BA (Hons) Afaceri și Drept

Generalități

Programul de descriere

Afacerile și dreptul sunt în centrul majorității procesului decizional de afaceri. Pe lângă faptul că veți dezvolta o înțelegere largă a activității de afaceri, veți obține o înțelegere a conceptelor, principiilor și regulilor dreptului englez și a influenței pe care acestea o au asupra organizațiilor contemporane.

Privire de ansamblu asupra curs

Business and Law în domeniul BA (Hons) de la Arden University vă va oferi abilitățile și cunoștințele pentru a face următorul pas profesional și va ghida o organizație din punct de vedere juridic. Dezvoltați-vă înțelegerea practicilor esențiale de afaceri și, odată cu aceasta, conceptele, principiile și regulile dreptului englez.

Modul flexibil de studiu al lui Arden vă permite să vă dezvoltați cunoștințele despre afaceri și jurisprudență în legătură cu angajamentele existente. Acest program vă va dota cu înțelegerea sunetului necesară pentru a deveni un avantaj pentru conducerea afacerilor și vă va ajuta să vă apropiați de obiectivele carierei.

Gama completă de programe oferite de Arden are un accent puternic pe capacitatea de angajare, abilități practice și succes în carieră. Acest program a fost dezvoltat pentru a vă ajuta să inspirați și să gestionați schimbările din cadrul afacerii dvs., acordând o atenție specială legislației britanice și sistemului juridic.

Carieră rapidă: Master gratuit

La Arden University , suntem dedicați pregătirii dvs. pentru viitorul loc de muncă și ne-am angajat să vă ajutăm să obțineți abilitățile și calificările de care aveți nevoie pe măsură ce progresați în viața profesională. Promisiunea noastră rapidă pentru cariera dvs. a fost dezvoltată pentru a vă permite să urmați diploma de master cu noi complet gratuit, odată ce ați finalizat cu succes cursul de licență Arden.

După încheierea cu succes a cursului de licență, puteți pur și simplu să solicitați pentru masterul Arden la alegerea dvs., fie prin distanță (online) sau prin învățare mixtă, și veți putea apoi să progresați cu învățământul dvs. postuniversitar complet gratuit de orice curs suplimentar. taxe de școlarizare. Singura cerință este să îndeplinești standardele de intrare pentru cursul ales de masterat și să te înscrii în termen de doi ani de la terminarea diplomei de licență.

HvT04xwX9iiyXhAFjvVbEOsQPiKm0wn4h_oqA1Sq0w3bsYM-s0YIcZ2jOxbuF3yP9Zo4zN0YZjehr4Ftr0EjdKK1kgEURV8_pBwVHJE8-exR1goi4dnqyw62wkUte5WK01pQHRLS

Module de curs

Nivelul 4

Aptitudini pentru studiu interdisciplinar
Dezvoltați-vă abilitățile de elev și priviți problemele din diferite perspective. După o introducere în comunitatea dvs. academică online și abilitățile cheie necesare pentru program, veți îmbunătăți abilitățile personale căutate de angajatori.

Înțelegerea mediului de afaceri
Puneți-vă în considerare structura de afaceri și responsabilitățile părților interesate. Veți începe să înțelegeți conceptele de bază ale afacerii, cum ar fi oferta și cererea, concurența, piețele și efectele guvernamentale cu acest modul.

Sistemul juridic englez
Aflați diferențele dintre jurisprudență și legislație și analizați cum funcționează împreună Parlamentul și sistemul juridic. De asemenea, îți vei dezvolta vocabularul legal, pentru a înțelege sistemul judiciar, legislația delegată și categoriile de drept din Anglia și Țara Galilor.

Legea contractului
În acest modul, veți începe să dezvăluiți elementele dreptului contractual englez și cum a ajuns să fie ceea ce este astăzi. Veți dezvolta abilitățile de a aplica principiile dreptului contractual pentru a ajuta la rezolvarea problemelor legale.

principiile marketingului
Acest modul începe cu definiții de bază, după care, veți învăța să analizați întreprinderile și piețele mai largi. Veți învăța să împărțiți piețele în segmente și să aplicați instrumente de marketing dinamice strategiei dvs. de marketing.

Oameni din organizații
Organizațiile de succes știu să-și conducă și să-și motiveze personalul, iar acest modul explorează lucrurile care îi fac pe oameni să bifeze. Veți afla cum funcționează cel mai bine echipele și cum să gestionați eficient schimbările.

Nivelul 5

Cercetarea eticii în acțiune
Acest modul îți oferă șansa de a-ți arăta abilitățile printr-o lucrare de design propriu. Veți determina metodologia, veți dezvolta o serie de abilități și veți lua în considerare problemele etice ale activității pe care o întreprindeți. Ulterior, veți include acest lucru într-un mod practic în timp ce lucrați pentru proiectul final.

Gestionarea diverselor culturi
Afacerile globale ne impun să luăm în considerare culturile naționale. Acest modul întreabă cum vor funcționa produsele noastre pe diferite piețe, cum să faciliteze o forță de muncă multiculturală și alte probleme esențiale pentru afacerile moderne.

Legea Tortului 1 - Tortul neglijenței
În domeniul larg al dreptului cunoscut sub numele de Tort, cea mai mare componentă este denumită „neglijență”. Veți avea în vedere care sunt responsabilitățile datorate persoanelor fizice sau organizațiilor și care sunt consecințele pentru scurtarea timpului.

Legea Tortului 2 - Torturi funciare și altele
Veți acoperi subiecte precum greșeli, pacoste și defăimare în acest al doilea modul Tort. Aplicând aceste reguli la problemele din viața reală, acest modul vă va dezvolta capacitatea de a face față încălcărilor legii și de a proteja oamenii împotriva riscurilor.

Dreptul Uniunii Europene
Nimeni nu știe cum se vor schimba relațiile dintre Marea Britanie și UE în următorii ani, deși Dreptul European a avut un impact semnificativ în Marea Britanie. Acest lucru nu va fi șters peste noapte și va fi necesară o înțelegere a dreptului UE pentru anii următori.

Întreprindere și antreprenoriat
Antreprenorii de la toate nivelurile au nevoie de anumite instrumente și tehnici care să le permită să prospere. Acest modul vizează avansarea în afaceri mari, de la inovația inițială până la creșterea timpurie și nu numai.

Nivelul 6

Dreptul companiilor
Explorați esențialul dreptului modern al companiilor și luați în considerare modul în care teoriile și practicile cheie sunt legate între ele. Examinând unele dintre problemele etice contemporane cu care se confruntă afacerile moderne, vei avea șansa să câștigi experiență practică, formându-ți propria companie „batjocură” pentru a explora subiectul.

Dreptul muncii
Acest modul analizează echilibrul delicat dintre angajați, angajatori, sindicate, guvern și UE. Veți explora drepturile lucrătorului, declinul global, protecția angajaților și a copilului și veți construi o mulțime de abilități transferabile pentru locul de muncă.

Probleme de management contemporan
Folosind cea mai actuală gândire, acest modul analizează problemele cu care se confruntă managerii de azi, inclusiv durabilitatea, alegerile morale și etice și valorile corporative. Veți reflecta asupra lumii în schimbare, inclusiv a globalizării, a comunităților în care trăim și a modurilor în care se schimbă peisajul nostru economic.

Management International
Aflați în modul în care companiile internaționale funcționează cu echipe din întreaga lume. Învățați să gestionați echipe îndepărtate cu diferențe culturale, folosind cele mai eficiente tehnici.

Planificare și proiect de cercetare
Acest modul final vă oferă posibilitatea de a vă specializa într-o zonă a programului care v-a interesat cel mai mult. Cu profesorul tău de supraveghere, vei determina o zonă interdisciplinară legată de gradul tău de cercetare. Va trebui să încorporați toate abilitățile dobândite în program pentru a finaliza această lucrare importantă.

Parteneriate industriale

Când vă înscrieți la cursul de afaceri și drept BA (Hons) , veți avea opțiunea de a participa la următoarele programe de dezvoltare a competențelor de afaceri:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Cisco Networking Academy
Obțineți o lume reală bazată pe cele mai valoroase abilități tehnice de astăzi. Utilizați echipamente, software și simulatoare reale pentru a obține cunoștințe tehnice în cel puțin 1 sau 2 domenii de locuri de muncă de înaltă cerere.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Trasee de vânzări
Există 140 de trasee și 520 de insigne dintre care să aleagă, care acoperă multe aspecte ale afacerii, calculului și folosirii Salesforce ca instrument de management.

Cum functioneazã?
Participarea cu partenerii noștri din industrie este complet voluntară. Participarea sau decizia dvs. de a nu studia aceste suplimente suplimentare nu va avea niciun efect asupra gradului dvs. sau a notelor pe care le primiți.

Ce spun studenții noștri:

yXbULR6cmdmsX-cO1ecGRe7-kWY9k7DSt-UsQbS5VrdYLarZeXuWWwByrJnpiNEtwg0j5omBKEwuaQVDKu_uqHMmQJCI8IjVNOlZ0U4Hapa7-taMBdSI_VVZF7Z82wt8n94XEYin

"Cu siguranță l-aș recomanda pe Arden pentru că înveți să cercetezi și să rezolvi singur problemele și ai nevoie de o copie de rezervă cu îndrumătorii, dacă este nevoie."

Marcel Wahrhaftig,
Business BA (Hons) (CMI)
Germania

118147_klSkK5E0.png

"Învățarea la distanță mi-a dat o mulțime de flexibilitate care a fost esențială. Mă simt onorată să studiez în timp ce lucram și am crescut o familie".

Laura Benson,
Business BA (Hons) (Marketing)
Regatul Unit

Cerinte de eligibilitate:

Pentru a fi eligibil pentru acest curs, trebuie să aveți în mod normal:

  • Două subiecți la nivel GCE A sau echivalent, plus trec la gradul C sau mai mare la trei subiecți la nivel GCSE sau echivalent; SAU
  • A terminat un program de acces recunoscut sau echivalent.
  • Pentru studenții a căror învățare anterioară nu a fost predată în limba engleză: IELTS 6.0 sau echivalent (nu mai puțin de 5.5 în orice element).

Dacă aveți experiență de lucru

Încurajăm și analizăm în mod pozitiv cererile celor care sunt capabili să-și demonstreze motivația de a studia programul. Vă vom solicita declarația dvs. personală, împreună cu CV-ul și referințele în sprijinul cererii dumneavoastră.

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Citeste mai mult

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Citește mai puţin