Ba în Contabilitate

Université Virtuelle (UIV)

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Ba în Contabilitate

Université Virtuelle (UIV)

Licența de la distanță de contabilitate începe cu un management al ciclului de pregătire, și permite să se specializeze în contabilitate în al 3-lea an. Acest curs on-line vă permite să urmeze maestru în contabilitate. Control, audit și consultanță și / sau să pregătească auditarea sau chiar funcții de coaching si consultanta in afaceri.

compta_licence

Licența de la distanță în Management - specialitatea contabilitate vă oferă cunoștințe generale în Management, cu concepte de drept, economie ... să înțeleagă și să analizeze activitatea întreprinderilor și organizațiilor. Te vor specializa în comerțul printr-o primă formare on-line teoretice predate de către cadre universitare, dar, de asemenea, practic cu contabili de reputație. module de specialitate si certificari de specialitate: Introducere în SAP modulul de CO în controlul de gestiune, audit intern ... vă va pregăti cu cazuri practice în contabilitate, audit si consultanta.

Cu această licență, puteți urmări un Master CCA pregătește competiția națională de audit CES sau să dețină funcții de conducere și de consultanță în sucursale ale companiilor, sau să-și petreacă certificări necesare CO / FI SAP pentru a deveni expert.

Această școală oferă programe în:
  • Limba franceza
Durata & Pret
Acest curs este Online
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Locations
Tunisia - Tunisia Online
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Tunisia - Tunisia Online
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala