ONLINESTUDIES.RO

Vezi toate cele 4 Programe de BA în Pedagogie Licență în Arte (BA) Online

Obținerea unei diplome de Licență în Arte este un obiectiv pe care multe persoane doresc să îi realizeze. Studenții la BA primesc de obicei o educație aprofundată și instruire practică, ceea ce poate deschide multe oportunități atunci când vine vorba de o carieră profesională.

Unii elevi pot alege să se educe singuri, deși majoritatea studiilor se desfășoară sub îndrumarea unui profesor sau instructor. Învățământul superior este adesea supravegheat de un profesor. Educația poate avea loc într-o varietate de setări, fie formale sau informale.  

Facultate de Arte în Pedagogie Online

4 Rezultate din Pedagogie Filter

Ba educație engleză cu certificat de predare

Columbia College
Online La zi Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Columbia USA Online + 1 mai mult

Acreditate de Consiliul Național pentru Acreditare a Profesorilor (NCATE), engleza Education Program Columbia College echipează studenții cu abilitățile și certificarile necesare pentru a preda oriunde în Statele Unite ale Americii, inclusiv Districtul Columbia si Commonwealth din Puerto Rico.

Învățământul specializat de licență

IUBH Fernstudium
Online La zi Part time 36 - 72 luni Înscriere Deschisă Germania Bad Honnef + 1 mai mult

Vrei să promovezi structuri sociale în sensul includerii? Este important să vă gândiți întotdeauna la oameni în mod holistic? În programul de licență "Educație pentru nevoi speciale" veți învăța să permiteți persoanelor cu handicap și nevoilor speciale să participe în societate și să compenseze condiții dificile de trai. În acest scop, vă oferim concepte solide, practice, concrete și științifice care vă vor pregăti pentru posibile funcții viitoare de conducere.

Învățământul de licență pentru copii

IUBH Fernstudium
Online La zi Part time 36 - 72 luni Iulie 2019 Germania Bad Honnef + 1 mai mult

Educația pentru copii este o temă cu o semnificație socială foarte mare. O importanță deosebită o reprezintă, de exemplu, educația timpurie în centrele de îngrijire de zi, expansiunea rapidă a școlilor de zi, discursul privind creșterea sănătoasă și sigură și scopul de a compensa dezavantajele și de a crea șanse egale pentru toți copiii.

Bachelor Educație pentru educație, consiliere și dezvoltare personală

IUBH Fernstudium
Online La zi Part time 36 - 72 luni Înscriere Deschisă Germania Bad Honnef + 1 mai mult

Cunoașterea de mâine este adesea depășită mâine, iar importanța învățării pe tot parcursul vieții crește cu fiecare zi care trece. Prin urmare, profesioniști instruiți profesional sunt necesari în organizații și companii care își pot folosi cunoștințele de specialitate pentru a iniția și a însoți procesele de educație și consiliere a adulților.