Cursul de design interior BA (Hons) oferă studenților o abordare mai aprofundată și mai profesionistă a proiectelor specifice de proiectare, precum și oferirea unui student unei calificări impresionante pentru a adăuga un CV, un element esențial în căutarea unei cariere în proiectare piaţă.

Acest curs acoperă o gamă largă de module menite să modeleze mentalitatea și cunoștințele studenților astfel încât să poată finaliza un proiect de proiectare într-o manieră precisă, creativă și în timp util, satisfăcând totodată specificațiile exacte ale clienților.
Modulele pentru diploma de absolvire BA vor acoperi o varietate de teme de bază, oferind în același timp studenților posibilitatea de a se concentra pe un anumit element de design, cum ar fi designul hotelului sau designul expozițional.

Acest grad BA (Hons) este studiat cu jumătate de normă, în mod flexibil, online, prin intermediul studioului Virtual Learning Studio (VLS) special creat prin intermediul internetului, utilizând computerul. Aici puteți accesa numeroase linkuri la informații despre designul interiorului și puteți contacta tutorele personal direct. Cursul este conceput pentru a se potrivi cu munca dvs.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 7 mai multe cursuri de la National Design Academy »

Acest curs este Online
Start Date
Sept 2019
Duration
3 - 4 anii
Part time
Price
4,500 GBP
Plățile se pot face în tranșe
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date