BA (Hons) Criminologie și sociologie

Generalități

Programul de descriere

Actualizări Coronavirus (Covid-19):

Aportul nostru actual este deschis. Continuăm să oferim o experiență de învățare nedisruptă pe parcursul tuturor cursurilor noastre. Suntem specialiști în învățământ la distanță cu o experiență de peste 25 de ani în furnizarea educației online.

Privire de ansamblu asupra curs

Programul de criminalistică și sociologie online de la Arden University (Hons) vă va oferi abilitățile și cunoștințele pentru a face următorul pas în carieră. Veți dezvolta o înțelegere a diferitor factori sociali care contribuie la criminalitate și concepte care vizează abordarea acestora.

Modul de studiu flexibil al lui Arden vă permite să vă dezvoltați cunoștințele de sociologie și criminologie în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va echipa cu o înțelegere solidă a relației dintre aceste două domenii interesante și vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele dvs. din carieră.

Gama completă de programe oferite de Arden prezintă un accent puternic pe angajabilitate, abilități practice și succesul în carieră. Acest program a fost dezvoltat pentru a vă ajuta să înțelegeți criminalitatea din perspectivă sociologică, pentru o carieră într-o gamă largă de sectoare.

119969_119965_37BAHonsCriminologySociology.jpg

Module de curs

Nivelul 4

Aptitudini pentru studiu interdisciplinar
Dezvoltați-vă abilitățile de elev și priviți problemele din diferite perspective. După o introducere în comunitatea dvs. academică online și abilitățile cheie necesare pentru program, veți îmbunătăți abilitățile personale căutate de angajatori.

Criminalitate și societate
Din anii 1700 până la gândirea actuală despre crimă și justiție penală, acest modul introduce studiul criminologiei. Această „disciplină de întâlnire” amestecă sociologia, psihologia, dreptul și filosofia politică și veți întâlni teorii și modele legate de criminalitate și justiție penală. Acest modul explorează, de asemenea, factori explicativi, cum ar fi clasa și educația și sub-ramuri, cum ar fi victimologia.

Sistemul de justiție penală
Vei discuta despre implicațiile vârstei, rasei și clasei, alături de punctele de vedere concurente cu privire la scopurile poliției, urmăririi penale, instanțelor și serviciilor corecționale. De la proprietate și criminalitate criminală până la sclavie modernă, acest modul abordează complexitatea justiției penale.

Introducere în sociologie
Acest modul introduce câțiva gânditori-cheie precum Karl Marx, Max Weber, Michel Foucault și Anthony Giddens, subliniind teoriile lor centrale ale sociologiei. Prin aceste idei, combinate cu aspecte din mediile noastre, veți începe să înțelegeți cum interacționăm și cum ideile noastre normale sunt un set complex de coduri și reguli învățate.

Medicalizarea Sinelui
Având în vedere că problemele de sănătate sunt o caracteristică regulată a știrilor, acest modul ia în considerare modul în care corpul uman a devenit subiect de control și supraveghere. Veți afla despre originile statului de bunăstare și veți descoperi cum se schimbă responsabilitatea pentru bunăstarea umană între individ și stat. Examinați etica ingineriei genetice, „regulile” unei societăți sănătoase și drepturile privind accesul la asistență medicală.

Inegalități în lumea modernă
Vei analiza cum influențează inegalitățile asupra bunăstării și dezvoltării umane și vei înțelege cum o serie de factori pot afecta totul, de la politicile de sănătate, la experiențele la locul de muncă și capacitatea lor de a reuși în sistemul de învățământ. Acest modul examinează modul în care prejudecățile și discriminările sunt utilizate pentru a justifica un tratament inegal al indivizilor, precum și stigmatizarea și înstrăinarea resimțite ca urmare.

Nivelul 5

Cercetare și etică în acțiune
Acest modul îți oferă șansa de a-ți arăta abilitățile printr-o lucrare de design propriu. Veți determina metodologia, veți dezvolta o serie de abilități și veți lua în considerare problemele etice ale activității pe care o întreprindeți. Ulterior, veți include acest lucru într-un mod practic în timp ce lucrați pentru proiectul final.

Dezbateri contemporane în criminalistică
Criminalitatea și justiția sunt discutate în mod regulat în mass-media. Acest modul ia în considerare o serie de subiecte actuale, de la infracțiunea de ură, crima organizată la nivel mondial și terorism, vârsta răspunderii penale și infracțiunile de justiție. Sub aceste subiecte sunt probleme mai profunde de excludere socială, libertatea civilă versus supraveghere și integritatea investigațiilor poliției.

Criminologie de mediu
Două utilizări ale termenului „de mediu” se referă la criminalitatea urbană și „criminologia verde”. Primul întreabă cum globalizarea, gentrificația și reînnoirea urbană afectează ratele criminalității, în timp ce al doilea privește conservarea, poluarea, comerțul ilegal cu specii rare și dezastrele ecologice.

Anomalia și Deviantul Altele
Veți afla despre două școli opuse de teorie sociologică; ne conformăm inconștient la normele sociale sau putem să gândim independent și să contestăm sistemul? Vei analiza definițiile anormale, deviante și criminale, comparând acestea cu exagerările mass-media și vei concentra o parte din atenția ta asupra unui studiu de caz actual.

Puteri de poliție și poliție
Punctul principal al acestui modul este diversitatea lucrărilor polițienești desfășurate în societate, inclusiv implicațiile mai largi ale relațiilor de tineret și comunitate. Veți examina aspectele internaționale ale poliției, ordinii publice, recrutării și echilibrului supravegherii față de libertățile civile.

Proteste, mișcări în masă și rebeliune
În acest modul, veți analiza modul în care mișcările sociale modelează societățile noastre, cum și de ce oamenii se reunesc pentru o cauză comună. Veți studia contextele în care se formează mișcări de protest, prin evenimente din trecut și prin cele care apar în timp ce studiați, inclusiv „ciclul de lupte” care a dat naștere mișcărilor de primăvară arabă și ocuparea. Vei dezvolta o înțelegere a forțelor politice și economice care te afectează pe tine și locul tău în lume.

Nivelul 6

Criminalitatea informatică
Acest modul explorează evoluțiile tehnologice ale cazurilor de fraudă online și alte cazuri de infracțiuni informatice. Veți avea în vedere modul în care aceste cazuri se leagă de alte domenii ale sistemului de justiție penală și alte aspecte învățate în acest program.

Justiția pentru tineret
Explorați modul în care societatea noastră abordează cazurile de comportament infracțional la tineri, începând cu un studiu asupra dezvoltării istorice a sistemului de justiție pentru tineri. Folosind toate școlile principale, contemporane de gândire, veți analiza sistemul de justiție pentru tineret de astăzi.

Societatea de consum și comodificarea ființelor
Acest modul examinează modul în care ideile neoliberale introduse în anii ’70 au schimbat fundamental societatea și economia noastră. Veți explora modul în care oamenii au devenit atât consumatori, cât și mărfuri, cum ar fi modul în care produsele au fost deplasate de mărci și cum oamenii folosesc mărci și celebrități pentru a-și modela propria identitate. Veți discuta despre modul în care influența unor mărci majore afectează gândirea originală.

Securitate și precaritate în lumea globalizată
Aruncând o privire asupra problemelor de actualitate, cum ar fi modul în care măsurile de austeritate au afectat Grecia, Marea Britanie și SUA, veți explora modul în care economia globală ne-a schimbat viața în acest modul. Examinați modul în care produsele și investițiile se mișcă în întreaga lume, creând bogăție și consolidând sărăcia și împărțind în mod cert țările și persoanele în „câștigători” și „învinși”.

Planificare și proiect de cercetare
Acest modul final vă oferă posibilitatea de a vă specializa într-o zonă a programului care v-a interesat cel mai mult. Cu profesorul tău de supraveghere, vei determina o zonă interdisciplinară legată de gradul tău de cercetare. Va trebui să includeți toate abilitățile dobândite în program pentru a finaliza această lucrare importantă.

Ce spun studenții noștri:

119972_B-_DCl1I.png

„Am reușit să studiez de acasă și de la spital, ceea ce a fost o binecuvântare [și] sunt ușurat și fericit că sunt în sfârșit pe drumul cu alegerea mea în cariera de vis [...] Aș încuraja cu siguranță învățarea la distanță cu Arden pentru oricine ".

Emma-Louise Smith,
Arden University

Cerinte de eligibilitate

Pentru a fi eligibil pentru acest curs, trebuie să aveți în mod normal:

  • Două subiecți la nivel GCE A sau echivalent, plus trec la gradul C sau mai mare la trei subiecți la nivel GCSE sau echivalent; SAU
  • A completat un program de acces recunoscut sau echivalent.
  • Pentru studenții a căror învățare anterioară nu a fost predată în limba engleză: IELTS 6.0 sau echivalent (nu mai puțin de 5.5 în orice element).
Dacă aveți experiență de muncă

Încurajăm pozitiv aplicațiile din partea celor capabili să își demonstreze motivația de a studia programul. Vom solicita declarația dvs. personală, împreună cu CV-ul și referințele dvs. în sprijinul cererii dvs.

Taxe

13.500 de lire sterline (Marea Britanie și UE), 13.150 de lire sterline (internațional)

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Citeste mai mult

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Citește mai puţin