Vezi Diplome de Licență în Administrarea Afacerilor Online în America Centrală și Caraibe

Un program de Licență în Administrarea Afacerilor este un studiu care îi ajută pe studenți să învețe informațiile și competențele de care este nevoie în munca în finanțe, banking și contabilitate. Un BBA poate fi completat în trei până la patru ani, în funcție de cât timp studenții își dedică studiilor.America Centrală și Caraibe națiuni sunt bogate în cultură, istor… Citeste mai mult

Un program de Licență în Administrarea Afacerilor este un studiu care îi ajută pe studenți să învețe informațiile și competențele de care este nevoie în munca în finanțe, banking și contabilitate. Un BBA poate fi completat în trei până la patru ani, în funcție de cât timp studenții își dedică studiilor.

America Centrală și Caraibe națiuni sunt bogate în cultură, istorie și cultură. Ei sunt mândri de istoria lor antice, și de cele mai multe cetățenii să ia mândrie și bucurie în care arată țara lor de ochi internaționale. Peisajul cultural unic oferă o întâlnire unul-de-un-un fel care este inseparabil de un sentiment de emoție și experiență. America Centrală este locul ideal pentru a se teren în timp ce se bucură mai mult de câteva dintre cele mai mari plăceri ale vieții.

Contactează Școlile Programe de Licență în Administrarea Afacerilor Online în America Centrală și Caraibe 2020

Citește mai puţin
Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Online
San Juan, Puerto Rico

BBA online în management.

BBA online în management. -
BBA
La zi
Part time
4 ani
Engleză
Ian 2020
Online