Read the Official Description

Consolidarea leadership-ul și potențial avansare cu on-line Bachelor of Arts în Management de la Universitatea benedictin. Acest program de gradul de licență on-line în Management este ideal pentru profesioniștii din domeniul afacerilor care doresc să avanseze în roluri de conducere. Programul de gradul on-line vă oferă o înțelegere mai holistică de management al afacerii și a operațiunilor pentru a vă ajuta să devină un manager de mai eficace.

Curriculum-ul explorează funcții de afaceri majore, inclusiv:

  • Managementul Operatiunilor - statistici de afaceri - - Contabilitate de gestiune a proiectului - resurse umane - Marketing

Două concentrații de management unic disponibile

Ca un student în program, veți avea posibilitatea de a alege din două concentrații - Marketing sau Managementul Resurselor Umane. Atunci va explora aceste zone vitale mai în profunzime și să câștige experiență valoroasă pe care le puteți seta în afară de colegii dumneavoastră pe piață.

De ce să alegeți benedictin online?

  • Prin obținerea Bachelor ta de Arte în Management on-line la benedictin, veti primi toate beneficiile pe care le oferă benedictin cu o istorie bogată care acoperă mai mult de 127 de ani de excelență academică - Finalizarea cursuri ta în funcție de propriul program prin intermediul nostru format interactiv, online - Câștigă același acreditare respectat ca studenții în cadrul programului campus tradițional - Obțineți ajutor de la un consilier personal full-time, atunci când aveți nevoie de ea - Pe baza evaluării dumneavoastră transcriere străin, ați putea fi capabil de a obține credit pentru o parte din cursurile pe care le-au luat la alte instituții.

Cerințele de admitere

  • Studenții trebuie să aibă trebuie să aibă educație care este echivalent recunoscut de o Diploma de liceu (RED) - Studenții trebuie să fie de 22 de ani sau mai mult pentru a fi admise.
  • Studenții internaționali trebuie să completeze evaluare de formare acreditare Evaluatori (CEE) sau perspective de învățământ pentru evaluarea învățării anterioare în alte țări, așa cum se compara cu educație din SUA.
  • Toți elevii internaționali trebuie să demonstreze că au îndeplinit cerințele de competență de limba engleza pentru programul de gradul în care acestea sunt aplicabile. Studenții care se aplică programe postuniversitare trebuie să îndeplinească următoarele cerințe: hârtie TOEFL test bazat pe: 550; Testul TOEFL bazat pe Internet: 78; IELTS Exam: 6,0

De ce benedictin online?

Nu exista obligativitatea vizelor: Benedictin oferă programe online, permițându-vă pentru a câștiga o educație Statele Unite în confortul casei tale.

Gradul Respectat: Studentii nostri on-line câștiga același grad respectat ca studenții care frecventează în campus.

Acreditat: Universitatea benedictin este la nivel regional acreditat de către Comisie Higher Learning al Centrale de Nord Asociația de colegii și școli (ANC) și Master of Sănătate Publică este acreditat de către Consiliul pentru Educație pentru Sănătate Publică (CEPH).

Recunoscut: Numit mai rapida crestere Universitatea din Statele Unite ale Americii de către Chronicle of Higher Education și clasat pe locul printre colegii de top din America de Forbes Magazine

Affordable: Universitatea benedictin Online oferă școlarizare și burse accesibile oportunități.

Small Size Clasa: Grade benedictin Universitatea de master on-line oferă dimensiuni de clasă mică și atenția personală așteptat de un top-tier, universitate privată.

Confort: Accesați cursuri oriunde prin cursuri convenabile, online, susținute de suport tehnic 24x7 restante.

Foarte Interactive: Interact complet cu profesorii tăi și alți studenți din unic cadru virtual-sală de clasă.

Rețea globală: Avem studenți și absolvenți de la toate cele 50 de state și peste 17 de țări

Program taught in:
Engleză

See 6 more programs offered by Benedictine University »

Acest curs este Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
Contactează şcoala
Part time
La zi
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment