BA (Hons) Business și Calculatoare

Generalități

Programul de descriere

Îți plac detaliile tehnice asociate computerei, dar vrei să înțelegi mai bine interdependența sa cu afaceri mai largi? Atunci acest curs este perfect. Veți dezvolta o înțelegere largă a teoriei afacerilor și veți studia problemele cu care se confruntă firmele atunci când dezvoltă noi sisteme IT. În paralel, veți învăța cum să proiectați, să construiți și să întrețineți sisteme informatice pentru a atinge obiective strategice.

Privire de ansamblu asupra curs

Programul de afaceri online și de calcul al BA (Hons) al Arden University vă va oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în carieră. Acest BA (Hons) Business și Calculare te va ajuta să dezvolți o înțelegere a practicilor esențiale de afaceri, cu accent pe influența conceptelor de afaceri și de calcul în atingerea obiectivelor strategice ale unei afaceri.

Modul de studiu flexibil al lui Arden vă permite să vă dezvoltați cunoștințele de afaceri și IT în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va oferi abilitățile necesare pentru a deveni un atu pentru orice afacere și vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele dvs. de carieră.

Gama completă de programe oferite de Arden prezintă un accent puternic pe angajabilitate, abilități practice și succesul în carieră. Acest program a fost dezvoltat pentru a vă ajuta să inspirați și să gestionați schimbările din afacerea dvs., cu un accent deosebit pe tendințele informatice actuale.

Module de curs

Nivelul 4

Aptitudini pentru studiu interdisciplinar
Acest modul de deschidere vă va ajuta să priviți problemele din diferite perspective și să vă dezvoltați abilitățile de elev. Veți fi introdus în comunitatea dvs. academică online și veți începe să dezvoltați abilitățile personale și profesionale cheie pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți perspectivele de carieră.

Tehnologia calculatoarelor
Veți obține o imagine de ansamblu asupra proiectării sistemului, hardware-ului, software-ului și elementele de bază ale rețelei. Acest modul analizează practic construirea și întreținerea sistemelor informatice și răspunde nevoilor utilizatorilor.

Sisteme informatice în organizații
Acest modul analizează modalitățile în care puteți colecta date, determinând ce date aveți nevoie și ce doriți să ieșiți din acestea pentru a oferi organizației dumneavoastră avantajul.

Înțelegerea mediului de afaceri
Puneți-vă în considerare structura de afaceri și responsabilitățile părților interesate. Veți începe să înțelegeți conceptele de bază ale afacerii, cum ar fi oferta și cererea, concurența, piețele și efectele guvernamentale cu acest modul.

principiile marketingului
Acest modul începe cu definiții de bază, după care, veți învăța să analizați întreprinderile și piețele mai largi. Veți învăța, de asemenea, să descompun piețele pe segmente și să aplicați instrumente dinamice de marketing.

Oameni din organizații
Organizațiile de succes știu să-și conducă și să-și motiveze personalul, iar acest modul explorează lucrurile care îi fac pe oameni să bifeze. Veți afla cum funcționează cel mai bine echipele și cum să gestionați eficient schimbările.

Nivelul 5

Cercetarea eticii în acțiune
Acest modul îți oferă șansa de a-ți arăta abilitățile printr-o lucrare de design propriu. Veți determina metodologia, veți dezvolta o serie de abilități și veți lua în considerare problemele etice ale activității pe care o întreprindeți. Ulterior, veți include acest lucru într-un mod practic în timp ce lucrați pentru proiectul final.

Comunicatii de date
După ce ați colectat toate datele și ați creat o bază de date adecvată pentru acestea, informațiile respective trebuie transportate la locul unde trebuie. În acest modul, veți descoperi cum se mișcă datele în jurul unei rețele.

Sisteme de calitate în IT
Standardele de calitate sunt stabilite de Organizația internațională de standarde (ISO). Acest modul va explica codurile ISO importante pentru industria IT, cum să furnizeze un standard de calitate de aur și exact ceea ce poate merge greșit.

Sisteme informatice strategice
Acest modul analizează tendințe precum business intelligence (BI), managementul relațiilor cu clienții (CRM), planificarea resurselor întreprinderii (ERP) și îmbunătățirea performanței în afaceri (BPI). Veți dezvolta o mai bună înțelegere a sistemelor informaționale din organizații dintr-o perspectivă strategică.

Gestionarea diverselor culturi
Afacerile globale ne impun să luăm în considerare culturile naționale. Acest modul întreabă cum vor funcționa produsele noastre pe diferite piețe, cum să faciliteze o forță de muncă multiculturală și alte probleme esențiale pentru afacerile moderne.

Întreprindere și antreprenoriat
Antreprenorii de la toate nivelurile au nevoie de anumite instrumente și tehnici care să le permită să prospere. Acest modul vizează avansarea în afaceri mari, de la inovația inițială până la creșterea timpurie și nu numai.

Nivelul 6

Tendințe actuale în rețea
În acest modul în evoluție constantă, veți analiza tehnologiile de vârf și efectele lor asupra oamenilor. Vei evalua dacă produsele noi se îmbunătățesc cu cele vechi și vei evalua impactul inovației în sectorul comunicațiilor.

Management în IT
Veți descoperi ce este nevoie pentru a fi manager în domeniile IT și tehnologie. Acest modul analizează modul în care ați externaliza, a face cu contractorii și consultanții, a gestiona propriul departament și a vă încadra în cadrul unei afaceri, în timp ce explorați pașii următori.

Probleme de management contemporan
Folosind cea mai actuală gândire, acest modul analizează problemele cu care se confruntă managerii de azi, inclusiv durabilitatea, alegerile morale și etice și valorile corporative. Veți reflecta asupra lumii în schimbare, inclusiv a globalizării, a comunităților în care trăim și a modurilor în care se schimbă peisajul nostru economic.

Management International
Aflați în modul în care companiile internaționale funcționează cu echipe din întreaga lume. Învățați să gestionați echipe îndepărtate cu diferențe culturale, folosind cele mai eficiente tehnici.

Planificare și proiect de cercetare
Acest modul final vă oferă posibilitatea de a vă specializa într-o zonă a programului care v-a interesat cel mai mult. Cu profesorul tău de supraveghere, vei determina o zonă interdisciplinară legată de gradul tău de cercetare. Va trebui să includeți toate abilitățile dobândite în program pentru a finaliza această lucrare importantă.

Parteneriate industriale

Când vă înscrieți la cursul BA (Hons) de afaceri și de calcul , veți avea opțiunea de a participa la următoarele programe de dezvoltare a abilităților de afaceri:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Cisco Networking Academy
Obțineți o lume reală bazată pe cele mai valoroase abilități tehnice de astăzi. Utilizați echipamente, software și simulatoare reale pentru a obține cunoștințe tehnice în cel puțin 1 sau 2 domenii de locuri de muncă de înaltă cerere.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Trasee de vânzări
Există 140 de trasee și 520 de insigne dintre care să aleagă, care acoperă multe aspecte ale afacerii, calculului și folosirii Salesforce ca instrument de management.

v3Sx3tYz5uBw44tS7o_dKjvrgTVS4sRf5WeD0nrLEqBewXl8dVN7BB6dvYx5jL1dYV73nK7oHIkjrppinjHjT4Led1loEHvqga_VOMc5KdTW9PS60AKHjPOPU5TPc4ySQrLSmMGC

Servicii Web Amazon
Odată cu creșterea cererii pentru angajații din cloud, AWS Educate oferă o poartă academică pentru următoarea generație de profesioniști IT și cloud

Cum functioneazã?
Participarea cu partenerii noștri din industrie este complet voluntară. Participarea sau decizia dvs. de a nu studia aceste suplimente suplimentare nu va avea niciun efect asupra gradului dvs. sau a notelor pe care le primiți.Ce spun studenții noștri:

yXbULR6cmdmsX-cO1ecGRe7-kWY9k7DSt-UsQbS5VrdYLarZeXuWWwByrJnpiNEtwg0j5omBKEwuaQVDKu_uqHMmQJCI8IjVNOlZ0U4Hapa7-taMBdSI_VVZF7Z82wt8n94XEYin

"Cu siguranță l-aș recomanda pe Arden pentru că înveți să cercetezi și să rezolvi singur problemele și ai nevoie de o copie de rezervă cu îndrumătorii, dacă este nevoie."

Marcel Wahrhaftig,
Business BA (Hons) (CMI)
Germania

IV8P8PmtD6QTETiXmsPFC8eYT9rxATz2k2VsPbS7VDSIWZtpJA5CRCYnYbZfnAROPEBTYCXvPlDCCNmLnj8D_vCkwFbEDuF9l2KzBNaRFl0THmG3U6WoE5ZmRGSrNeEBRGjSCzwj

"Am ales acest curs online pentru că am 4 copii și o slujbă cu normă întreagă. Partea cea mai bună este că îmi pot organiza timpul așa cum îmi doresc datorită platformei online."

Peter Huszaros
Calculatoare BSc (Hons)
Germania

 

Cerinte de eligibilitate

Pentru a fi eligibil pentru acest curs, trebuie să aveți în mod normal:

  • Două materii la nivel GCE sau echivalent, plus treceri la gradul C sau mai mari la trei subiecți la nivel GCSE sau echivalent; SAU
  • A completat un program de acces recunoscut sau echivalent
  • Pentru studenții a căror învățare anterioară nu a fost predată în limba engleză: IELTS 6.0 sau echivalent (nu mai puțin de 5.5 în orice element).
Dacă aveți experiență de lucru

Încurajăm și analizăm în mod pozitiv cererile celor care sunt capabili să-și demonstreze motivația de a studia programul. Vă vom solicita declarația dvs. personală, împreună cu CV-ul și referințele în sprijinul cererii dumneavoastră.

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Citeste mai mult

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Citește mai puţin