BA (Hons) Afaceri și Marketing

Generalități

2 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

BA (Hons) Afaceri și Marketing

BA (Hons) de afaceri și de marketing on-line gradul echipează studenții, cu o înțelegere largă și aprofundată a mediului în plină schimbare și a operațiunilor de afaceri moderne și de promovare a pieței.

Modulele de afaceri vă vor prezenta probleme tot mai complexe și vă vor încuraja să aplicați cunoștințele și înțelegerea dvs. pentru a dezvolta soluții inovatoare. Modulele de marketing nu numai că vă vor ajuta să înțelegeți rolul funcției de marketing în organizații, dar și să vă permiteți să studiați subiecte de specialitate, cum ar fi marketingul e-business și marketingul între companii.

De ce să studiezi acest subiect?

Marketingul este una dintre cele mai rapide în creștere industrii creative și în centrul a ceea ce face multe afaceri. Studiind BA (Hons) Business și Marketing veți contribui la dezvoltarea carierei pe măsură ce explorați concepte precum analiza consumatorilor și planificarea și implementarea programelor de marketing. Competențele și cunoștințele mai largi obținute din modulele de afaceri vă vor dota, de asemenea, să urmați o serie de căi de carieră diferite, oferindu-vă o bază solidă în cercetare, raportare, analiză și prezentare.

Metode de predare și stil

Spre deosebire de mediul universitar tradițional, cursurile noastre online de licență utilizează un mediu virtual de învățare. Sistemul este conceput pentru a urmări și gestiona procesul de învățare în timp real și vă oferă acces imediat la materialele dvs. de învățare oriunde v-ați afla.

Această platformă de învățare permite studenților și tutorilor să participe în mod activ la conversații în timp real și puteți asculta și vizualiza lecții și seminarii live pe internet. Studiul se desfășoară în întregime online și programul de studiu se potrivește cu munca dvs. și angajamentele personale.

Sunteți susținut pe tot parcursul cursului de afaceri și de management de către un consilier studențesc dedicat și aveți posibilitatea de a interacționa în mod regulat cu colegii și tutorele dumneavoastră.

Metode de evaluare

Adoptăm o abordare bazată pe evaluări în locul examenelor. Atribuțiile de afaceri și de marketing se bazează pe experiența reală în muncă și sunt evaluate continuu de tutori.

Veți fi întotdeauna conștienți de gradul dvs. actual provizoriu de la începutul programului, permițându-vă să evaluați succesul metodelor de studiu actuale și să identificați în mod clar zonele de îmbunătățire.

Noi credem că această transparență vă oferă informațiile de care aveți nevoie pentru a vă valorifica cât mai mult cursul. Realizăm acest lucru prin:

  • arătând clar semnele dvs. în cartea dvs. de clasă, care poate fi văzută ori de câte ori vă conectați pe platforma de învățare;
  • schimbarea rapidă a muncii evaluată pentru a vă asigura că cartea dvs. de evaluare este întotdeauna actualizată;
  • evaluarea muncii dvs. pe tot parcursul modulului, în loc să așteptați examenele la sfârșitul anului;
  • asigurându-vă că aveți contacte regulate cu consilierul dvs. pentru studenți;
  • simplitatea și transparența în elaborarea criteriilor noastre de evaluare.

De asemenea, avem o politică de asigurare a autenticității muncii depuse de studenți. Pe lângă faptul că toate lucrările sunt evaluate frecvent, folosim un sistem electronic de monitorizare bine stabilit pentru a verifica plagiatul. La finalizarea cu succes a BA (Hons) de afaceri și de gradul de marketing, veți fi invitat să participe la o ceremonie de absolvire de la Universitatea din Essex, Colchester Campus.

Destinații de carieră

O diplomă de afaceri și de marketing vă va oferi o înțelegere critică și reflectivă a marketingului și a relației sale cu mediul internațional de afaceri internațional.

Înțelegerea aprofundată a absolvenților noștri în urma studiilor a dus la o carieră în domenii precum consultanța, publicitatea, marketingul digital și coordonarea proiectelor, precum și managementul general.

Cerințe de intrare

Avem cerințe flexibile de intrare, care văd atât experiența dvs. academică, cât și experiența pe bază de muncă, precum și motivația dvs. de a face acest curs. Există două căi de intrare pe BA (Hons) de afaceri și programul de gradul de marketing:

1 - Calea de intrare academică

Pentru a satisface cerințele de intrare academică pentru programul BA (Hons) de Business și Marketing, trebuie să aveți minimum următoarele calificări:

  • Două nivele A sau echivalente; la care se adauga
  • Dacă limba engleză nu este prima dvs. limbă, IELTS (Academic) 6.0 sau echivalent.
  • Dacă nu dețineți o diplomă IELTS sau o diplomă echivalentă, solicităm studenților să treacă un test gratuit online în limba engleză.

2 - Rută de experiență în muncă

Recunoaștem că puteți dobândi abilități într-o mare varietate de moduri și că performanța academică anterioară nu este singurul indicator al capacității unui solicitant. Prin urmare, dacă nu îndepliniți standardele academice minime de mai sus, este posibil să fiți eligibil să vă înscrieți prin intermediul rutei noastre de intrare deschisă.

Cererea dvs. va fi luată în considerare individual, ținând cont de motivația dvs. pentru desfășurarea cursului, de experiența de muncă anterioară și de alte calificări relevante care demonstrează capacitatea dvs. de a finaliza cu succes programul.

Elevii admiși prin intermediul acestui traseu vor avea dreptul să înceapă cursul și să facă o evaluare dacă este potrivit pentru ei în primele trei săptămâni. Toți candidații trebuie să-și transmită primul set de sarcini în acest timp pentru a-și continua studiile.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Citeste mai mult

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Citește mai puţin
Colchester , Marea Britanie online + 1 Mai mult Mai Puțin