Read the Official Description

Licența de la distanță de contabilitate începe cu un management al ciclului de pregătire, și permite să se specializeze în contabilitate în al 3-lea an. Acest curs on-line vă permite să urmeze maestru în contabilitate. Control, audit și consultanță și / sau să pregătească auditarea sau chiar funcții de coaching si consultanta in afaceri.

compta_licence

Licența de la distanță în Management - specialitatea contabilitate vă oferă cunoștințe generale în Management, cu concepte de drept, economie ... să înțeleagă și să analizeze activitatea întreprinderilor și organizațiilor. Te vor specializa în comerțul printr-o primă formare on-line teoretice predate de către cadre universitare, dar, de asemenea, practic cu contabili de reputație. module de specialitate si certificari de specialitate: Introducere în SAP modulul de CO în controlul de gestiune, audit intern ... vă va pregăti cu cazuri practice în contabilitate, audit si consultanta.

Cu această licență, puteți urmări un Master CCA pregătește competiția națională de audit CES sau să dețină funcții de conducere și de consultanță în sucursale ale companiilor, sau să-și petreacă certificări necesare CO / FI SAP pentru a deveni expert.

Program taught in:
Limba franceza

See 10 more programs offered by Université Virtuelle (UIV) »

Acest curs este Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 anii
La zi
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date