116 Online BA Programe în America de Nord for 2024

Online BA Programe în America de Nord for 2024Filter
    • Marshall, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Obțineți o diplomă de licență în managementul agro-business online cu Southwest Minnesota State University pentru a vă pregăti pentru succes în sectoarele agricole și de afaceri. Majoritatea include 20 de cursuri de marketing, contabilitate și multe altele, împreună cu o concentrare de finanțe agricole. Susținut de Mustang Promise, acest program vă echipează cu abilități pentru roluri în vânzările de produse agrochimice, managementul fermelor și alte sectoare după absolvire. Urmează cursurile în întregime online, terminându-se în 2-4 ani. Află mai multe!

    • Online USA

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Lansează-ți cariera în servicii umane. Licența online în psihologie de la Universitatea Rivier vă oferă o înțelegere aprofundată a studiului științific al comportamentului uman individualizat și social. De asemenea, oferă o pistă de studii privind dependența pentru a deveni consilier licențiat pentru alcool și droguri (LADC).

    • Online USA

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Începeți-vă cariera în servicii umane cu licența online în consiliere în servicii umane de la East Central University. Alegeți o concentrare în îmbătrânire, consiliere, reabilitare sau servicii pentru surzi și lucrați într-o varietate de domenii, inclusiv sprijinul familiei, instituțiile de îngrijire, sistemele penitenciare și multe altele. Absolvent in 2-4 ani.

    • Online USA

    La zi, Part time

    16 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Licența online în limba engleză de la King University este concepută pentru cei care urmează cariere în învățământul secundar; cu toate acestea, veți dezvolta abilități care se aplică multor industrii. Practicați conducerea, comunicarea, analiza și rezolvarea problemelor pentru a lucra în editare, scriere independentă, biblioteconomie, publicare, relații publice, servicii guvernamentale și multe altele.

    • Online USA

    La zi, Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Deveniți un agent de schimbare plin de compasiune și competentă cu o licență online în criminologie de la Universitatea Carlow. Absolvenții ies din programul de criminologie al lui Carlow, pregătit cu cunoștințele fundamentale ale sistemului de justiție penală și o înțelegere crucială a modului în care trauma și sănătatea mintală pot afecta comportamentul criminal. Programul nostru flexibil, 100% online, poate fi finalizat în doar trei ani. Studenții absolvent pregătiți pentru o gamă largă de cariere în criminologie sau studii postuniversitare.

    • Online USA

    La zi, Part time

    42 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Proiectat de profesori și personal care reprezintă o varietate de subiecte, licența online în Arte și Etică de la Universitatea Metodistă îți va oferi o perspectivă interdisciplinară pentru a-ți avansa cariera. Curriculumul se concentrează pe „3 C”: colaborare (comunicare interpersonală și design), contextualizare (cercetare și analiză) și contribuție (aplicație și practică profesională).

    • Gainesville, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • Aurora, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    4 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Programul online de licență în psihologie al Universității Aurora acoperă mintea și comportamentul uman dintr-o perspectivă de dezvoltare pe durata vieții, cu subiecte care includ atât comportamentul anormal, cât și normal, dezvoltarea personalității, motivația, mediul cultural și interacțiunea cu ceilalți.Această diplomă flexibilă permite studenților să își adapteze învățarea și să urmeze o dublă specializare.Absolvenții sunt pregătiți pentru o varietate de opțiuni de carieră sau pentru a-și continua studiile printr-un program de absolvire.

    • Lisle, Statele Unite ale Americii

    Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Universitatea Benedictine, complet on-line Bachelor of Arts în programul de studii de management vă oferă o înțelegere holistică a managementului afacerii prin explorarea mai multe funcții de afaceri majore pentru a vă ajuta să devină un lider eficient și eficient în peisajul organizațional complex de astăzi.

    • Lexington, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    4 semestre

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Programul online de licență în arte în asistență socială (BASW), acreditat de CSWE, pregătește studenții să intre în forța de muncă într-o gamă largă de cariere în cadrul profesiilor de ajutorare, inclusiv ca asistent social eligibil pentru licență.

    • Longmeadow, Statele Unite ale Americii

    La zi

    42 Luni

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • Online USA

    La zi

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Primiți sprijinul de care aveți nevoie pentru a vă termina online diploma de licență cu BA în Studii Generale de la CSP Global. Acest program acceptă până la 90 de credite de transfer și oferă flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a vă termina diploma fără a vă pune viața în așteptare - toate de la cel mai accesibil colegiu privat din orașele gemene.

    • San Francisco, Statele Unite ale Americii

    La zi

    8 semestre

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Programul de licență al Școlii de Istorie a Artei a Academy of Art University este o specializare unică care abordează studiul tradițional istoric al artei prin analiza culturii vizuale din antichitate până în prezent. Complementat cu cursuri de studio de artă plastică (12 unități), BA permite studenților să se angajeze în analize critice și bazate pe cercetare a artei și arhitecturii, învățând să studieze cultura vizuală prin rolul și influența acesteia asupra diferitelor culturi și perioade. Cu o facultate recunoscută la nivel internațional și acces la o ofertă bogată de cursuri, BA de Istoria Artei a AAU pregătește studenții pentru o carieră în domenii legate de artă: de exemplu, în galerii de artă, muzee, fundații, arhivare, publicare și administrarea artelor publice.

    • Richmond, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    120 ore

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Comunicarea este coloana vertebrală a industriei, iar angajatorii menționează din ce în ce mai mult abilitățile de comunicare ca inima oportunităților de avansare, promovare și leadership. Gradul de studii de comunicare 100% online a EKU oferă studenților învățarea practică și practică necesară pentru a deveni comunicatori creativi și eficienți și pentru a naviga cu succes în societatea noastră globală complexă. Absolvenții sunt pregătiți să ocupe poziții cheie în afaceri, vânzări, agenții de servicii umane și agenții nonprofit sau să urmeze facultatea de drept sau alte studii postuniversitare.

    • Victoria, Canada

    La zi, Part time

    2 ani

    Amestecat, Învățământ la Distanță

    Engleză

    Viața nu se oprește atunci când începe școala. Bachelor of Arts în Studii Interdisciplinare oferă un program adaptat intereselor și programelor unice. Comunicarea profesională, practica ecologică, studii de justiție, afaceri - indiferent de accentul pus, ne angajăm să atingem obiectivele academice individuale.