Privire de ansamblu asupra curs

Criminologie online de BA (Hons) de la Arden University

Modul de studiu flexibil al lui Arden vă permite să vă dezvoltați cunoștințele de sociologie și criminologie în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va echipa cu o înțelegere solidă a relației dintre aceste două domenii interesante și vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele dvs. din carieră.

Gama completă de programe oferite de Arden prezintă un accent puternic pe angajabilitate, abilități practice și succesul în carieră. Acest program a fost dezvoltat pentru a vă ajuta să înțelegeți criminalitatea din perspectivă sociologică, pentru o carieră într-o gamă largă de sectoare.

119969_119965_37BAHonsCriminologySociology.jpg

Module de curs

Nivelul 4

Aptitudini pentru studiu interdisciplinar
Dezvoltați-vă abilitățile de elev și priviți problemele din diferite perspective. După o introducere în comunitatea dvs. academică online și abilitățile cheie necesare pentru program, veți îmbunătăți abilitățile personale căutate de angajatori.

crimă

Sistemul de justiție penală
Vei discuta despre implicațiile vârstei, rasei și clasei, alături de punctele de vedere concurente cu privire la scopurile poliției, urmăririi penale, instanțelor și serviciilor corecționale. De la proprietate și criminalitate criminală până la sclavie modernă, acest modul abordează complexitatea justiției penale.

Introducere în sociologie
Acest modul introduce câțiva gânditori-cheie precum Karl Marx, Max Weber, Michel Foucault și Anthony Giddens, subliniind teoriile lor centrale ale sociologiei. Prin aceste idei, combinate cu aspecte din mediile noastre, veți începe să înțelegeți cum interacționăm și cum ideile noastre normale sunt un set complex de coduri și reguli învățate.

Medicalizarea Sinelui
Având în vedere că problemele de sănătate sunt o caracteristică regulată a știrilor, acest modul ia în considerare modul în care corpul uman a devenit subiect de control și supraveghere. Veți afla despre originile statului de bunăstare și veți descoperi cum se schimbă responsabilitatea pentru bunăstarea umană între individ și stat. Examinați etica ingineriei genetice, „regulile” unei societăți sănătoase și drepturile privind accesul la asistență medicală.

Inegalități în lumea modernă
Vei analiza cum influențează inegalitățile asupra bunăstării și dezvoltării umane și vei înțelege cum o serie de factori pot afecta totul, de la politicile de sănătate, la experiențele la locul de muncă și capacitatea lor de a reuși în sistemul de învățământ. Acest modul examinează modul în care prejudecățile și discriminările sunt utilizate pentru a justifica un tratament inegal al indivizilor, precum și stigmatizarea și înstrăinarea resimțite ca urmare.

Nivelul 5

Cercetare și etică în acțiune
Acest modul îți oferă șansa de a-ți arăta abilitățile printr-o lucrare de design propriu. Veți determina metodologia, veți dezvolta o serie de abilități și veți lua în considerare problemele etice ale activității pe care o întreprindeți. Ulterior, veți include acest lucru într-un mod practic în timp ce lucrați pentru proiectul final.

Dezbateri contemporane în criminalistică
Criminalitatea și justiția sunt discutate în mod regulat în mass-media. Acest modul ia în considerare o serie de subiecte actuale, de la infracțiunea de ură, crima organizată la nivel mondial și terorism, vârsta răspunderii penale și infracțiunile de justiție. Sub aceste subiecte sunt probleme mai profunde de excludere socială, libertatea civilă versus supraveghere și integritatea investigațiilor poliției.

Criminologie de mediu
Două utilizări ale termenului „de mediu” se referă la criminalitatea urbană și „criminologia verde”. Primul întreabă cum globalizarea, gentrificația și reînnoirea urbană afectează ratele criminalității, în timp ce al doilea privește conservarea, poluarea, comerțul ilegal cu specii rare și dezastrele ecologice.

Anomalie

Puteri de poliție și poliție
Punctul principal al acestui modul este diversitatea lucrărilor polițienești desfășurate în societate, inclusiv implicațiile mai largi ale relațiilor de tineret și comunitate. Veți examina aspectele internaționale ale poliției, ordinii publice, recrutării și echilibrului supravegherii față de libertățile civile.

Proteste, mișcări în masă

Nivelul 6

Criminalitatea informatică
Acest modul explorează evoluțiile tehnologice ale cazurilor de fraudă online și alte cazuri de infracțiuni informatice. Veți avea în vedere modul în care aceste cazuri se leagă de alte domenii ale sistemului de justiție penală și alte aspecte învățate în acest program.

Justiția pentru tineret
Explorați modul în care societatea noastră abordează cazurile de comportament infracțional la tineri, începând cu un studiu asupra dezvoltării istorice a sistemului de justiție pentru tineri. Folosind toate școlile principale, contemporane de gândire, veți analiza sistemul de justiție pentru tineret de astăzi.

Societatea de consum

nesiguranță

Planificarea cercetării

Ce spun studenții noștri:

119972_B-_DCl1I.png

„Am reușit să studiez de acasă și de la spital, ceea ce a fost o binecuvântare [și] sunt ușurat și fericit că sunt în sfârșit pe drumul cu alegerea mea în cariera de vis [...] Aș încuraja cu siguranță învățarea la distanță cu Arden pentru oricine ".

Emma-Louise Smith,
Arden University

Cerinte de eligibilitate

Pentru a fi eligibil pentru acest curs, trebuie să aveți în mod normal:

  • Două subiecți la nivel GCE A sau echivalent, plus trec la gradul C sau mai mare la trei subiecți la nivel GCSE sau echivalent; SAU
  • A completat un program de acces recunoscut sau echivalent.
  • Pentru studenții a căror învățare anterioară nu a fost predată în limba engleză: IELTS 6.0 sau echivalent (nu mai puțin de 5.5 în orice element).
Dacă aveți experiență de muncă

Încurajăm pozitiv aplicațiile din partea celor capabili să își demonstreze motivația de a studia programul. Vom solicita declarația dvs. personală, împreună cu CV-ul și referințele dvs. în sprijinul cererii dvs.

Taxe

13.500 de lire sterline (Marea Britanie

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 49 mai multe cursuri de la Arden University »

Ultima actualizare Septembrie 29, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Duration
3 - 6 anii
Part time
La zi
Price
4,917 EUR
Taxe pe an: 4.917 € (Marea Britanie / UE), 4.790 € (internațional)
După locații
După dată
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Apr. 2020
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Apr. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date