BA (Hons) Afaceri și Management

Generalități

2 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

BA (Hons) Afaceri și Management

Bursa noastră de afaceri și de management oferă studenților posibilitatea de a-și dezvolta cunoștințele, abilitățile și înțelegerea dimensiunii strategice și internaționale a afacerilor și managementului. Cursul vă va oferi expertiza necesară pentru a evalua critic modelele și conceptele de afaceri și pentru a le aplica situațiilor din lumea reală.

De ce să studiezi acest subiect?

Studierea afacerii și managementului BA (Hons) vă va pregăti pentru o gamă largă de cariere pe măsură ce vă dezvoltați cunoștințele despre piețe, comportamentul clienților, strategia corporativă și managementul proiectelor. Există oportunități pentru angajatori în sectoarele privat, public și voluntar, ca să nu mai vorbim de posibilitatea de a-ți conduce propria afacere. Dacă lucrați deja în domeniul ales și căutați să vă dezvoltați cariera, cursul include opțiuni flexibile care vă permit să vă specializați într-o arie de studii de afaceri, de exemplu, comunicări de marketing sau finanțe de afaceri.

Metode de predare și stil

Spre deosebire de mediul universitar tradițional, cursurile noastre online de licență utilizează un mediu virtual de învățare. Sistemul este conceput pentru a urmări și gestiona procesul de învățare în timp real și vă oferă acces imediat la materialele dvs. de învățare oriunde v-ați afla.

Această platformă de învățare permite studenților și tutorilor să participe în mod activ la conversații în timp real și puteți asculta și vizualiza lecții și seminarii live pe internet. Studiul se desfășoară în întregime online și programul de studiu se potrivește cu munca dvs. și angajamentele personale.

Sunteți susținut pe tot parcursul cursului de afaceri și de management de către un consilier studențesc dedicat și aveți posibilitatea de a interacționa în mod regulat cu colegii și tutorele dumneavoastră.

Metode de evaluare

Adoptăm o abordare bazată pe evaluări în locul examenelor. Atribuțiile de afaceri și management se bazează pe experiența reală în muncă și sunt evaluate continuu de tutori.

Veți fi întotdeauna conștienți de gradul dvs. actual provizoriu de la începutul programului, permițându-vă să evaluați succesul metodelor de studiu actuale și să identificați în mod clar zonele de îmbunătățire.

Noi credem că această transparență vă oferă informațiile de care aveți nevoie pentru a vă valorifica cât mai mult cursul. Realizăm acest lucru prin:

  • arătând clar semnele dvs. în cartea dvs. de clasă, care poate fi văzută ori de câte ori vă conectați pe platforma de învățare;
  • schimbarea rapidă a muncii evaluată pentru a vă asigura că cartea dvs. de evaluare este întotdeauna actualizată;
  • evaluarea muncii dvs. pe tot parcursul modulului, în loc să așteptați examenele la sfârșitul anului;
  • asigurându-vă că aveți contacte regulate cu consilierul dvs. pentru studenți;
  • simplitatea și transparența în elaborarea criteriilor noastre de evaluare.

De asemenea, avem o politică de asigurare a autenticității muncii depuse de studenți. Pe lângă faptul că toate lucrările sunt evaluate frecvent, folosim un sistem electronic de monitorizare bine stabilit pentru a verifica plagiatul. La finalizarea cu succes a licenței dumneavoastră de licență în afaceri și management, veți fi invitat să participe la o ceremonie de absolvire la Universitatea din Essex, Colchester Campus.

Destinații de carieră

O diplomă de afaceri și de management vă va oferi o gamă largă de aptitudini care vă fac foarte apreciate de angajatori într-o varietate de industrii și profesii.

Înțelegerea aprofundată a absolvenților noștri în studiile lor a dus la o carieră în domenii precum consultanța, managementul resurselor umane, managementul operațiunilor, marketingul, finanțele și contabilitatea, precum și managementul general.

Cerințe de intrare

Avem cerințe flexibile de intrare, care văd atât experiența dvs. academică, cât și experiența pe bază de muncă, precum și motivația dvs. de a face acest curs. Există două căi de intrare pe BA (Hons) de afaceri și Management program de gradul:

1 - Calea de intrare academică

Pentru a satisface cerințele de intrare academică pentru programul BA (Hons) de afaceri și management, trebuie să aveți minimum următoarele calificări:

  • Două nivele A sau echivalente; la care se adauga
  • Dacă limba engleză nu este prima dvs. limbă, IELTS (Academic) 6.0 sau echivalent.
  • Dacă nu dețineți o diplomă IELTS sau o diplomă echivalentă, solicităm studenților să treacă un test gratuit online în limba engleză.

2 - Rută de experiență în muncă

Recunoaștem că puteți dobândi abilități într-o mare varietate de moduri și că performanța academică anterioară nu este singurul indicator al capacității unui solicitant. Prin urmare, dacă nu îndepliniți standardele academice minime de mai sus, este posibil să fiți eligibil (ă) să vă înscrieți pe Route Experience Experience.

Cererea dvs. va fi luată în considerare individual, ținând cont de motivația dvs. pentru desfășurarea cursului, de experiența de muncă anterioară și de alte calificări relevante care demonstrează capacitatea dvs. de a finaliza cu succes programul.

Elevii admiși prin intermediul acestui traseu vor avea dreptul să înceapă cursul și să facă o evaluare dacă este potrivit pentru ei în primele trei săptămâni. Toți candidații trebuie să-și transmită primul set de sarcini în acest timp pentru a-și continua studiile.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Citeste mai mult

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Citește mai puţin
Colchester , Marea Britanie online + 1 Mai mult Mai Puțin