rezumat

Programul vă va permite să obțineți experiență de scriere într-o varietate de forme literare, inclusiv scrierea vieții, poezie, scrierea scenariilor, scrierea scurtă și scrierea pentru copii, precum și dezvoltarea înțelegerii critice a problemelor teoretice și conceptuale centrale pentru practica scris.

Prezentarea generală a studiilor

Programul de studii Creative Writing OCA BA (Hons) este sensibil la faptul că elevii se vor înscrie la diferite niveluri de expertiză scrisă. Unii vor fi novici pentru care aceasta este o primă forță serioasă în scrierea creativă și vrea să devină scriitor de lucrări publicate; alții ar putea avea deja un portofoliu de lucrări publicate în spatele lor. Oricare ar aduce ei cu ei la gradul lor, studierea prin OCA va oferi un context structurat și de susținere în cadrul căruia acestea pot stimula formarea lor ca scriitori și de a obține validarea educațională pentru munca lor. Unitățile de nivel 6 au fost concepute pentru a vă oferi posibilitatea de a vă concentra pe un proiect creativ de amploare. Progresul dvs. spre producția sa este facilitat de un model de mentorat a relației tutore-student; studenții au posibilitatea de a-și alege tutorele la acest nivel, selectând persoana specifică a cărei competență de specialitate corespunde cel mai bine naturii lucrărilor avute în vedere.

Faceți cunoștință cu tutorii: Joanna Ezekiel de la Open College of Arts la Vimeo.

Scopul diplomei

  • Asigurați-vă că studenții dobândesc o experiență de scriere într-o varietate de forme și genuri literare ca o meserie și ca un instrument pentru explorarea mediului și a experienței noastre.
  • Oferiți-vă un program stimulator intelectual bazat pe materiale de studiu de înaltă calitate și susținut de interacțiunea cu tutori - toți, ca și profesori cu experiență și calificați, sunt implicați activ în scris.
  • Dezvoltă capacitățile creative ale elevilor și capacitatea lor de interpretare și aplicare.
  • Dezvoltarea înțelegerii de către studenți a unei serii de chestiuni-cheie în scrierea creativă și promovarea înțelegerii în modul în care factorii sociali, istorici și culturali influențează scriitorii și scriitorii. Încurajați elevii să aprecieze interrelația intimă dintre citire și scriere și să citească pe scară largă și profundă - în special în acele genuri în care scriu.
  • Furnizați un mediu care îi provoacă pe studenți să se gândească la propria lor scriere și la scrierea altora, făcând astfel posibilă schimbarea practicii lor creative.
  • Dezvoltați practicieni de scriere eficienți care manifestă abilități de conștiință, abilități analitice și de comunicare și un grad ridicat de reflecție.
  • Să dezvolte cursanți autonomi capabili să aplice abilități intelectuale și practice într-un domeniu ales de comunicări scrise adecvate ocupării forței de muncă pentru a deveni scriitor de lucrări publicate, de studii ulterioare sau de învățare de-a lungul vieții.

Sectorul de creatie are doar 1,9 milioane de oameni in Marea Britanie.

Studiind diploma de Creative Writing OCA BA (Hons), poți să-ți începi cariera în industria creativă, lucrând cu jumătate de normă sau făcând un stagiu în timp ce câștigi calificările academice în același timp. Studiul unui grad de scriere creativă este, de obicei, realizat cu scopul de a deveni scriitor de lucrări publicate. O astfel de angajament poate fi un proces de lungă durată și, prin urmare, de obicei, este angajat în timp ce este deja angajat. Pe lângă pregătirea dvs. pentru obiectivul final de a deveni scriitor publicat, un titlu de Creative Writing vă poate pregăti, de asemenea, pentru ocuparea forței de muncă în domenii conexe, cum ar fi în editare, scris tehnic, și în sectorul de publicare.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la The Open College of the Arts »

Ultima actualizare Octombrie 3, 2018
Acest curs este Online
Start Date
Aug 2019
După locații
După dată
Start Date
Aug 2019
Termen limită de aplicare

Aug 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date