BA (Hons) Criminologie și Psihologie

Generalități

Programul de descriere

Actualizări Coronavirus (Covid-19):

Aportul nostru actual este deschis. Continuăm să oferim o experiență de învățare nedisruptă pe parcursul tuturor cursurilor noastre. Suntem specialiști în învățământ la distanță cu o experiență de peste 25 de ani în furnizarea educației online.

Privire de ansamblu asupra curs

Programul de criminalistică și psihologie online al Arden University (Hons) va oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a face următorul dvs. pas profesional în carieră. Acest curs vă va ajuta să vă dezvoltați înțelegerea factorilor sociali și psihologici care contribuie la criminalitate și a conceptelor care vizează abordarea acestora.

Modul de studiu flexibil al lui Arden vă permite să vă dezvoltați cunoștințele de psihologie și criminologie în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va echipa cu o înțelegere solidă a relației dintre aceste două domenii interesante și vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele dvs. din carieră.

Gama completă de programe oferite de Arden prezintă un accent puternic pe angajabilitate, abilități practice și succesul în carieră. Acest program a fost dezvoltat pentru a vă ajuta să înțelegeți criminalitatea din perspectivă psihologică, pentru o carieră într-o gamă largă de sectoare.

119967_119962_36BAHonsCriminologyPsychology.jpg

Module de curs

Nivelul 4

Aptitudini pentru studiu interdisciplinar
Dezvoltați-vă abilitățile de elev și priviți problemele din diferite perspective. După o introducere în comunitatea dvs. academică online și abilitățile cheie necesare pentru program, vă veți îmbunătăți abilitățile personale căutate de angajatori.

Introducere în psihologia socială și de dezvoltare
Această ramură a psihologiei examinează schimbările care apar pe parcursul vieții umane. În timpul acestui modul, veți acoperi o serie de teorii, inclusiv formarea identității, personalității, ideilor despre sinele și dobândirea limbajului. De asemenea, veți analiza modul în care gândurile și comportamentele oamenilor sunt influențate de lentila psihologiei sociale.

Introducere în psihologia biologică și cognitivă
Descoperă procesele cognitive care sunt centrale pentru modul în care vedem, auzim și învățăm noi abilități. În acest modul, veți explora percepția, atenția, învățarea, memoria și luarea deciziilor - oferindu-vă o introducere a modului în care psihologii cognitivi explorează procesele umane.

Criminalitate și societate
Din anii 1700 până la gândirea actuală despre crimă și justiție penală, acest modul introduce studiul criminologiei. Această „disciplină de întâlnire” amestecă sociologia, psihologia, dreptul și filosofia politică - și veți întâlni teorii și modele legate de criminalitate și justiție penală. Acest modul explorează, de asemenea, factori explicativi, cum ar fi clasa și educația și sub-ramuri, cum ar fi victimologia.

Sistemul de justiție penală
Vei discuta despre implicațiile vârstei, rasei și clasei, alături de punctele de vedere concurente cu privire la scopurile poliției, urmăririi penale, instanțelor și serviciilor corecționale. De la proprietate și criminalitate criminală până la sclavie modernă, acest modul abordează complexitatea justiției penale.

Studii cheie în psihologie
Acest modul analizează câteva studii importante din istoria psihologiei. Prin aceste exemple cheie, veți explora diferitele moduri în care mintea poate fi investigată și veți înțelege modul în care a evoluat această disciplină. Veți afla despre contextul dezvoltării lor și despre impactul lor asupra diferitelor ramuri ale psihologiei.

Nivelul 5

Cercetare și etică în acțiune
Acest modul îți oferă șansa de a-ți arăta abilitățile printr-o lucrare de design propriu. Veți determina metodologia, veți dezvolta o serie de abilități și veți lua în considerare problemele etice ale activității pe care o întreprindeți. Ulterior, veți include acest lucru într-un mod practic în timp ce lucrați pentru proiectul final.

Personalitate și inteligență
Aflați despre abordările istorice și contemporane ale personalității și inteligenței și implicațiile acestora asupra societății și educației. Veți descoperi rolul genelor și al mediului, teste psihometrice și efecte culturale pentru educație și societate. Cu mai multe subiecte substanțiale cu care să te angajezi, vei avea șansa de a dezbate aspecte cheie ale personalității și inteligenței din acest modul - de la comportament la biologic.

Psihologie sociala
Înțelegeți comportamentul uman în timp ce explorați aspecte conceptuale și istorice în psihologia socială. Folosind metode de cercetare tradiționale și critice, practic vei aplica o serie de teorii la problemele din lumea reală și vei explora, printre altele, construcționismul social, cultura, limba și identitatea.

Dezbateri contemporane în criminalistică
Problemele legate de criminalitate și justiție sunt discutate în mod regulat în mass-media. Acest modul ia în considerare o serie de subiecte actuale care sunt în prezent dezbătute. Acestea pot include: crima de ură, crima organizată la nivel mondial, terorismul, vârsta răspunderii penale și abuzurile de justiție. Sub aceste subiecte sunt probleme mai profunde de excludere socială, libertatea civilă versus supraveghere și integritatea investigațiilor poliției.

Criminologie de mediu
Două utilizări ale termenului „de mediu” se referă la criminalitatea urbană și „criminologia verde”. Primul întreabă cum globalizarea, gentrificația și reînnoirea urbană afectează ratele criminalității, în timp ce al doilea privește conservarea, poluarea, comerțul ilegal cu specii rare și dezastrele ecologice.

Puteri de poliție și poliție
Punctul principal al acestui modul este tipul activității de poliție desfășurată în societate și implicațiile sale mai largi pentru relațiile de tineret și comunitate. Veți examina aspectele internaționale ale poliției, ordinii publice, recrutării și echilibrul de supraveghere față de libertățile civile.

Nivelul 6

Psihologia dezvoltării contemporane
De la dezvoltarea sinelui, interacțiunea socială timpurie și efectele dezvoltării din viața ulterioară, acest modul analizează teorii și dezbateri importante. Veți fi încurajat să gândiți în mod holistic, conectând gândirea cea mai actualizată la modul în care diferitele aspecte ale dezvoltării se raportează între ele.

Psihologie interculturală
Deoarece majoritatea cercetărilor psihologice au fost efectuate în rândul societății occidentale, aceasta se aplică în cea mai mare parte la o populație limitată. Pe măsură ce granițele culturale se estompează, acest modul analizează asemănările și diferențele dintre culturi și modul în care ne înțelegem și acționăm unul față de celălalt. Veți afla cum se fac aceste studii și veți avea șansa de a vă exercita abilitățile critice și analitice printr-o abordare de studiu de caz.

Criminalitatea informatică
Acest modul explorează evoluțiile tehnologice, făcând mai frecvente cazurile de fraudă online și alte cazuri de infracțiuni informatice. Veți avea în vedere modul în care aceste cazuri se leagă de alte domenii ale sistemului de justiție penală și alte aspecte învățate în acest program.

Justiția pentru tineret
Explorați modul în care societatea noastră abordează cazurile de comportament infracțional la tineri, începând cu un studiu asupra dezvoltării istorice a sistemului de justiție pentru tineri. Folosind toate școlile principale, contemporane de gândire, veți analiza sistemul de justiție pentru tineret de astăzi.

Planificare și proiect de cercetare
Acest modul final vă oferă posibilitatea de a vă specializa într-o zonă a programului care v-a interesat cel mai mult în timpul studiilor. Cu tutorele tău de supraveghere, vei determina o zonă interdisciplinară legată de gradul tău de cercetare și va încorpora toate abilitățile dobândite în program pentru a finaliza această lucrare majoră.

Ce spun studenții noștri:

119968_dmJbnUik.png

"Revenirea la educația cu normă întreagă a devenit aproape imposibilă, întrucât aveam o familie, o ipotecă și toate celelalte distrageri ale vieții de familie moderne. Aș recomanda Arden? Da, aș vrea. Mi-a oferit un scop, împlinirea de sine, încredere și un potențial de a lucra în domeniul ales. "

Martin Lithgow,
Arden University

Cerinte de eligibilitate

Pentru a fi eligibil pentru acest curs, trebuie să aveți în mod normal:

  • Două subiecți la nivel GCE A sau echivalent, plus trec la gradul C sau mai mare la trei subiecți la nivel GCSE sau echivalent; SAU
  • Ați finalizat un program de acces recunoscut sau echivalent
  • Pentru studenții a căror învățare anterioară nu a fost predată în limba engleză: IELTS 6.0 sau echivalent (nu mai puțin de 5.5 în orice element).
Dacă aveți experiență de muncă

Încurajăm pozitiv aplicațiile din partea celor capabili să își demonstreze motivația de a studia programul. Vom solicita declarația dvs. personală, împreună cu CV-ul și referințele dvs. în sprijinul cererii dvs.

Taxe

13.500 de lire sterline (Marea Britanie și UE), 13.150 de lire sterline (internațional)

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Citeste mai mult

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Citește mai puţin