ONLINESTUDIES

Privește Facultăți de Arte în Mass-media Online în Europa 2020

Obținerea unei diplome de Licență în Arte este un obiectiv pe care multe persoane doresc să îi realizeze. Studenții la BA primesc de obicei o educație aprofundată și instruire practică, ceea ce poate deschide multe oportunități atunci când vine vorba de o carieră profesională.

Programele de mass-media te pot învăța despre cum este analizată și produsă mass-media. Domeniul multidisciplinar al mass-mediei poate acoperi o varietate largă de subiecte, de la mass-media socială și tehnologie la publicitate și radiodifuzare.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Contactează Universitățile Cei Mai Buni Programe de Licență în Arte în Mass-media Online în Europa 2020

2 Rezultate din Mass-media, Europa Filter

Bachelor Media Management

IUBH Fernstudium
Germania, Bad Honnef
BA
01 Jun 2020
<
La zi
<
Part time
<
36 luni
Germană
Online

Ceva cu mass-media? În fața digitalizării, se creează în mod constant noi locuri de muncă care necesită specialiști și directori creativi, orientați spre practică. Managerii ...

Citeste mai mult

Bachelor Media Design

IUBH Fernstudium
Germania, Bad Honnef
BA
01 Oct 2020
<
La zi
<
Part time
<
36 luni
Germană
Online

În aproape orice domeniu, digitizarea societății are un impact atât de imediat ca și în comunicarea cu toate fațetele sale mediatice. În consecință, profilurile posturilor din ...

Citeste mai mult