ONLINESTUDIES

Vezi toate 2 Licențe în Arte în Ilustrare Diplomă de Licență în Arte Online

Un program de Licență în Arte este un studiu universitar pe care studenții îl pot termina în trei până la patru ani. Obținerea unei diplome de BA îi ajută pe studenți să își îmbogățească cunoștințele și competențele, ceea ce poate duce la cariere impresionante și la oportunități personale.

Studiul ilustrației poate implica formarea atât în ​​tehnicile tradiționale, cât și în cele digitale, pentru a crea desene fine. Cursurile pot include studiul anatomiei, al perspectivelor, al materialelor artistice și al strategiilor de ilustrare moderne și istorice.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Facultate de Arte în Ilustrare Online

2 Rezultate din Ilustrare, De învăţare la distanţă Filter

Ilustrație BA

University of Applied Sciences Europe
BA
BA
<
Normă întreagă
<
7 semestre
Germană
Campus
Online

Studiul de ilustrații de la University of Applied Sciences Europe combină arte clasice, cum ar fi pictura, desenarea și realizarea de imagini cu fascinația designului contempo ...

Citeste mai mult

BA (Hons) în comunicările vizuale

The Open College of the Arts
BA
Aug 2020
<
Frecvență redusă
Engleză
Online

Cursul de comunicare vizuală BA (Hons) oferă o experiență de învățare la distanță accesibilă, prin care elevii sunt încurajați să dezvolte un sentiment de anchetă vizuală, să- ...

Citeste mai mult