scdd03

Bachelor of Arts în Comunicare

BA în Comunicare la San Diego, Christian College este conceput pentru a oferi studenților cu cunoștințe cuprinzătoare despre natura comunicării umane. Prin examinarea urșilor efectele comunicării asupra culturii, gradul de comunicare on-line la SDC pregătește absolvenți pentru o varietate de profesii. Acest program de gradul este oferit on-line, în campus sau într-un format hibrid.

gradul on-line SDC în Comunicare pregătește studenții să-și asume funcții de conducere în interiorul organizațiilor lor respective. Ofertele de curs sunt interdisciplinare în natură, și trage din științele umaniste, sociale și arte plastice.

Elevii din acest program va avea posibilitatea de a lua cursuri de interesante și informative, cum ar fi Jurnalism Broadcast (COM 435), care este o introducere în domeniul jurnalismului de difuzare, inclusiv de radio, televiziune și producții on-line. Elevii vor dobândi experiență practică prin scris și înregistrare interviuri, relatări, și știri.

Pentru mai multe informații referitoare la gradul nostru de comunicații în San Diego, San Diego, si de ce Christian College ar putea fi alegerea perfecta pentru tine, completați formularul de pe aceasta pagina!

Comunicare Opțiuni de carieră

  • Relații publice
  • directorul editorial
  • Marca Strategist
  • directorul mass-media
  • VP Comunicatiilor

Marturii

"Cu clase de întâlnire în seara și doar o dată pe săptămână, am început să văd visul meu vine la viață" ~ Kim Swadley

"Aceasta este frumusetea SDCC. Ca un student pentru adulți în programul de studii profesionale pentru adulți ai învățat relevante, cunoștințe lumea reală a învățat dintr-o perspectivă biblică de către profesori evlavioși. "~ Frank Wilbourn

Program predat în:
Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la San Diego Christian College »

Acest curs este Online
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
4 anii
Price
- $ 439 Costul pe credit
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă