ONLINESTUDIES

Compară Diplome de Licență în Arte în Mass-media Online în Germania 2020

Un program de Licență în Arte este un studiu universitar pe care studenții îl pot termina în trei până la patru ani. Obținerea unei diplome de BA îi ajută pe studenți să își îmbogățească cunoștințele și competențele, ceea ce poate duce la cariere impresionante și la oportunități personale.

Studiile de mass-media sunt destul de diversificate si pot acoperi o varietate de domenii precum producția și analiza mass-mediei sau afaceri de mass-media. Subiectele pot include design, strategii de marketing, producție video digitală, cercetare și istoria mass-mediei.  

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

Contactează Școli Direct top Diplome de Licență în Arte în Mass-media Online în Germania 2020

2 Rezultate din Mass-media, Germania Filter

Bachelor Media Management

IUBH Fernstudium
Germania, Bad Honnef
BA
01 Jun 2020
<
La zi
<
Part time
<
36 luni
Germană
Online

Ceva cu mass-media? În fața digitalizării, se creează în mod constant noi locuri de muncă care necesită specialiști și directori creativi, orientați spre practică. Managerii ...

Citeste mai mult

Bachelor Media Design

IUBH Fernstudium
Germania, Bad Honnef
BA
01 Oct 2020
<
La zi
<
Part time
<
36 luni
Germană
Online

În aproape orice domeniu, digitizarea societății are un impact atât de imediat ca și în comunicarea cu toate fațetele sale mediatice. În consecință, profilurile posturilor din ...

Citeste mai mult