close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi toate Diplome de Licență în Arte în Mass-media și design Online în Germania 2020

Obținerea unei diplome de Licență în Arte este un obiectiv pe care multe persoane doresc să îi realizeze. Studenții la BA primesc de obicei o educație aprofundată și instruire practică, ceea ce poate deschide multe oportunități atunci când vine vorba de o carieră profesională. Mass-media și design presupune crearea artei digitale, grafică, animație și alte produse pentru o mare… Citeste mai mult

Obținerea unei diplome de Licență în Arte este un obiectiv pe care multe persoane doresc să îi realizeze. Studenții la BA primesc de obicei o educație aprofundată și instruire practică, ceea ce poate deschide multe oportunități atunci când vine vorba de o carieră profesională.

Mass-media și design presupune crearea artei digitale, grafică, animație și alte produse pentru o mare varietate de platforme. Ambele lumi bidimensionale și tridimensionale sunt realizate pentru a fi utilizate în multe aplicații, inclusiv jocuri pe calculator, televizor, imagini video, dispozitive mobile, chat online, social media și simulatoare de realitate virtuală.

Germania, oficial Republica Federală Germania, este o republică parlamentară federal în Europa de Vest, Centrală. Țara este format din 16 de state, și capitalul său și cel mai mare oras este Berlin.

Contactează Universitățile Top Licențe în Arte în Mass-media și design Online în Germania 2020

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
IUBH Fernstudium
Bad Honnef, Germania

Strategie, concept, aspect, design: Bine ați venit în domeniul divers al designului media!

Strategie, concept, aspect, design: Bine ați venit în domeniul divers al designului media! -
BA
Normă întreagă
Frecvență redusă
36 luni
Germană
Online

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici