BA (Hons) Criminologie și Drept

Generalități

Programul de descriere

Actualizări Coronavirus (Covid-19):

Aportul nostru actual este deschis. Continuăm să oferim o experiență de învățare nedisruptă pe parcursul tuturor cursurilor noastre. Suntem specialiști în învățământ la distanță cu o experiență de peste 25 de ani în furnizarea educației online.

Privire de ansamblu asupra curs

Programul online de criminalistică și drept al Arden University vă va oferi abilitățile juridice și înțelegerea echilibrată a comportamentului infracțional și a sistemului juridic care îl confruntă. Dezvoltați-vă înțelegerea cauzelor și consecințelor criminalității și metodele de prevenire utilizate în prezent.

Modul de studiu flexibil al lui Arden vă permite să vă dezvoltați abilitățile legale și cunoștințele de comportament în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va dota cu o bună înțelegere a justiției penale necesare pentru a vă duce mai aproape de obiectivele dvs. din carieră.

Gama completă de programe oferite de Arden prezintă un accent puternic pe angajabilitate, abilități practice și succesul în carieră. Acest program a fost dezvoltat pentru a vă ajuta să înțelegeți criminalitatea dintr-o varietate de perspective și pentru a vă ajuta să vă oferiți abilitățile pentru o carieră în sistemul de justiție.

Module de curs

Nivelul 4

Aptitudini pentru studiu interdisciplinar
Dezvoltați-vă abilitățile de elev și priviți problemele din diferite perspective. După o introducere în comunitatea dvs. academică online și abilitățile cheie necesare pentru program, veți îmbunătăți abilitățile personale căutate de angajatori.

Criminalitate și societate
Din anii 1700 până la gândirea actuală despre crimă și justiție penală, acest modul introduce studiul criminologiei. Această „disciplină de întâlnire” amestecă sociologia, psihologia, dreptul și filosofia politică și veți întâlni teorii și modele legate de criminalitate și justiție penală. Acest modul va explora factori explicativi, precum clasa și educația și sub-ramuri, cum ar fi victimologia.

Sistemul de justiție penală
Această introducere explorează conceptul și consecințele sistemului de justiție penală din Anglia și Țara Galilor. Veți discuta despre implicațiile vârstei, rasei și clasei, alături de punctele de vedere concurente cu privire la scopurile poliției, urmăririi penale, instanțelor și serviciilor corecționale. De la proprietate și criminalitate criminală până la sclavie modernă, acest modul abordează complexitatea justiției penale.

Sistemul juridic englez
Aflați diferențele dintre jurisprudență și legislație și analizați cum funcționează împreună Parlamentul și sistemul juridic. De asemenea, îți vei dezvolta vocabularul legal, pentru a înțelege sistemul judiciar, legislația delegată și categoriile de drept din Anglia și Țara Galilor.

Drept penal
Acest modul explică diferențele dintre jurisprudență și legislație și vă oferă posibilitatea de a analiza modul în care sistemul juridic, parlamentul și UE colaborează. Veți fi introdus într-un jargon legal necesar pentru a înțelege categoriile de drept, sistemul judiciar și legislația delegată.

Drept și etică
Acest modul vă prezintă o varietate de probleme etice de abordat și va pune în centrul atenției drepturile civile și umane, cum ar trebui să vă sfătuiți clienții și să știți unde se află responsabilitățile.

Nivelul 5

Cercetare și etică în acțiune
Acest modul îți oferă șansa de a-ți arăta abilitățile printr-o lucrare de design propriu. Veți determina metodologia, veți dezvolta o serie de abilități și veți lua în considerare problemele etice ale activității pe care o întreprindeți. Ulterior, veți include acest lucru într-un mod practic în timp ce lucrați pentru proiectul final.

Dezbateri contemporane în criminalistică
Criminalitatea și justiția sunt discutate în mod regulat în mass-media. Acest modul ia în considerare o serie de subiecte actuale, de la infracțiunea de ură, crima organizată la nivel mondial și terorism, vârsta răspunderii penale și infracțiunile de justiție. Sub aceste subiecte sunt probleme mai profunde de excludere socială, libertatea civilă versus supraveghere și integritatea investigațiilor poliției.

Libertăți civile și drepturile omului
Acest modul explorează în profunzime drepturile omului, pentru a analiza relația dintre indivizi și stat, ce drepturi și libertăți avem cu adevărat și cât de multă putere are poliția.

Legea Tortului 1 (neglijență)
În domeniul larg al dreptului cunoscut sub numele de Tort, cea mai mare componentă este denumită „neglijență”. Veți avea în vedere care sunt responsabilitățile datorate persoanelor fizice sau organizațiilor și care sunt consecințele pentru scurtarea timpului.

Legea privind tortul 2 (Alte infracțiuni)
Veți acoperi subiecte precum greșeli, pacoste și defăimare în acest al doilea modul Tort. Aplicând aceste reguli la problemele din viața reală, acest modul vă va dezvolta capacitatea de a face față încălcărilor legii și de a proteja oamenii împotriva riscurilor.

Puteri de poliție și poliție
Diversitatea activităților de poliție desfășurate în Anglia și Țara Galilor, inclusiv implicațiile mai largi ale relațiilor de tineret și comunitate, este centrul acestui modul. Veți examina aspectele internaționale ale poliției, ordinii publice, recrutării și echilibrului supravegherii față de libertățile civile.

Nivelul 6

Criminalitatea informatică
Acest modul explorează evoluțiile tehnologice, făcând mai frecvente cazurile de fraudă online și alte cazuri de infracțiuni informatice. Veți avea în vedere modul în care aceste cazuri se leagă de alte domenii ale sistemului de justiție penală și alte aspecte învățate în acest program.

Justiția pentru tineret
Explorați modul în care societatea noastră abordează cazurile de comportament infracțional la tineri, începând cu un studiu asupra dezvoltării istorice a sistemului de justiție pentru tineri. Folosind toate școlile principale, contemporane de gândire, veți analiza sistemul de justiție pentru tineret de astăzi.

Preventia crimei
Anterior considerat ca fiind în domeniile administrative și politice, acest modul aplică ultimele idei criminologice aspectelor practice ale prevenirii criminalității. Aici, veți dezbate punctele tari și punctele slabe ale acestor abordări, meritele măsurilor situaționale și sociale în prevenirea criminalității și modul în care comunitățile și mediul afectează poliția și controlul criminalității.

Legea probelor
Folosind cazuri importante, inclusiv Legea Drepturilor Omului din 1998, veți lua în considerare modul în care are loc colectarea de dovezi, cum pot fi utilizate și ce este definit ca dovadă în acest modul.

Planificare și proiect de cercetare
Acest modul final vă oferă posibilitatea de a vă specializa într-o zonă a programului care v-a interesat cel mai mult. Cu profesorul tău de supraveghere, vei determina o zonă interdisciplinară legată de gradul tău de cercetare. Va trebui să includeți toate abilitățile dobândite în program pentru a finaliza această lucrare importantă.

Ce spun studenții noștri:

119271_FNYt7mPw.png

"Mi-am dorit să fiu avocat de multă vreme și nu puteți face asta fără un grad. De asemenea, sunt fascinat de lege și de justiție; este un subiect greu și îmi place o provocare." costul învățământului superior, nu-mi puteam permite să renunț la munca mea, studiind online pot lucra cu normă întreagă și pot face o diplomă cu normă întreagă. "

Richard Wing,
LLB

Cerinte de eligibilitate

Pentru a fi eligibil pentru acest curs, trebuie să aveți în mod normal:

  • Două subiecți la nivel GCE A sau echivalent, plus treceri la gradul C sau peste trei la nivel de GCSE sau echivalent; SAU
  • A completat un program de acces recunoscut sau echivalent
  • Pentru studenții a căror învățare anterioară nu a fost predată în limba engleză: IELTS 6.0 sau echivalent (nu mai puțin de 5.5 în orice element).
Dacă aveți experiență de lucru

Încurajăm și analizăm în mod pozitiv cererile celor care sunt capabili să-și demonstreze motivația de a studia programul. Vă vom solicita declarația dvs. personală, împreună cu CV-ul și referințele în sprijinul cererii dumneavoastră.

Taxe

13.500 de lire sterline (Marea Britanie și UE), 13.150 de lire sterline (internațional)

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Citeste mai mult

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Citește mai puţin