ONLINESTUDIES

Vezi Licențe în Arte în Mass-media și design Online în Europa 2020

Un program de Licență în Arte este un studiu universitar pe care studenții îl pot termina în trei până la patru ani. Obținerea unei diplome de BA îi ajută pe studenți să își îmbogățească cunoștințele și competențele, ceea ce poate duce la cariere impresionante și la oportunități personale.

Combinarea abilităților din domenii cum ar fi ilustrare, design, animație, storyboarding, editare video și de programare, domeniul mass-media și de design se ocupă cu crearea de artă și grafică pentru mediile digitale. Aplicațiile includ jocuri de noroc, realitatea virtuală, aplicații pentru dispozitive mobile, imagini video și multe altele.

Europa este, prin convenție, unul din lume 's șapte continente. Cuprinzând punctul cel mai vestic al Eurasiei, Europa este, de obicei, împărțită din Asia de cumpănă împarte din Ural și Munții Caucaz, râul Ural, Marea Caspică și Marea Neagră, precum și căile navigabile care leagă Marea Neagră și Marea Egee.

Solicită Informații Cel Mai Bun Licențe în Arte în Mass-media și design Online în Europa 2020

1 Rezultate din Mass-media și design, Europa Filter

Bachelor Media Design

IUBH Fernstudium
Germania, Bad Honnef
BA
01 Oct 2020
<
La zi
<
Part time
<
36 luni
Germană
Online

În aproape orice domeniu, digitizarea societății are un impact atât de imediat ca și în comunicarea cu toate fațetele sale mediatice. În consecință, profilurile posturilor din ...

Citeste mai mult