BA (Hons) Științe sociale

Generalități

Programul de descriere

Economisiți 1.000 de lire sterline prin înscrierea la acest program în aportul din iulie! Prețurile vor crește începând cu aportul din octombrie 2020. Studenții care se înscriu la acest curs de învățare online vor explora o serie de subiecte din științele sociale. De la examinarea modului în care viața noastră socială este construită până la factorii care afectează modul în care interacționăm - de exemplu, clasă, rasă, gen, religie, familie, naționalitate și rasă - veți fi cufundat în realizarea unei științe a lumii sociale din jurul vostru. Veți învăța să redați idei dintr-o serie de perspective pe care angajatorii le vor aprecia - precum și să vă dedicați abilitățile de a gândi critic și analitic și de a evalua datele și cercetarea.

Privire de ansamblu asupra curs

Programul de științe sociale de la Arden University (Hons) online va oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a face următorul pas profesional în cariera ta. Această diplomă de licență oferă o bază solidă pentru înțelegerea subiectelor din științele sociale, inclusiv drept, psihologie și alte domenii profesionale.

Modul de studiu online, flexibil Arden, vă permite să vă dezvoltați cunoștințele profesionale în jurul angajamentelor dvs. existente. Acest program vă va echipa cu o înțelegere a unei serii de subiecte sociale și modul în care acestea se raportează între ele, ajutându-vă să vă apropie de obiectivele dvs. de carieră.

Gama completă de programe oferite de Arden prezintă un accent puternic pe angajabilitate, abilități practice și succesul în carieră. Acest program a fost conceput pentru a vă înțelege diferitele influențe care afectează societatea și pentru a vă pregăti cu abilitățile pentru o serie de cariere.

arden-studyportals-header-1 (1).jpg

Carieră rapidă: Master gratuit

La Arden University , suntem dedicați pregătirii dvs. pentru viitorul loc de muncă și ne-am angajat să vă ajutăm să obțineți abilitățile și calificările de care aveți nevoie pe măsură ce progresați în viața profesională. Promisiunea noastră rapidă pentru cariera dvs. a fost dezvoltată pentru a vă permite să urmați diploma de master cu noi complet gratuit, odată ce ați finalizat cu succes cursul de licență Arden.

După încheierea cu succes a cursului de licență, puteți pur și simplu să solicitați pentru masterul Arden la alegerea dvs., fie prin distanță (online) sau prin învățare mixtă, și veți putea apoi să progresați cu învățământul dvs. postuniversitar complet gratuit de orice curs suplimentar. taxe de școlarizare. Singura cerință este să îndeplinești standardele de intrare pentru cursul ales de masterat și să te înscrii în termen de doi ani de la terminarea diplomei de licență.

HvT04xwX9iiyXhAFjvVbEOsQPiKm0wn4h_oqA1Sq0w3bsYM-s0YIcZ2jOxbuF3yP9Zo4zN0YZjehr4Ftr0EjdKK1kgEURV8_pBwVHJE8-exR1goi4dnqyw62wkUte5WK01pQHRLS

Module de curs

Nivelul 4

Aptitudini pentru studiu interdisciplinar
Dezvoltați-vă abilitățile de elev și priviți problemele din diferite perspective. După o introducere în comunitatea dvs. academică online și abilitățile cheie necesare pentru program, veți îmbunătăți abilitățile personale căutate de angajatori.

Drept și etică
Acest modul vă prezintă o varietate de probleme etice de abordat și va pune în centrul atenției drepturile civile și umane, cum ar trebui să vă sfătuiți clienții și să știți unde se află responsabilitățile.

Introducere în psihologia socială și de dezvoltare
Această ramură a psihologiei examinează schimbările care apar pe parcursul vieții umane. În timpul acestui modul, veți acoperi o serie de teorii, inclusiv formarea identității, personalității, ideilor despre sinele și dobândirea limbajului. Vei analiza modul în care gândurile și comportamentele oamenilor sunt influențate de lentila psihologiei sociale.

Introducere în sociologie
Acest modul introduce câțiva gânditori-cheie precum Karl Marx, Max Weber, Michel Foucault și Anthony Giddens, subliniind teoriile lor centrale ale sociologiei. Prin aceste idei, combinate cu aspecte din mediile noastre, veți începe să înțelegeți cum interacționăm și cum ideile noastre normale sunt un set complex de coduri și reguli învățate.

Medicalizarea Sinelui
Având în vedere că problemele de sănătate sunt o caracteristică regulată a știrilor, acest modul ia în considerare modul în care corpul uman a devenit subiect de control și supraveghere. Veți afla despre originile statului de bunăstare și veți descoperi cum se schimbă responsabilitatea pentru bunăstarea umană între individ și stat. Examinați etica ingineriei genetice, „regulile” unei societăți sănătoase și drepturile privind accesul la asistență medicală.

Criminalitate și societate
Din anii 1700 până la gândirea actuală despre crimă și justiție penală, acest modul introduce studiul criminologiei. Această „disciplină de întâlnire” amestecă sociologia, psihologia, dreptul și filosofia politică și veți întâlni teorii și modele legate de criminalitate și justiție penală. Acest modul explorează, de asemenea, factori explicativi, cum ar fi clasa și educația și sub-ramuri, cum ar fi victimologia.

Nivelul 5

Cercetare și etică în acțiune
Acest modul îți oferă șansa de a-ți arăta abilitățile printr-o lucrare de design propriu. Veți determina metodologia, veți dezvolta o serie de abilități și veți lua în considerare problemele etice ale activității pe care o întreprindeți. Ulterior, veți include acest lucru într-un mod practic în timp ce lucrați pentru proiectul final.

Libertăți civile și drepturile omului
Acest modul explorează în profunzime drepturile omului, analizând relația dintre indivizi și stat, ce drepturi și libertăți avem cu adevărat și cât de multă putere are poliția.

Personalitate și inteligență
Aflați despre abordările istorice și contemporane ale personalității și inteligenței și implicațiile acestora asupra societății și educației. Veți descoperi rolul genelor și mediului, teste psihometrice și efecte culturale, și cu mai multe subiecte substanțiale cu care să vă angajați, veți avea șansa de a dezbate aspecte cheie ale personalității și inteligenței din acest modul - de la comportamental la biologic.

Psihologie sociala
Înțelegeți comportamentul uman în timp ce explorați aspecte conceptuale și istorice în psihologia socială. Folosind metode de cercetare tradiționale și critice, vei aplica o serie de teorii la problemele din lumea reală și vei explora, printre altele, construcționismul social, cultura, limba și identitatea.

Dezbateri contemporane în criminalistică
Criminalitatea și justiția sunt discutate în mod regulat în mass-media. Acest modul ia în considerare o serie de subiecte actuale, de la infracțiunea de ură, crima organizată la nivel mondial și terorism, vârsta răspunderii penale și infracțiunile de justiție. Sub aceste subiecte sunt probleme mai profunde de excludere socială, libertatea civilă versus supraveghere și integritatea investigațiilor poliției.

Comunități cibernetice și rețele sociale
Acest modul vă va învăța să dezbrăcați ideea de comunități și să examinați modul în care rețeaua s-a modificat odată cu progresele tehnologiei de comunicare. Vei analiza impactul pe care aceste avansuri îl au asupra libertății de exprimare, securității și cine poate beneficia sau pierde din aceste avansuri.

Nivelul 6

Criminalitatea informatică
Acest modul explorează evoluțiile tehnologice ale cazurilor de fraudă online și alte cazuri de infracțiuni informatice. Veți avea în vedere modul în care aceste cazuri se leagă de alte domenii ale sistemului de justiție penală și alte aspecte învățate în acest program.

Preventia crimei
Anterior considerat ca fiind în domeniile administrative și politice, acest modul aplică ultimele idei criminologice aspectelor practice ale prevenirii criminalității. Aici, veți dezbate punctele tari și punctele slabe ale acestor abordări, meritele măsurilor situaționale și sociale în prevenirea criminalității și modul în care comunitățile și mediul afectează poliția și controlul criminalității.

Psihologie interculturală
Deoarece majoritatea cercetărilor psihologice au fost efectuate în rândul societății occidentale, aceasta se aplică în cea mai mare parte la o populație limitată. Pe măsură ce granițele culturale se estompează, acest modul analizează asemănările și diferențele dintre culturi și modul în care ne înțelegem și acționăm unul față de celălalt. Veți afla cum se fac aceste studii și veți avea șansa de a vă exercita abilitățile critice și analitice printr-o abordare de studiu de caz.

Societatea de consum și comodificarea ființelor
Acest modul examinează modul în care ideile neoliberale introduse în anii ’70 au schimbat fundamental societatea și economia noastră. Veți explora modul în care oamenii au devenit atât consumatori, cât și mărfuri, cum ar fi modul în care produsele au fost deplasate de mărci și cum oamenii folosesc mărci și celebrități pentru a-și modela propria identitate. Veți discuta despre modul în care influența unor mărci majore afectează gândirea originală.

Planificare și proiect de cercetare
Acest modul final vă oferă posibilitatea de a vă specializa într-o zonă a programului care v-a interesat cel mai mult. Cu profesorul tău de supraveghere, vei determina o zonă interdisciplinară legată de gradul tău de cercetare. Va trebui să includeți toate abilitățile dobândite în program pentru a finaliza această lucrare importantă.

Ce spun studenții noștri:

121475_Skjermbilde2019-09-19kl.15.28.12.png

" Toți cei pe care i-am întâlnit, colegii mei studenți și tutorii au fost atât de ajutați și apreciez că profesorii se asigură că lecțiile sunt ușor de înțeles și sunt disponibile pentru a răspunde la întrebări. Știu că primesc o educație de calitate. "

Sarah Feldman,

BSc (Hons) Psihologie

Africa de Sud

Cerinte de eligibilitate

Pentru a fi eligibil pentru acest curs, trebuie să aveți în mod normal:

  • Două subiecți la nivel GCE A sau echivalent, plus trec la gradul C sau mai mare la trei subiecți la nivel GCSE sau echivalent; SAU
  • A completat un program de acces recunoscut sau echivalent.
  • Pentru studenții a căror învățare anterioară nu a fost predată în limba engleză: IELTS 6.0 sau echivalent (nu mai puțin de 5.5 în orice element).
Dacă aveți experiență de muncă

Încurajăm și analizăm în mod pozitiv cererile celor care sunt capabili să-și demonstreze motivația de a studia programul. Vă vom solicita declarația dvs. personală, împreună cu CV-ul și referințele în sprijinul cererii dumneavoastră.

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Citeste mai mult

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Citește mai puţin