BBA Online în Emiratele Arabe Unite

Programe de Licență în Administrarea Afacerilor Online în Emiratele Arabe Unite

Masterat

Un program de Licență în Administrarea Afacerilor este un studiu universitar care poate fi terminat în aproximativ trei până la patru ani. Prin finalizarea unui BBA, studenții pot obține abilități de gândire critică, management și conducere care sunt necesare pentru a fi valoroși la locul de muncă.

Emiratele Arabe Unite este o federație din șapte emirate în partea de est a Peninsulei Arabe, la intrarea în Golful Persic. O mare parte a forței de muncă în Emiratele Arabe Unite sunt expatriați străini -, prin urmare, al țării 's machiaj populației fiind atât de diversă, cu cetățenii Emiratelor Arabe Unite fiind o minoritate în propria lor țară.

Cele Mai Bune Studii Universitare Online în Emiratele Arabe Unite 2018

Citește Mai Mult

BBA

WINC offers London Metropolitan University Programmes Online
Online Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Emiratele Arabe Unite Al Jazirah Al Hamra

BA (Hons) Administrarea Afacerilor (BBA) Cursul va dezvolta "abilități intelectuale și practice și va promova dezvoltarea studenților elevilor capacitatea de a analiza, sintetiza și evalua principiile de afaceri într-o gamă largă de contexte adecvate. [+]

O BA (Hons) Administrarea Afacerilor (BBA) Desigur va dezvolta "abilități intelectuale și practice și va promova dezvoltarea studenților elevilor capacitatea de a analiza, sintetiza și evalua principiile de afaceri într-o gamă largă de contexte adecvate.

Scopul principal al cursului este de a oferi BBA un program modern și dinamic de studiu care oferă studenților cunoștințele și înțelegerea de subiecte fundamentale și le pregătește pentru o gamă largă de carieră în afaceri. O caracteristică centrală a acestui curs este dezvoltarea abilităților de învățare pe tot parcursul vieții elevilor, inclusiv de auto-evaluare și de reflecție, cu scopul de a pune elevii în cea mai bună poziție pentru a lua decizii informate cu privire la viitorul lor carieră profesională.... [-]