ONLINESTUDIES

Vezi toate Diplome de Licență în Arte în Mass-media și design Online în Germania 2020

Obținerea unei diplome de Licență în Arte este un obiectiv pe care multe persoane doresc să îi realizeze. Studenții la BA primesc de obicei o educație aprofundată și instruire practică, ceea ce poate deschide multe oportunități atunci când vine vorba de o carieră profesională.

Mass-media și design presupune crearea artei digitale, grafică, animație și alte produse pentru o mare varietate de platforme. Ambele lumi bidimensionale și tridimensionale sunt realizate pentru a fi utilizate în multe aplicații, inclusiv jocuri pe calculator, televizor, imagini video, dispozitive mobile, chat online, social media și simulatoare de realitate virtuală.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Contactează Universitățile top Licențe în Arte în Mass-media și design Online în Germania 2020

1 Rezultate din Mass-media și design, Germania Filter

Bachelor Media Design

IUBH Fernstudium
Germania, Bad Honnef
BA
01 Oct 2020
<
La zi
<
Part time
<
36 luni
Germană
Online

În aproape orice domeniu, digitizarea societății are un impact atât de imediat ca și în comunicarea cu toate fațetele sale mediatice. În consecință, profilurile posturilor din ...

Citeste mai mult