BA (Hons) International Business Management (Top Up) Online

Generalități

Programul de descriere

BA (Hons) International Business Management (Top Up) Online

Acest curs este conceput ca un grad de top-up pentru studenții internaționali care au un interes în dezvoltarea cunoștințelor lor de management de afaceri. Cu un accent puternic pe capacitatea de angajare, acest program oferă suporturile intelectuale necesare pentru o carieră într-un mediu de lucru în continuă schimbare, precum și o abordare riguroasă a conștiinței de sine și a dezvoltării personale. Veți avea, de asemenea, expunere la lumea muncii și cerințele sale actuale prin oportunități de experiență profesională care lucrează cu organisme profesionale și angajatori și care desfășoară activități antreprenoriale.

În timp ce studiați acest curs, veți avea ocazia să deveniți manageri și lideri de afaceri cunoscuți, competenți și eficienți, capabili să susțină cariere de succes în managementul afacerilor.

Prin efectuarea unui grad de afaceri cu Universitatea de Drept Business School la unul dintre campusurile noastre din Marea Britanie, veți fi, de asemenea, eligibil pentru oferta noastră de Master gratuit. Pentru a vă maximiza perspectivele de angajare, puteți progresa într-un curs de master de afaceri fără costuri suplimentare la finalizarea cu succes a diplomei de licență.

După absolvire, veți avea la dispoziție o varietate de cariere în managementul afacerilor, inclusiv roluri precum consultant în management, analist de afaceri sau manager de operațiuni. Dacă doriți să vă continuați studiile după absolvire, puteți lua în considerare următoarele opțiuni postuniversitare: Master of Business Administration - MBA, Master în Business Management sau Chartered Institute Institution Management.

Acest curs este disponibil la Londra Bloomsbury.

Cerințe de curs

  • Un minim de 240 de credite QCF. Acest program este conceput pentru studenții internaționali care au o calificare HND sau echivalentă la nivel de merit (adică 75 de credite la nivel de merit).
  • Studenții din Marea Britanie și UE cu HND nu se pot alătura acestui program și ar trebui să solicite în schimb RPL în ultimul an al programului BA Business Management.
  • Un nivel de limba engleză echivalentă cu IELTS 6.0 sau mai mare, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă.
Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

The University of Law Business School is a pioneering new business school launched in 2015 by The University of Law. We have developed a range of undergraduate and postgraduate programmes based on wha ... Citeste mai mult

The University of Law Business School is a pioneering new business school launched in 2015 by The University of Law. We have developed a range of undergraduate and postgraduate programmes based on what today's employers need. Citește mai puţin
Londra , Marea Britanie online + 1 Mai mult Mai Puțin