Privire de ansamblu asupra curs

Managementul resurselor umane online al Arden University (Hons)

Modul de studiu flexibil Arden vă permite să vă dezvoltați aceste abilități în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va echipa cu o înțelegere solidă a relației dintre aceste două domenii interesante și vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele dvs. din carieră.

Gama completă de programe oferite de Arden prezintă un accent puternic pe angajabilitate, abilități practice și succesul în carieră. Acest program a fost dezvoltat pentru a vă ajuta să înțelegeți managementul resurselor umane dintr-o perspectivă psihologică și să vă ajute să vă oferi abilitățile pentru o carieră într-o gamă largă de sectoare.

120009_119963_39HRMPsych.jpg

Module de curs

Nivelul 4

Aptitudini pentru studiu interdisciplinar
Dezvoltați-vă abilitățile de elev și priviți problemele din diferite perspective. După o introducere în comunitatea dvs. academică online și abilitățile cheie necesare pentru program, veți îmbunătăți abilitățile personale căutate de angajatori.

Sistemul juridic englez
Aflați diferențele dintre jurisprudență și legislație și analizați cum funcționează împreună Parlamentul și sistemul juridic. De asemenea, îți vei dezvolta vocabularul legal, pentru a înțelege sistemul judiciar, legislația delegată și categoriile de drept din Anglia și Țara Galilor.

Lege contractuala
În acest modul, veți începe să dezvăluiți elementele dreptului contractual englez și cum a ajuns să fie ceea ce este astăzi. Veți dezvolta abilitățile de a aplica principiile dreptului contractual pentru a ajuta la rezolvarea problemelor legale.

Înțelegerea mediului de afaceri
Puneți-vă în considerare structura de afaceri și responsabilitățile părților interesate. Veți începe să înțelegeți conceptele de bază ale afacerii, cum ar fi oferta și cererea, concurența, piețele și efectele guvernamentale cu acest modul.

Introducere în psihologia socială și de dezvoltare
Această ramură a psihologiei examinează schimbările care apar pe parcursul vieții umane. În timpul acestui modul, veți acoperi o serie de teorii, inclusiv formarea identității, personalității, ideilor despre sinele și dobândirea limbajului. Vei analiza modul în care gândurile și comportamentele oamenilor sunt influențate de lentila psihologiei sociale.

Introducere în psihologia biologică și cognitivă
Descoperă procesele cognitive care sunt centrale pentru modul în care vedem, auzim și învățăm noi abilități. Aflați cum creștem și dobândim un sentiment de percepție, atenție, învățare, memorie și abilități de luare a deciziilor. În acest modul, veți afla despre unele dintre procesele biologice și principiile cognitive necesare pentru a înțelege psihologia, inclusiv structura de bază și funcțiile sistemului nervos.

Nivelul 5

Cercetare și etică în acțiune
Acest modul îți oferă șansa de a-ți arăta abilitățile printr-o lucrare de design propriu. Veți determina metodologia, veți dezvolta o serie de abilități și veți lua în considerare problemele etice ale activității pe care o întreprindeți. Ulterior, veți include acest lucru într-un mod practic în timp ce lucrați pentru proiectul final.

Personalitate și inteligență
Aflați despre abordările istorice și contemporane ale personalității și inteligenței și implicațiile acestora asupra societății și educației. Veți descoperi rolul genelor și al mediului, teste psihometrice și efecte culturale, și cu mai multe subiecte substanțiale cu care să vă angajați, veți avea șansa de a dezbate aspecte cheie ale personalității și inteligenței din acest modul - de la comportamental la biologic.

Psihologie sociala
Înțelegeți comportamentul uman în timp ce explorați aspecte conceptuale și istorice în psihologia socială. Folosind metode de cercetare tradiționale și critice, practic vei aplica o serie de teorii la problemele din lumea reală și vei explora construcționismul social, cultura, limba, identitatea și multe altele.

Planificarea resurselor umane
Învață să planifici pentru elementul oamenilor unei organizații, inclusiv acei factori internaționali care afectează afacerile globale. Veți dezvolta abilitățile pentru a planifica cheltuielile cu angajarea de personal nou, ținând cont de momentul și modul în care acest lucru este necesar.

Gestionarea diverselor culturi
Afacerile globale ne impun să luăm în considerare culturile naționale. Acest modul întreabă cum vor funcționa produsele noastre pe diferite piețe, cum să faciliteze o forță de muncă multiculturală și alte probleme esențiale pentru afacerile moderne.

Gestionarea schimbării în organizații
Acest modul intră mai detaliat asupra dezvoltării echipei și a modurilor în care o organizație poate susține și încuraja personalul, asigurându-le îndeplinirea și eficiența.

Nivelul 6

Psihologie ocupațională
Veți explora ramura dinamică a psihologiei care examinează cum să îmbunătățiți satisfacția la locul de muncă și să obțineți la maxim angajații. Descoperiți cele mai recente gândiri despre tipurile de leadership, munca în echipă, motivație și personalitate, combinate cu dezvoltarea organizațională. De asemenea, acest modul are în vedere modul în care influențele sociale și politice, alături de tehnologie și economie, afectează organizațiile și cei care lucrează cu acestea.

Dreptul muncii
Acest modul analizează echilibrul delicat dintre angajați, angajatori, sindicate, guvern și UE. Veți explora drepturile lucrătorului, declinul global, protecția angajaților și a copilului și veți construi o mulțime de abilități transferabile pentru locul de muncă.

Probleme strategice în domeniul HRM
Faceți legătura cu tendințele de afaceri care afectează managementul resurselor umane atât pe plan intern, cât și internațional. În acest modul veți întâlni o muncă emoțională și estetică, oportunități egale, diversitate și etică.

Psihologie interculturală
Deoarece majoritatea cercetărilor psihologice au fost efectuate în rândul societății occidentale, aceasta se aplică în cea mai mare parte la o populație limitată. Pe măsură ce granițele culturale se estompează, acest modul analizează asemănările și diferențele dintre culturi și modul în care ne înțelegem și acționăm unul față de celălalt. Veți afla cum se fac aceste studii și veți avea șansa de a vă exercita abilitățile critice și analitice printr-o abordare de studiu de caz.

Planificarea cercetării

Ce spun studenții noștri:

b_WgQI6aAS1SYZ7lIN56SKifKdac-Nf5jKf5F5pU-NL0X_xKJRizy_uHwO42c__ahqt3hF0nBj4UtU964yBEsBBIQDQrDc35856YeY7Bob7JL0D43HNQ4KAD97gdHBa69bSPtQ16


Cerinte de eligibilitate


Pentru a fi eligibil pentru acest curs, trebuie să aveți în mod normal:

  • Două subiecți la nivel GCE A sau echivalent, plus trec la gradul C sau mai mare la trei subiecți la nivel GCSE sau echivalent; SAU
  • A completat un program de acces recunoscut sau echivalent
  • Pentru studenții a căror învățare anterioară nu a fost predată în limba engleză: IELTS 6.0 sau echivalent (nu mai puțin de 5.5 în orice element).
Dacă aveți experiență de muncă

Încurajăm pozitiv aplicațiile din partea celor capabili să își demonstreze motivația de a studia programul. Vom solicita declarația dvs. personală, împreună cu CV-ul și referințele dvs. în sprijinul cererii dvs.

Taxe

13.500 de lire sterline (Marea Britanie

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 49 mai multe cursuri de la Arden University »

Ultima actualizare Octombrie 29, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
4,917 EUR
Taxe pe an: 4.917 € (Marea Britanie / UE), 4.790 € (internațional)
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Apr. 2020
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Apr. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date