BA (Hons) Design grafic

Generalități

Programul de descriere

Actualizări Coronavirus (Covid-19):

Aportul nostru actual este deschis. Continuăm să oferim o experiență de învățare nedisruptă pe parcursul tuturor cursurilor noastre. Suntem specialiști în învățământ la distanță cu o experiență de peste 25 de ani în furnizarea educației online.

Privire de ansamblu asupra curs

Programul de proiectare grafică online BA (Hons) al Arden University vă va oferi mijloacele de a vă dezvolta abilitățile creative și abilitățile de proiectare. Veți dezvolta o înțelegere a principiilor cheie de proiectare și a standardelor de comunicare vizuală așteptate pentru această industrie competitivă.

Modul de studiu flexibil al lui Arden vă permite să vă dezvoltați familiaritatea cu mijloacele digitale alături de abilitățile de creare a imaginii - în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va dota cu o bună înțelegere a prezentării vizuale pentru a vă duce mai aproape de obiectivele dvs. de carieră.

Gama completă de programe oferite de Arden prezintă un accent puternic pe angajabilitate, abilități practice și succesul în carieră. Acest program a fost dezvoltat pentru a vă ajuta să înțelegeți importanța designului grafic și să vă ofere abilitățile de a întâlni informațiile clientului și de a reuși într-o carieră de comunicare vizuală.

119970_119966_38GraphicDesign.jpg

Module de curs

Nivelul 4

Tipografie și creare de imagini
Acest modul se concentrează pe elementele de bază ale imaginii, tipografiei, desenului și dezvoltării logo-ului. Veți folosi o gamă largă de suporturi, de la tehnici tradiționale bazate pe hârtie până la software digital și veți dezvolta abilitățile de comunicare grafică de bază care modelează modul în care vedem lumea.

Istoria proiectării și gândirea critică
De la picturile rupestre ale omului timpuriu și dezvoltarea alfabetului până la tehnologia digitală din zilele noastre, este important să înțelegem istoria artei, designului și culturii vizuale. Acest modul examinează concepte estetice cheie care au modelat practica de proiectare și veți lua în considerare modul în care se potrivește propria ta lucrare.

Proiectare și aspect
Veți explora o serie de tehnici, inclusiv aspect, compoziție și tipografie în timp ce vă veți dezvolta abilitățile creative de bază. Acest modul vă va cere să luați în considerare convențiile standard pentru industrie pentru orice, de la afișe, pagini web, la ambalaje și identitate corporativă.

Ilustrație și animație
Începeți acest modul creând ilustrații conceptuale, care ulterior se vor transforma în storyboard-uri originale cu o narațiune clară. În urma acestui lucru, veți crea secvențe în mișcare sub formă de stop motion, animație celulară, animație vectorială 2D, ilustrație sau animații de model de hârtie 3D, alături de mini-proiecte pentru a vă arăta gândirea de design și abilitățile practice.

Vocabular de proiectare
Veți explora limbajul vizual care este esențial pentru oricine lucrează în domeniul graficii. În acest modul, veți învăța abilități transferabile pe care le puteți aplica în toate proiectele pe care le întreprindeți, inclusiv în blocurile de practică fundamentale.

Imagine în mișcare digitală și analogică
Trecerea de la analog la digital extinde capabilitățile de proiectare grafică. În acest modul, vă veți lărgi spectrul de design grafic cu lucrări de imprimare și ecran digital și veți încorpora tehnici de pre și post-producție în mișcări de imagine, precum și tehnici de storyboard.

Nivelul 5

Studiu de practică I
Vă veți asuma responsabilitatea pentru o problemă specifică de proiectare și o abordare dintr-o informație la nivel de industrie. În acest modul, vă veți dezvolta practica individuală și veți câștiga abilitățile pentru a crea prezentări profesionale de design, combinând abilitățile dobândite anterior pentru a crea o muncă inovatoare și creativă.

Studio Practica II
Veți produce concepte și rezultate vizuale într-o serie de proiecte practice, axate pe industrie și veți avea ocazia să produceți o muncă profesională, care să vă demonstreze caracterul individual și inițiativa independentă către angajatori.

Citind imagini I
Aplicați abilitățile și cunoștințele dvs. de cercetare la întrebările cheie și sarcinile de analiză a imaginilor din acest modul. Veți întâlni metodologii critice pentru citirea imaginilor și textului și veți înțelege relația dintre teorie și practică.

Citirea imaginilor II
În acest modul, veți examina analiza imaginii într-un context mai larg de comunicare vizuală și, prin dezbateri teoretice și critice, descifrați semnificațiile imaginilor și ale textului prin perspective noi.

Autopromovare și ambalare I
Punctul de vedere practic al acestui modul vă va prezenta auto-promovarea într-o lume îmbunătățită digital, care poate fi testată folosind rețelele de socializare. Vei prezenta exemple de design web și grafic, imagini și filme în mișcare, împreună cu un plan de afaceri pentru a genera contacte, a produce cotații, a proiecta de contracte și a gestiona finanțele.

Vizualizarea conceptelor
Aplicați cunoștințele teoretice în creștere într-un context practic cu acest modul, care evidențiază importanța implicării în teoria designului. Îți vei dovedi înțelegerea prin intermediul unor instrucțiuni de studio bazate pe practică, care ar trebui să răspundă pentru cine este proiectul și unde va fi văzut.

Nivelul 6

Autopromovare și ambalare II
Veți consolida abilitățile care vă permit să vă promovați calitățile individuale și să produceți o serie de lucrări de proiectare care vă demonstrează abilitățile în evoluție.

Scurte de concurență în industrie
În acest modul, veți aborda documente de proiectare orientate către industrie în jurul branding-ului, identității corporative, campaniilor publicitare, ambalajelor și editoriale. Succesul în modul depinde de cercetarea de înaltă calitate, adoptând o abordare adecvată a proiectării și executării competente a ideii.

Disertație
Vi se va cere să scrieți un text scris substanțial de 8-10.000 de cuvinte, care va avea legătură cu un subiect ales de dumneavoastră, studiat anterior în timpul programului.

Proiectul final final
În acest modul final, veți avea ocazia să lucrați la scurt-setul dvs. de sine, mai degrabă decât la un set scurt de către un client. Aceasta ar putea însemna crearea unui scurt documentar în jurul unui subiect de interes public, proiectarea materialelor tipărite pentru un muzeu imaginat, un site web pentru o posibilă marcă de îmbrăcăminte sau o copertă de carte pentru un text nepublicat.

Parteneri din industrie

Când vă înscrieți în MSc Data Analytics & Project Management, veți avea opțiunea de a participa la următoarele programe de dezvoltare a competențelor de afaceri.

Cisco Networking Academy

Obțineți o bază reală în cele mai valoroase abilități tehnice de astăzi. Utilizați echipamente, software și simulatoare reale pentru a obține cunoștințe tehnice, apoi testați-vă în competiții cu alți studenți și hackathoni. Participanții acumulează cunoștințe tehnice profunde în cel puțin 1 sau 2 domenii de muncă cu cerere ridicată, precum și o gamă mai largă de abilități necesare pentru a contribui la echipe multidisciplinare.

Servicii Web Amazon

Odată cu creșterea cererii pentru angajații din cloud, AWS Educate oferă o poartă academică pentru următoarea generație de profesioniști IT și cloud. AWS Educate este inițiativa globală a Amazonului de a oferi studenților și educatorilor resursele necesare pentru a accelera învățarea referitoare la cloud. Puteți studia cursuri în cloud computing, știința datelor, dezvoltare web și multe altele.

Cum functioneazã?

Participarea cu partenerii noștri din industrie este complet voluntară - depinde în totalitate de dvs., dacă completați unul, 10 sau unul deloc! Participarea sau decizia dvs. de a nu studia aceste suplimente suplimentare nu va avea niciun efect asupra gradului dvs. sau a notelor pe care le primiți.

119979_1.png

119977_Skjermbilde2019-08-21kl.14.55.03.png

119972_B-_DCl1I.png

„Am reușit să studiez de acasă și de la spital, ceea ce a fost o binecuvântare [și] sunt ușurat și fericit că sunt în sfârșit pe drumul cu alegerea mea în cariera de vis [...] Aș încuraja cu siguranță învățarea la distanță cu Arden pentru oricine ".

Emma-Louise Smith,
Studență de design grafic (BA)

Cerinte de eligibilitate

Pentru a fi eligibil pentru acest curs, trebuie să aveți în mod normal:

  • Portofoliu de înaltă calitate a lucrărilor de proiectare grafică, care va fi revizuit de panoul de admitere Arden.
  • Două subiecți la nivel GCE A sau echivalent, plus treceri la gradul C sau peste trei la nivel de GCSE sau echivalent; SAU:
  • A completat un program de acces recunoscut sau echivalent.
  • Pentru studenții a căror învățare anterioară nu a fost predată în limba engleză: IELTS 6.0 sau echivalent (nu mai puțin de 5.5 în orice element).
Dacă aveți experiență de muncă

Încurajăm pozitiv aplicațiile din partea celor capabili să își demonstreze motivația de a studia programul. Vom solicita declarația dvs. personală, împreună cu CV-ul și referințele dvs. în sprijinul cererii dvs.

Taxe

13.500 de lire sterline (Marea Britanie și UE), 13.150 de lire sterline (internațional)

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Citeste mai mult

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Citește mai puţin