoltare la San Diego, Christian College pregătește absolvenți pentru ai ajuta pe alții în nevoie. Acest program de gradul este oferit on-line, în campus sau într-un format hibrid.

Bachelor of Arts în grad de Dezvoltare Umană în San Diego, SDC oferă absolvenților abilitățile interpersonale necesare pentru a deveni balize, necesare de impact de speranță în comunitățile lor.

Elevii din acest program va avea posibilitatea de a lua cursuri de interesante și informative, cum ar fi durata de viata de Dezvoltare (HD 364), care este un studiu de creștere uman și dezvoltare, prin ciclul de viață. Luarea în considerare a dezvoltării fizice, emoționale, cognitive, sociale, morale, spirituale și de personalitate vor fi incluse.

Pentru a afla mai multe despre un Bachelor of Arts în Dezvoltare Umană și de ce San Diego, Christian College ar putea fi alegerea perfecta pentru tine, completați formularul de pe aceasta pagina!

Dezvoltarea capitalului uman Opțiuni de carieră

  • Resurse profesionale umane
  • Centrul de criza Personal
  • Directorul timpurie Centrul pentru copii
  • Intervievator Locuri de munca / recruiter
  • Avocatul de tineret

Marturii

"Prin fiecare clasă, am aflat mai multe despre mine, a câștigat prietenii, care va dura o viata, si cel mai important, a crescut în plimbare mea ca și creștin." ~ Kim Swadley

"Profesorii, precum și ceilalți studenți ma făcut să se simtă confortabil precum și o parte din ele." ~ Patricia Scott

Program predat în:
Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la San Diego Christian College »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
4 anii
Price
- $ 439 Costul pe credit
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă