201 Online BA Programe în Europa for 2024

Online BA Programe în Europa for 2024Filter
    • Online

    La zi, Part time

    48 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    La IU, veți obține abilitățile care vă ajută să gestionați eficient sarcinile, să creați cultură și să conduceți schimbarea în orice organizație. Pentru a vă maximiza reținerea, acest program de licență pune accent pe o abordare practică. Așa că veți învăța de la experți din industrie, veți dobândi abilități soft și informații specifice. Acesta este modul în care veți înțelege tendințele economice globale, strategiile de adaptare și conducerea la un nivel mai profund. Obținerea unei licențe în management vă va permite să vă ocupați de sarcini complexe — cum ar fi proiecte de transformare digitală — și să vă faceți să pară ușor. Și va fi ușor, deoarece veți avea cunoștințele și experiența necesare pentru a crea succes în orice direcție vă va duce cariera. Acum poți învăța de la cei mai buni și poți obține un avantaj competitiv în noua ta carieră și poți face totul online.

    • Zürich, Elveţia

    La zi

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • Berlin, Germania

    La zi

    6 semestre

    În campus

    Engleză

    Studiați o licență în arte în management internațional. Acest program de Management BA este predat integral în limba engleză la campusul nostru Macromedia din Berlin, Germania.

    • Online United Kingdom

    Part time

    4 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Pe acest BA 100% online și part-time Business (Marketing), veți explora o gamă largă de subiecte esențiale de afaceri și marketing și veți dobândi abilități cheie pe care le puteți utiliza în rolul dvs. curent din prima zi. Pe măsură ce piața consumatorilor devine din ce în ce mai aglomerată de comerțul internațional acum obișnuit, este important ca companiile să se distingă de concurență. Prin intermediul acestui BA online (Hons) Business și Marketing, vă veți dezvolta abilitățile practice, vă veți spori capacitatea de a produce comunicări de marketing eficiente și veți învăța cum să vă diferențiați ofertele de produse sau servicii.

    • Online

    La zi, Part time

    4 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Studiind managementul resurselor umane și psihologie cu o diplomă de bază la Arden University vă va oferi tot ceea ce aveți nevoie pentru a finaliza diploma completă cu încredere, inclusiv abilități de studiu și îndrumări la fiecare pas. Cursul va aprofunda în psihologia individuală și organizațională, precum și în abordări eficiente pentru gestionarea oamenilor și maximizarea performanței în mediul de afaceri modern.

    • The City, Regatul Unit

    La zi, Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • Online Spain
    • Online Switzerland
    • + 1 more

    La zi

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Licența în Inteligență Artificială pentru Afaceri oferă studenților o bază solidă în teoria și utilizarea tehnologiei AI, pregătindu-i să aplice instrumente de ultimă oră la operațiunile din lumea afacerilor. Programul acoperă concepte fundamentale în AI, explorând alfabetizarea datelor, proiectarea produselor, învățarea profundă și robotică, învățând studenților cum aceste domenii pot fi integrate în practici durabile, cercetare, investiții și creșterea afacerilor, printre multe alte domenii.

    • London, Regatul Unit

    La zi

    30 Luni

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă, Engleză, Portugheză

    Într-o epocă globală și extrem de competitivă, companiile trebuie să se diferențieze și să obțină resurse umane specializate. Această necesitate sporește căutarea de profesioniști cu înaltă calificare, cu cunoștințe avansate de marketing, abilități puternice de rezolvare a problemelor și gândire creativă.

    • London, Regatul Unit

    La zi

    27 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză, Spaniolă, Portugheză

    Într-o epocă globală și extrem de competitivă, companiile trebuie să se desprindă și să obțină resurse umane specializate. Această necesitate sporește căutarea unor profesioniști cu înaltă calificare, cu cunoștințe avansate de marketing, competențe puternice în rezolvarea problemelor și gândire strategică și creativă. London School Of Design And Marketing de licență în Marketing va fi un pas major în cariera ta.

    • Dublin, Irlanda

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    GCAS College Dublin recrutează cele mai bune minți ale următoarei generații. Suntem încântați să formăm prima clasă a programului nostru de licență în studii interdisciplinare. Ne propunem să hrănim și să sprijinim studenții noștri cu resurse educaționale de cea mai înaltă calitate disponibile. Ne așteptăm să avem acest program acreditat în următoarele luni.

    • Dundee, Regatul Unit

    Part time

    5 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • Germany Online, Germania

    La zi, Part time

    36 Luni

    Învățământ la Distanță

    Germană

    Accentul cursului este pe cea mai mare relevanță practică posibilă și aplicabilitate ridicată pe baze științifice. Dobândești abilități tehnice și metodologice largi în asistență socială, pe care le completezi și le completezi cu cunoștințe economice, juridice, politice, etice și psihologice.

    • Online

    Part time

    36 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Cu o diplomă de licență complet la distanță în Antreprenoriat și Management responsabil, vei absolvi abilitățile de dezvoltare a afacerilor, management și marketing pentru a crea afacerea durabilă a secolului al XXI-lea. Luați cunoștințele antreprenoriale pe care le dobândiți în program pentru a începe propria afacere sau a conduce departamente în cadrul unor companii mai mari.

    • Shetland, Regatul Unit
    • Kirkwall, Regatul Unit
    • + 4 more

    La zi, Part time

    4 ani

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Elementul Istorie al acestui grad vă va permite să examinați, în detaliu, teme cheie din istorie din perioada medievală până în prezent. Veți avea ocazia să analizați schimbările sociale, culturale, economice, politice și demografice din Scoția și legăturile acesteia cu Marea Britanie, Europa și întreaga lume.

    • Berlin, Germania
    • Munich, Germania
    • + 3 more

    Part time

    7 semestre

    Învățământ la Distanță

    Germană