$close

Filtre

Vezi rezultatele

Caută Studii Universitare în Management de marketing Licență în Științe (BSc) Online

O diplomă de licență este un program de studii care necesită aproximativ patru ani de învățământ cu normă întreagă pentru a câștiga. Odată ce elevii au obținut o diplomă de licență, ei ar putea fi mai în măsură să găsească o carieră care este recompensă din punct de vedere mental și financiar datorită îmbunătățirii cunoștințelor și pregătirii lor. Ce este un… Citeste mai mult

O diplomă de licență este un program de studii care necesită aproximativ patru ani de învățământ cu normă întreagă pentru a câștiga. Odată ce elevii au obținut o diplomă de licență, ei ar putea fi mai în măsură să găsească o carieră care este recompensă din punct de vedere mental și financiar datorită îmbunătățirii cunoștințelor și pregătirii lor.

Ce este un BSC online în Marketing Management? În general, aceste programe îi ajută pe elevi să învețe cum să promoveze și să dezvolte companii folosind abilități de afaceri și de marketing. Participanții la program pot învăța despre fundamentele marketingului, planificarea afacerilor, cercetarea pieței și strategia de afaceri și pot finaliza, de asemenea, un stagiu de practică sau un proiect capstone în domeniul marketingului. Deoarece acest grad este oferit online, acesta este disponibil într-un format flexibil, astfel încât studenții care locuiesc în zone îndepărtate sau care nu pot participa la cursuri în persoană își pot câștiga încă gradul.

Elevii care completează o diplomă de licență în Marketing Management își pot îmbunătăți abilitățile în management, comunicare și gândire critică.Îmbunătățirea acestor abilități cheie poate ajuta absolvenții să fie foarte de dorit de către potențialii angajatori.

Costul de a câștiga un BSC poate varia în funcție de școală. Din acest motiv, studenții ar trebui să contacteze școlile lor potențiale și să solicite informații actuale privind școlarizarea. Elevii pot dori, de asemenea, să solicite informații privind ajutorul financiar.

Prin cunoștințele lor sporite privind comportamentul, promovarea și publicitatea consumatorilor, studenții care au absolvit o diplomă de licență în domeniul gestionării marcajului pot avea la dispoziție multe oportunități de angajare. În domeniile marketingului digital, publicității, relațiilor publice și consultanței în afaceri, există cariere pentru absolvenți ca cercetători de marketing, consultanți de marcă, directori de marketing sau manageri de cont de publicitate. Elevii sunt de asemenea potriviți pentru cariere în copywriting, managementul evenimentelor și relații publice.

Pentru a afla mai multe despre cum puteți începe să câștigați licența în Marketing Management, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Kaplan Singapore
Singapur, Singapore

Acest program de gradul combină două subiecte strâns legate de Management și Marketing pentru a ajuta la sensibilizarea studenților sentiment de imaginație, inovație și iniția ... +

Acest program de gradul combină două subiecte strâns legate de Management și Marketing pentru a ajuta la sensibilizarea studenților sentiment de imaginație, inovație și inițiative în rezolvarea provocărilor de afaceri de azi. -
BSc BSc
Normă întreagă
Frecvență redusă
18 luni
Engleză
Campus
Online