Filter
BA
Europa Ritm: Tot

Vezi Licențe în Arte în Mass-media și design Online Europa 2020

Un program de Licență în Arte este un studiu universitar pe care studenții îl pot termina în trei până la patru ani. Obținerea unei diplome de BA îi ajută pe studenți să își îmbogățească cunoștințele și competențele, ceea ce poate duce la cariere impresionante și la oportunități personale.

Combinarea abilităților din domenii cum ar fi ilustrare, design, animație, storyboarding, editare video și de programare, domeniul mass-media și de design se ocupă cu crearea de artă și grafică pentru mediile digitale. Aplicațiile includ jocuri de noroc, realitatea virtuală, aplicații pentru dispozitive mobile, imagini video și multe altele.

Europa este, prin convenție, unul din lume 's șapte continente. Cuprinzând punctul cel mai vestic al Eurasiei, Europa este, de obicei, împărțită din Asia de cumpănă împarte din Ural și Munții Caucaz, râul Ural, Marea Caspică și Marea Neagră, precum și căile navigabile care leagă Marea Neagră și Marea Egee.

Solicită Informații Cel Mai Bun Licențe în Arte în Mass-media și design Online Europa 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Mass-media și design, Europa

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
IUBH Fernstudium

În aproape orice domeniu, digitizarea societății are un impact atât de imediat ca și în comunicarea cu toate fațetele sale mediatice. În consecință, profilurile posturilo ... [+]

Bachelor Media Design

În aproape orice domeniu, digitizarea societății are un impact atât de imediat ca și în comunicarea cu toate fațetele sale mediatice. În consecință, profilurile posturilor din sectorul mass-media s-au schimbat complet. Designul și transmiterea informațiilor au fost întotdeauna principala sarcină a designerilor media; A face acest lucru cu succes în lumea digitală necesită multe abilități noi. Designul web, strategiile cross-media, editarea video și dezvoltarea aplicațiilor sunt la fel de importante alături de cunoștințele "clasice", dar nu mai puțin importante, de tipografie și design, tehnologii de imprimare și teoria comunicării. Diploma de licență în domeniul designului media vă oferă cunoștințe aprofundate în toate domeniile de design media - imprimare, online, medii mobile, fotografii și video, infografice și prezentări.... [-]

Germania Bad Honnef
Înscriere Deschisă
Germană
La zi
Part time
36 - 72 luni
Online
Citiți mai multe în limba engleză