BA (Hons) Drept și Psihologie

Generalități

Programul de descriere

Economisiți 1.000 de lire sterline prin înscrierea la acest program în aportul din iulie! Prețurile vor crește începând cu aportul din octombrie 2020. De ce oamenii se comportă așa cum fac? Și cum ar trebui să le reglementăm? Cu o diplomă de drept și psihologie, aveți șansa de a studia două domenii fascinante în științele sociale. Veți petrece timp egal pentru ambele subiecte, obținând o bază solidă în cunoștințele legale și psihologice și abilitățile practice legate de aceste subiecte, cum ar fi dezbaterea, cercetarea și prezentarea ideilor în mod clar.

Privire de ansamblu asupra curs

Programul on-line de drept și psihologie de la Arden University vă va oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a face următorul pas în lumea muncii. Îți vei dezvolta înțelegerea legală și etică, alături de o serie de principii psihologice care pot influența deciziile legale.

Modul de studiu flexibil al lui Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile legale și psihologice în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va echipa cu o înțelegere solidă a relației dintre aceste două domenii interesante și vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele dvs. din carieră.

Gama completă de programe oferite de Arden prezintă un accent puternic pe angajabilitate, abilități practice și succesul în carieră. Acest program a fost dezvoltat pentru a vă ajuta să înțelegeți legea și sistemul juridic din perspectivă psihologică și vă ajută să vă oferiți abilitățile pentru o carieră în sistemul juridic.

119971_119964_40LawPsych.jpg

Module de curs

Nivelul 4

Aptitudini pentru studiu interdisciplinar
Dezvoltați-vă abilitățile de elev și priviți problemele din diferite perspective. După o introducere în comunitatea dvs. academică online și abilitățile cheie necesare programului, veți începe să dezvoltați abilitățile personale căutate de angajatori.

Introducere în psihologia socială și de dezvoltare
Această ramură a psihologiei examinează schimbările care apar pe parcursul vieții umane. În timpul acestui modul, veți acoperi o serie de teorii, inclusiv formarea identității, personalității, ideilor despre sinele și dobândirea limbajului. Vei analiza modul în care gândurile și comportamentele oamenilor sunt influențate de lentila psihologiei sociale.

Introducere în psihologia biologică și cognitivă
Descoperă procesele cognitive care sunt centrale pentru modul în care vedem, auzim și învățăm noi abilități. Aflați cum creștem și dobândim un sentiment de percepție, atenție, învățare, memorie și abilități de luare a deciziilor. În acest modul, veți afla despre unele dintre procesele biologice și principiile cognitive necesare pentru a înțelege psihologia, inclusiv structura de bază și funcțiile sistemului nervos.

Sistemul juridic englez
Aflați diferențele dintre jurisprudență și legislație și analizați cum funcționează împreună Parlamentul și sistemul juridic. De asemenea, îți vei dezvolta vocabularul legal, pentru a înțelege sistemul judiciar, legislația delegată și categoriile de drept

Drept penal
Acest modul explică diferențele dintre jurisprudență și legislație și vă oferă posibilitatea de a analiza modul în care sistemul juridic, parlamentul și UE colaborează. Veți fi introdus în anumite terminologii legale necesare pentru a înțelege categoriile de drept, sistemul judiciar și legislația delegată.

Drept și etică
Acest modul vă prezintă o varietate de probleme etice de abordat și va pune în centrul atenției drepturile civile și umane, cum ar trebui să vă sfătuiți clienții și să știți unde se află responsabilitățile.

Nivelul 5

Cercetare și etică în acțiune
Acest modul îți oferă șansa de a-ți arăta abilitățile printr-o lucrare de design propriu. Veți determina metodologia, veți dezvolta o serie de abilități și veți lua în considerare problemele etice ale activității pe care o întreprindeți. Ulterior, veți include acest lucru într-un mod practic în timp ce lucrați pentru proiectul final.

Tort 1 (neglijență)
În domeniul larg al dreptului cunoscut sub numele de Tort, cea mai mare componentă este denumită „neglijență”. Veți avea în vedere care sunt responsabilitățile datorate persoanelor fizice sau organizațiilor și care sunt consecințele pentru scurtarea timpului.

Libertăți civile și drepturile omului
Acest modul explorează în profunzime drepturile omului, analizând relația dintre indivizi și stat, ce drepturi și libertăți avem cu adevărat și cât de multă putere are poliția.

Personalitate și inteligență
Aflați despre abordările istorice și contemporane ale personalității și inteligenței și implicațiile acestora asupra societății și educației. Veți descoperi rolul genelor și al mediului, teste psihometrice și efecte culturale, și cu mai multe subiecte substanțiale cu care să vă angajați, veți avea șansa de a dezbate aspecte cheie ale personalității și inteligenței din acest modul - de la comportamental la biologic.

Psihologie sociala
Înțelegeți comportamentul uman în timp ce explorați aspecte conceptuale și istorice în psihologia socială. Folosind metode de cercetare tradiționale și critice, vei aplica o serie de teorii la problemele din lumea reală și vei explora, printre altele, construcționismul social, cultura, limba și identitatea.

Tort 2 (Tărâmuri și alte torturi)
Veți acoperi subiecte precum greșeli, pacoste și defăimare în acest al doilea modul Tort. Aplicând aceste reguli la problemele din viața reală, acest modul vă va dezvolta capacitatea de a face față încălcărilor legii și de a proteja oamenii împotriva riscurilor.

Nivelul 6

Psihologia dezvoltării contemporane
De la dezvoltarea sinelui și a interacțiunii sociale timpurii, la identitatea de gen și la efectele dezvoltării din viața ulterioară, acest modul analizează teorii și dezbateri importante. Veți fi încurajat să gândiți în mod holistic, conectând gândirea cea mai actualizată la modul în care diferitele aspecte ale dezvoltării se raportează între ele.

Psihologie interculturală
Deoarece majoritatea cercetărilor psihologice au fost efectuate în rândul societății occidentale, aceasta se aplică în cea mai mare parte la o populație limitată. Pe măsură ce granițele culturale se estompează, acest modul analizează asemănările și diferențele dintre culturi și modul în care ne înțelegem și acționăm unul față de celălalt. Veți afla cum se fac aceste studii și veți avea șansa de a vă exercita abilitățile critice și analitice printr-o abordare de studiu de caz.

Psihologie ocupațională
Veți explora ramura dinamică a psihologiei care examinează cum să îmbunătățiți satisfacția la locul de muncă și să obțineți la maxim angajații. Descoperiți cele mai recente gândiri despre tipurile de leadership, munca în echipă, motivație și personalitate, combinate cu dezvoltarea organizațională. Acest modul are în vedere modul în care influențele sociale și politice, alături de tehnologie și economie, afectează organizațiile și cei care lucrează cu acestea.

Legea probelor
Folosind cazuri importante, inclusiv Legea Drepturilor Omului din 1998, veți lua în considerare modul în care are loc colectarea de dovezi, cum pot fi utilizate și ce este definit ca dovadă în acest modul.

Planificare și proiect de cercetare
Acest modul final vă oferă posibilitatea de a vă specializa într-o zonă a programului care v-a interesat cel mai mult. Cu profesorul tău de supraveghere, vei determina o zonă interdisciplinară legată de gradul tău de cercetare. Va trebui să includeți toate abilitățile dobândite în program pentru a finaliza această lucrare importantă.

Ce spun studenții noștri:

119972_B-_DCl1I.png

„Am reușit să studiez de acasă și de la spital, ceea ce a fost o binecuvântare [și] sunt ușurat și fericit că sunt în sfârșit pe drumul cu alegerea mea în cariera de vis [...] Aș încuraja cu siguranță învățarea la distanță cu Arden pentru oricine ".

Emma-Louise Smith,

Arden University

Cerinte de eligibilitate

Pentru a fi eligibil pentru acest curs, trebuie să aveți în mod normal:

  • Două subiecți la nivel GCE A sau echivalent, plus trec la gradul C sau mai mare la trei subiecți la nivel GCSE sau echivalent; SAU
  • A completat un program de acces recunoscut sau echivalent
  • Pentru studenții a căror învățare anterioară nu a fost predată în limba engleză: IELTS 6.0 sau echivalent (nu mai puțin de 5.5 în orice element).
Dacă aveți experiență de muncă

Încurajăm pozitiv aplicațiile din partea celor capabili să își demonstreze motivația de a studia programul. Vom solicita declarația dvs. personală, împreună cu CV-ul și referințele dvs. în sprijinul cererii dvs.

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Citeste mai mult

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Citește mai puţin