ONLINESTUDIES.RO

Vezi toate 11 Facultăți de Arte în Științe sociale Diplomă de BA Online

Pentru a-și îmbunătății șansele profesionale și pentru a învăța informații mai specializate, mulți studenți aleg să urmeze un program universitar precum cel de Licență în Arte. Unele școli le permit studenților să obțină un BA pe un program flexibil prin programe online sau part time.

Științele sociale ajută studenții să înțeleagă mai bine interacțiunile și sistemele din cadrul societății umane. Subiectele acoperite pot include modul în care comunitățile și populațiile formează guverne, fac legi, dezvoltă sisteme economice sau cum iau decizii persoane.

BA în Științe sociale Online

11 Rezultate din Științe sociale Filter

Bachelor of Arts în științe politice

UMaineOnline (University of Maine)
Online La zi Part time Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Orono

La Departamentul de Științe Politice UMaine, veți învăța de la profesori care fac cercetarea de ultimă oră și, de asemenea, de îngrijire profund cu privire la predarea și studenții de consiliere. Unele se concentreze facultate pe ideile fundamentale despre politică, merge înapoi mii de ani la timpurile contemporane. Alții examinează operațiunile de politică și astăzi de guvern în Statele Unite și în întreaga lume.

De licență de management social (ba)

Apollon Hochschule
Online Part time 36 - 48 luni Înscriere Deschisă Germania Germania Online

Noul APOLLON Fernstudiengang Bachelor de Management Social (BA) mediază o piață în mod frecvent solicitat combinarea de afaceri know-how și de vedere extrem de sofisticat al asistenței sociale. Aceasta include furnizarea de cunoștințe industriei și cadrul economiei sociale. Acesta oferă, de asemenea, opționale specifice aplicațiilor pe care le diferențiate vorbreiten în diverse domenii de aplicare. Pionierat curriculum-ului, de exemplu, ...

On-line generală grad Bachelors studii

Abraham Lincoln University
Online Part time 8 semestre Septembrie 2020 Statele Unite ale Americii Los Angeles

Bachelor of Arts masterat în Studii generale pregătește pe studenți pentru poziții de entry-level în organizații de afaceri, industrie și non-profit. Programul permite elevilor să adapteze în mod individual programul lor de a combina un set de bază substanțială de cursuri de educație generală, cu un accent pe cursuri în domenii legate de carieră. Studenții pot concepe un program de licență care pot satisface mai usor academic lor ...

Licență de asistență socială

IUBH Fernstudium
Online La zi Part time 6 - 12 semestre Înscriere Deschisă Germania Bad Honnef + 1 mai mult

Programul de Diplomă de licență de Asistență Socială (BA), la o distanță de învățare IUBH vă pregătește cu un amestec ideal de administrare a afacerilor, conținutul educațional, psihologic și medical, înainte de viața de zi cu zi ca asistent social.

Licențiat în psihologie transpersonală integrală

Ubiquity University
Online La zi Part time 3 - 4 ani Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii SUA Online + 1 mai mult

Acest program are o abordare integrală, transpersonală a psihologiei. Propune un mod inovator de învățare și gândire, care depășește structurile de bază ale minții raționale pentru a include mediul mai mare. Acesta subliniază interconexiunile dintre toate aspectele realității și se concentrează pe o empatie profundă care se raportează la experiențele tuturor oamenilor.

Licențiat în Arte în Psihologie

California Southern University
Online La zi Part time 4 - 6 ani Înscriere Deschisă Statele Unite ale Americii Costa Mesa + 1 mai mult

Cunoștințele și abilitățile conferite de programul de studii de licență al lui CalSouthern în domeniul psihologiei (BA) promovează atât creșterea personală, cât și cea profesională. Veți dezvolta abilitatea de a studia și sintetiza informații complexe, de a vă perfecționa abilitățile critice de raționament și de a îmbunătăți abilitățile de comunicare verbală și scrisă pe măsură ce studiați științele umaniste, matematică și științele naturale.

BA (Hons) Psihologie

Arden University
Online La zi Part time 3 - 6 ani Ianuarie 2020 Regatul Unit Coventry + 1 mai mult

Psihologie online de la Arden University (Hons)

Legea BA (Hons)

Arden University
Online La zi Part time 3 - 6 ani Ianuarie 2020 Regatul Unit Coventry + 1 mai mult

Dreptul online de BA (Hons) al Arden University

BA (Hons) Managementul resurselor umane

Arden University
Online La zi Part time 3 - 6 ani Ianuarie 2020 Regatul Unit Coventry + 1 mai mult

Managementul resurselor umane online al Arden University (Hons)

BA (Hons) Criminologie

Arden University
Online La zi Part time 3 - 6 ani Ianuarie 2020 Regatul Unit Coventry + 1 mai mult

Criminologie online de BA (Hons) de la Arden University

BA (Hons) Criminologie

Arden University
Online La zi Part time 3 - 6 ani Ianuarie 2020 Regatul Unit Coventry + 1 mai mult

Acest curs vă va ajuta să vă dezvoltați înțelegerea factorilor sociali și psihologici care contribuie la criminalitate și a conceptelor care vizează abordarea acestora.